Komsum ne yapiyor ? Kafayi bana takmis vaziyette.

bence bir daha böyle bir sey yaparsa rahatsız etmemesini aksi takdirde polisi arayacagınızı soyleyin. bu ne bicim bir sey ya suna bak sapık. sana göz koymus resmen.

bence bir daha böyle bir sey yaparsa rahatsız etmemesini aksi takdirde polisi arayacagınızı soyleyin. bu ne bicim bir sey ya suna bak sapık. sana göz koymus resmen.

Resmen evime girmeye calisiyor.
Tisortmus.
Terslemek yetmedi acik acik soyleyecegim. Tesekkur ederim.

Öncelikle geçmiş olsun canım huzursuzluk ne kadar zor biliyorum 3 ay pencere sapığıyla yaşadım bekarken, evimin önünde ekip arabası bekledi günlerce ama çare olmadı.. Defalarca şikayet ettim ama yurdum polisi "perdenizi mi açık bırakıyosunuz? yok evde çıplak mı geziyosunuz? dikkat mi etmiyosunuz gibi? saçma sorularla iyce canımı sıktı tabi kaç yarım günümü karakollarda geçirdiğimi sanırım anlatmama da gerek yok.. O yüzden polisin bu şikayeti ciddiye alıp evinde bekleyeceğini ya da bi işlem yapıcağını sanma.. komşu işte sizi merak etmiş sahip çıkmış yalnızsınız diye der geçer uğraştığınla kalırsın.. Ben sonunda şöyle bi çözüm buldum eve erkek arkadaşımı çağırdım (normal erkek arkadaş) 1 hafta benle kaldı ve nerdeyse camda bekledi 2 defa yakaladık şişe kırıp arkasından kovaladı en sonunda ve bi daha gelmedi.. Şimdi bence senin yapıcakların şöyle olmalı.. İlk geldiğinde elinde bıçakla aç kapıyı mesela.. Kapıyı açtığında şaşıracaktır.. İsmini sor resmi bi şekilde.. Sonra soyadını da sor.. Adı ve soyadıyla hitap ederek Örneğin; "Emre Yılmaz bey artık bu gece gündüz demeden türlü bahaneyle kapı çalmalarınız beni korkutmaya başladı gördüğünüz gibi evde sayenizde elimde bıçakla geziyorum, Bi daha kapımı çalarsanız polise bildireceğim rahatsızlığımı" de.. Yöneticilikle ilgili bişey olduğunda da siz gelmeyin apartman görevlisini gönderirseniz sevinirim de ve cevap vermesini bile beklemeden kapıyı yüzüne çarp.. Ve tabi bu konuşmayı da en azından karşı komşunun duyabileceği bi ses tonuyla yap bağır yani yüksek sesle.. Bak o zaman bi daha gelebiliyomu

Canim temkinli olman lazım önce uyar eğer devam ederse polise öyle şikayet et.
Hemen panik olma dur strese girme bir adam için ben senden hoşlandığını düşünüyorum sapık gibi gelmedi bana giyimi filan iyi demişsin.
Kapılarını kilitli tut geç vakitte gelirse sakın kapını açma tavrını koy.

Kapiciya anlatin olanlari en azindan biri bilsin neler olup bittigini ailenden birine de anlat ne olur ne olmaz
Allah sabir ve kolaylik versin cnm öyle insanlarla ugrasmak kolay degil

Kuzeniniz falan yokmu yada bir arkadasin en azindan bikac gün yaninda kalsa ?

Ben kargocuya bile kapı açarken eşimi arayıp tam kapıyı açarken "evet evet şimdi geldi hayatım bi sn" falan diyorum. Adam telde birinin olduğunu bilsin diye. Malesef bizi bu hale getirdiler artık

Yerinizde olsam ne sebeple olursa olsun kapıyı açmam, diyeceği varsa kapıcıya desin. Eve girip çıkarken de her zaman önümü arkamı kontrol ederim. Allah korusun arkanızdan gelir içeri girer falan. Kapınızı içerden her zaman kilitli tutun. Malum çelik kapı bile olsa kredi kartı ile çok rahat açılıyor.
Böyle bi durumu asla hafife almayın. Her zaman temkinli olun. Hiç normal değil.

Yonetici kendisi.
Bugun de gelirse komsulara anlatmayi dusunuyorum.
Asla eve sokmam daha bu olaylar yokken iceri girip alayim tarzi bisey dedi de gerek yok ben getiririm diyip kapiyi kapattim.
Vay pislik birde yönetici ha ben bıçağı düşünen arkadaşa katılıyorum ama bence şaka olan kanlardan alıp üzerinize sivayin bir güzel kapıya gelince de bıçağı elinize alın ve kapıyı öyle açın ne var kardeşim bir rahat vermiyorsunuz diyin sizi zaten öyle görünce bence bahanesini bile unutur ama ne olursa olsun kendinize dikkat edin

Elbette.
Hayatimdan degerli degil. Sinirlerimi bozuyor ya.
Biri cikip geldi butun duzenimi mahvetti.
Tasinmama neden olacak adam. Bu kadar sindiriliyorum.
Sinmekle önlem almak başka .. kimse için özellikle de bir erkek için bu kelimeyi kendine Yakıştırma .. ama bir sürü olay oluyor , temkinli olmakta fayda var . Ev arkadaşı bulamaz misin ?

Ailem geç geliyor dediğin için gece geç saatte gelip doğru söyleyip söylemediğini kontrol etmiş gibi geldi bana.Büyük ihtimalle de kapıcıya seni sorarken yalnız yaşadığını öğrenmiştir bi şekilde.Adam biraz psikopat gibi iz sürüyor.Evde tek durmamaya bak derim.

Son düzenleme:

Polise haber verme daha cok dikkatini cekersin ve polisin bu durumda bir sey yapacagini sanmiyorum.
Kapiya erkek ayakkabisi mantikli. Apartman gorevlisinede soyle de, "bu adam kimdir nedir ikidebir kapima geliyor , rahatsiz oluyorum vs. " muhtemelen kulagina gider. Komsu teyze bul ve konus. Spreyin elinde olsun. Ben kendi aparmanimda bile hirsiz falan karsilassam vs endise ediyorum.
Ve bence eve alarm taktir. Daha once kullandim. Bi tusu var direk polisi ariyor. Tasinma masrafindan iyidir.100_120 lira civari olur tahmini.

Kapıma gelip durmayın, ders çalışıyorum rahatsız oluyorum de.

Bence şükret şimdiye kadar bisey yapmamış sapik herif.size şu noktada kizdim adam gece birde geliyor hala kpiyi açarak konuşuyor bide tabağını alıyorsunuz.bikere kapıyı hiç açmadan kapı arkasından kimooo diye konuşup acamam deyin.hic açmayın bence.azarlayin.acikca gelmeyin lütfen çok rahatsız oluyorum diye bagirin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…