- Konu Sahibi Piraye kaya
-
Gerçekten can sıkıcı bir durum iki taraf içinde..bizimde yan komşumuzun üç yaşındaki çocuğunun feryat figan gece gündüz çığlıklarını dinlemekten bin pişmanım evimi aldığıma..kaç kez şikayet ettik ama sonuç yok..en azından akşam 11 den sonra yatak odasında bağırtmayın çocuğu başka bir odaya salona falan gidin de alt üst yan herkesi ayağa dikmeyin ama anlamıyorlar işte..Sizin durumunuzda da komşunuz hangi odada uyutuyorsa bebeğini siz farklı bir odada oynasanız o kadar ses gitmez diye düşünüyorum..yazık ama bu sebeple çocuğunuza vurmayın çok üzüldüm..benim şikayetim yüzünden bir çocuğun dayak yemesini hiç istemem..daha makul çözüm yolları bulmaya çalışın..Hakli haksiz aramiyorum ki hakli oldugunu bende soyluyorum cozum bulamiyorum
Kaç sabah işe uyukusuz sersem gibi gittim inanın bilmiyorum..anlayış tabiki önemli ama ben başkasının çocuğunun kahrını çekmek zorunda mıyım?..bende çocuk büyüttüm kimse de kapıma gelmedi..çünkü sürekli dikat ederdim hala da ederim..kimse kusura bakmasın ama geçenin on ikisinde çocuk temepde bisiklet sürüyorsa çocuk bu diyip geçemem.o saatte bisiklete binemeyeceğinin oyuncak araba süremeyeceğinin bilincini çocuklara yüklemek zorundayız..bu sebeple çocuğa vurmak ne kadar yanlışsa çocuktur bu istediğini yapar zihniyetinde olmakta yanlıştır..Bunun acımasızlıkla ne ilgisi var bencil olmayın ,bazı insanlar sese tahammül edemiyor bu onların elinde olanda bişey değil, bazı insanlar en ufak cıtırtıdan uykuya dalamıyor, dışarda çok yoğun şartlarda çalışanlar oluyor eve geldiklerinde sessiz sakin bir şekilde dinlenmek istiyorlar daha nice nice örnekler verebilirim, lütfen bencil düşünmeyin bunun acımasızlıkla ne ilgisi var şahsen ben sese tahammül edemem belli bi saate kadar sabredebilirim ama uyuyacagım zaman isterse ses yapan babamın oğlu olsun cekemem, dışarda aksama kadar yorulcam aksam olsa da eve gidip uyuşan diye hayaller kuracam eve gelecem birde üst kattakinin sesini çekemem.!! Biraz geniş düşğnğn kimse çocuğuna bağır çağır demiyor zaten, ne diyosunsuz başkası için cocgunuza kızmayın diye, işte ben de diyorum ki" BASKASI İÇİN KENDİMDEN ÖDÜN VEREMEM"..bende bu acıdan bakıyorum
Hanimlar 3 yasinda bi oglum var.alt kat 1 yildir boştu.2 ay once tasinan oldu onunda 1 yasinda cocugu var.oglumdan sikayetci gurultu yaptigi icin.tamam hareketli bi cocuk ama engel olamiyorum.oturdugumuz binada ses yalitimi yok denecek kadar az konusulan bile duyuluyor.2 sefer kapiya geldi kadin cok geriliyorum onada hak veriyorum ama elimden bisey gelmiyor.1 gun degil 5 gun degil ne yapacagim boyle.
erken saatte ve gec saatte oyunlarınızı bir oda ile sınırlayınHaklisiniz sonuna kadar ama ben istemez miyim bende calisiyirum ve agir bi isim var 9 da uyusun bende uyuyum.
Sizin ailece rahatınıza geliyor bu durum belli. Alt katınız boşmuş bunca zaman, o yüzden de çocuğunuzu sessiz olmaya alıştırmaya gerek görmemişsiniz. Kayınvalidenize çok yorulduğunuzu, çocuğunuzu erken uyutmanın çocuk sağlığı İçin de şart olduğunu, büyüme ve bağışıklık İçin doktor tavsiyesi olduğunu anlatıp gerekirse bakıcı tutup eve kamera takacaksınız. Şartları hiç zorlamamış, çocuğunuzun eline ipleri vermişsiniz. Komşunuza Allah sabır versin.Deniycem canim ins basarili olurum.senin cocugun var mi calisiyor musun bilmiyorum ama soyle deyim.benim cocuguma babaannesi bakuyor benim cocugum ne kadar gec kalkarsa o kadar iyi anlatabildim mi bakici da olsa bu ayni.en azindan bakiciya kesin kararini soylersin ama kayinvalideye diyemiyorsun.desen bile cvp uyanmiyor ki.
Siz çocuğunuza uyku düzeni kurmuyor, kuramıyorsunuz diye insanları gece 12 'ye kadar rahatsız etmeye hakkınız yok buna bir çözüm bulmak zorundasınız. Bebek olsa evet daha farklı olur durum ama 3 yaşında bir çocuktan bahsediyoruz.Deniycem canim ins basarili olurum.senin cocugun var mi calisiyor musun bilmiyorum ama soyle deyim.benim cocuguma babaannesi bakıyor benim cocugum ne kadar gec kalkarsa o kadar iyi anlatabildim mi bakici da olsa bu ayni.en azindan bakiciya kesin kararini soylersin ama kayinvalideye diyemiyorsun.desen bile cvp uyanmiyor ki.
İnsanlar yuz buldukça astarini arayacaklari icin bir aşamadan sonra fazla nezakete gerek yok. Mahcup olmasi guzel birsey.bundan sonrasi icin konustum.mahcup oldukça çocuğunu hirpaliyor.hicbirsey evlatlarimizdan ve yasayacagi cocukluklarindan önemli degil bana göre.Ayıp a ayıpla nezaketsizlige nezaketsizlık ile cevap vermek marifet mi acaba...mahçup oluyor konu sahibi ne kadar güzel hiç olmadı. .
İyi de o kadın çıksa başkası şikayetçi olur.O şikayete gelen kadın evden çıkacak başka türlü sorun çözülmez
Ondan daha şikayetçi olun ki sizi saf sanıp kapınıza sürekli gelmesin, zeytinyağ gibi üstüne çıkıp onu polisi çağırmakla tehdit edin
Korkmadığınızı görsün
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?