Komşum :(

Cocuk buu yaa nasıl geliyo da sustur diyo
Bidaha geldiginde cocugu yanina gotur beni dinlemiyo al sen söle de

Sabredin onunki de yakında kosturmaya baslayınca kendi sesinden sizinkini duymaz

çocuğu kontrol altına alamazsın benim kızım tam 6ay gaz sancısı çekmişti altımda komşum şikayete gelseydi pek iyi şeyler olmazdı

çocuğu kontrol altına alamazsın benim kızım tam 6ay gaz sancısı çekmişti altımda komşum şikayete gelseydi pek iyi şeyler olmazdı
3 yaşındaki çocuğu makul saatte yatıramazsınız mı diyorsunuz?
Çocuğuna uyku eğitimi veren, düzenli saatlerde uyutan o kadar çok kişi var ki. Bu başlıkta bile yazdı insanlar.
Gaz sancısı, hastalık vs ayrı şeyler. Kimse hasta çocuğun ağlamasını gündeme getirmedi farkındaysanız. 3 yaşında ama gece 12de oyun oynayan bir çocuktan bahsediyoruz.

Abartmamak lazım. Çocuk ne yapalım yani. Benim alt komşunun oğlu da sürekli ağlardı. Benim kızım da uyanırdı. Ben uyanırdım kalbim çarpa çarpa. Simdi büyüdü ama konuşturuyor sürekli. Üst katta olmama rağmen çok net duyuyorum. Üst komşunun da torunları geldiği zaman kıyamet kopar. Ama çocuk bunlar. Öyle öyle büyüyecekler. Biraz idare etmek lazım. Herkes çit kırıldım olmuş.. siz de sakince anlatın oğlunuza. Başkası için kızıp bağırmaya değmez. Koşmak istediği zaman enerjisini başka bir tarafa çekin. Allah yardımcın olsun

Cokntesekkur ederim.Allah razi olsun

Tesekkur ederim

Her çocuk aynı değil ki. Kimi çocuk uyku sevmez. Benim kızım iki yaşındayken gecenin ikisinde uyanır oyun oynamaya başlardı. Gürültü yapmazdı ama sabaha kadar uyumazdı. Sizin uykunuz yokken zorla uyuyabilir misiniz.

Şu katkılı gıda maddelerinden herkes payını alıyor ondan dolayında çocuklar rahat uykuya dalamıyor,
Ve artık çocukları enerjileri bırakacak alanlar yok hepsi evde koşturmak zorunda kalıyor çoğu kadın dışarı çıkmakta aciz yada parasız

Size sonuna kadar katılıyorum

Cocugu uyutuyorum diyor tik diye bisey dusuyor cocuk uyaniyo diyor komsu .tasinacagini soyledi.keske siz 1. Kati filan tutsaydiniz dedi haklisin amacocuga laf anlatamiyom dedim.telefon filan verince yaninizda oturmuyo mu dedi oturmuyo napiyim.

yuh ya kendi çocuğu durmayınca telefon mu verip oturtacakmış bu nasıl bir zihniyettir. Çocuk bu yapacak bir şeyiniz yok ne kendinizi ne evladınzı üzmeyin

Gürültü yapmadığı sürece isterse sizinle sabahlasın, anne babası dışında kimseyi ilgilendirmez.

Ama çocukları komün olarak büyütmüyoruz, dolayısıyla sabahın köründe kalkıp işe giden alt komşunuz gecenin 12sinde uyumaya çalışırken sizin oyun oynayan çocuğunuzun sesi yüzünden uyanık kalmak zorunda değil.

Bahsedilen saat akşam 9da gürültü değil, gece 12de oyun oynayan çocuk. İnsanlar neden buna katlanmak zorunda olsun, kendi evinde huzursuz olsun?

Eski evimde bina L şeklindeydi ve komşumun daire kapısıyla benim yatak odam karşılıklıydı.

Bir gece sabahın 3ünde çocuk bağırışlarıyla uyandım. Baktım sokak kapısı açık oturuyor. Ben sabahın köründe işe gideceğim. Gecelikle sokağa çıktım kapısına gitmek için. Neymiş, hanfendi poğaça yapmış ev çok sıcak olmuş da kapıyı açmış. Çocuk bu durmuyormuş bağırıyormuş ne varmış. Kadın çocuk yaptıysa kendine yaptı, ben niye buna katlanmak zorunda olayım?

2mizde kiraciyiz canim

3 yasinda cocuk laftan anlar.
Biraz sert cikin cocuga gerekirse.

Kurallara uymasi gerektigini . Baska insanlari rahatsiz etmeye hakkiniz olmadigini anlayacak yasta.

Sabah erken saatte ve geceleri kosmamali

Bir sekilde engellemelisin

3 yasinda laftan anlar
Anlamiyorsa simarikliktan anmlamiyordur

3 yaşında çocuğa uyku eğitimi mi verilir? bas bas bağırır, ağlar. Gaz sancısı falan onlar ilk aylarda kaldı.

Ikinci donem icin mumkun olur mu acaba.olursa tabi ki isterim anaokulunu

Çocuğunuza anlatın. Yavrucum, bu saatte komşularımız uyuyor, yüksek sesli şeyler yapamayız. Eğer uykun yoksa birlikte hikaye okuyabiliriz, ve ya resim yapabiliriz diyin. Oyuncakları bir saatten sonra kaldırın zaten. Televizyon vs de kapalı olsun ki etrafta uyaran bir şey olmasın. Onlar yatak odasında ise siz başka bir odada zaman geçirin.

Gündüz uykusu uyuyor mu? Eğer bu kadar geç yatıyorsa gündüz uykusunu bırakmalı artık.
Belki enerjisini atamıyordur, kreşe falan gidiyor mu?

Bunun dışında gelişenler için de yapacak hiç bir şey yok. Telefon verip çocuğun uykusunu daha çok açmaya ve zombiye dönüştürmeye gerekte yok. Zaten onun da çocuğu 1 sene sonra büyüyecek ve sizi çook iyi anlayacak :)

Kendinizi kötü hissetmeyin biliyor sunuz; lafa gelince herkesin çocuğu mükemmell. 3 yaşında oturu da bilir, kalkı da bilir; Maşallah onlara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…