- 30 Mayıs 2015
- 14.299
- 13.970
- 298
- Konu Sahibi Piraye kaya
-
benimde ikizler çok hareketli durduramadığımda alt kat komşum haliyle tavanına vuruyor ancak o zaman uslu durup sessiz duruyorlar.Ben karşılaştığımda hakkını helal et zor zaptediyorum 2 tane olunca,siz tavana vurun rahatsız olunca onlar susar diyorum.Adam da kadın da kusura bakmayın mecbur kalıyoruz erken yatıyoruz diyorlar.Allahtan evim dubleks üst kata çıkarıyorum çoğu zaman.Ama odalarına indiklerinde hep ses,hep bi tarışma.Ben komşuma empati yapıyorum onlarda rahatsız olunca vuruyor dan dan diye benimkiler ancak ozaman duruluyor.Bence komşunla güzelce konuş,çocuğun ufaksa çok ses yapmaz bence benimkiler ikiz 6 olucaklar laf dinlemiyorlar.bende masal okuyup sessiz oyunlar oynatıyorumHanimlar 3 yasinda bi oglum var.alt kat 1 yildir boştu.2 ay once tasinan oldu onunda 1 yasinda cocugu var.oglumdan sikayetci gurultu yaptigi icin.tamam hareketli bi cocuk ama engel olamiyorum.oturdugumuz binada ses yalitimi yok denecek kadar az konusulan bile duyuluyor.2 sefer kapiya geldi kadin cok geriliyorum onada hak veriyorum ama elimden bisey gelmiyor.1 gun degil 5 gun degil ne yapacagim boyle.
Tik diye bişey düşüyo cocuk uyanıyo...ona bile uyaniyosa çocuk kendisi tek kat bir ev tutsaymışCocugu uyutuyorum diyor tik diye bisey dusuyor cocuk uyaniyo diyor komsu .tasinacagini soyledi.keske siz 1. Kati filan tutsaydiniz dedi haklisin amacocuga laf anlatamiyom dedim.telefon filan verince yaninizda oturmuyo mu dedi oturmuyo napiyim.
Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum, polis gelince ne yaptı, çocuk gürültüsü için, ne dedi..Valla bende bu seslerden bunalmis polis cagirmis ve böyle olayi çözmüş biriyim.
Evet çocuğum YOK.
Ama empati yapabiliyorum.
Cocugun aglamasi gulmesi bağırmasi arada yere oyuncak atması küt pat sesleri normaldir.
Ancak sabah aksam güm güm oturdugum seyin sallandigini bilirim.
2 aylik oturmayla evden çıkmayı düşünen insaninda bos yere geldigini düşünmüyorum.
Yani cocugun oturarak yapacağı hic mi birsey yok.
Belki bende yasadigim icin , senden de ses geliyor kapiyi kapat falan yorumlarına da katılmıyorum.
Dag basinda yasamiyoruz sorunlar böyle çözülmez.
Ha ben dikkat ediyorum zaten napıyım vs dersiniz okey de, sendende ses geliyor kapiyi güm kapatmakla olay bir yerde patlar zaten.
Oturarak oynanan aktiviteler bulun. Yapboz gibi ama çocuk bu. Yapacak da pek birşey yok. Ayrıca bağırmak anne çocuk iletişimini oldukça olumsuz etkiler..Hanimlar 3 yasinda bi oglum var.alt kat 1 yildir boştu.2 ay once tasinan oldu onunda 1 yasinda cocugu var.oglumdan sikayetci gurultu yaptigi icin.tamam hareketli bi cocuk ama engel olamiyorum.oturdugumuz binada ses yalitimi yok denecek kadar az konusulan bile duyuluyor.2 sefer kapiya geldi kadin cok geriliyorum onada hak veriyorum ama elimden bisey gelmiyor.1 gun degil 5 gun degil ne yapacagim boyle.
Yanlış anlamayın merakımdan soruyorum, polis gelince ne yaptı, çocuk gürültüsü için, ne dedi..
Tek başına bir küçük cock ne kadar ses yapabilirki. Benim üst komusunun ikizi var 5 yaslrinda tam bir firlamalar yalıtım yok bide böyle eve ses sistemi aldılar akşamları müzik açıp oyun havası oynuyorlar kizincada vay efendim çocukmuş alttan alacakmışız yoksa sonu iyi olmazmış biz böyle kötü insanları idare ediyoruz sizin komşu çok sabirsizmis cunku onlara göre 10 daha erkenmis 12 olsa neyseymisGece yatiramiyorum 12 de yatiyor.sanirim calistigim icin vakit gecirmek istiyor.dur,yapma,elleme,oynama,kosma demekten yoruldum onuda cok sıkıyorum aksama kadar evde.komsumda saolsun 10 da vurdu bu aksam sonrada kendi geldi.anlatiyorum bebek var sen koşunca uyanip agliyormus anlamiyor.cocugunda psikolojisini bozucam yakinda bagiriyorum cunku
Yorumlar beni benden aldı. Çocuğa sessiz olmayı öğretememişsiniz ne demek ya ? Çocuk bu ses yapacak tabi.
Bazı yorumları yapanların çocuk sahibi olmadığı o kadar belli ki :)
Her çocuğun karakteri farklıdır. Kimi 3 yaşında dur yapma demekten anlar kimi 5 yaşında ancak anlayacak duruma gelir.
Komşunuzun eline telefon verseniz durmaz mı demesine de ayrıca sinir oldum :) kendisi çocuğu susturmak için telefona tablete başvuruyor demek ki.
onun çocuğu sese duyarlıdır hemen uyanıyordur olabilir. Devamlı uyandığı için de anne için çok zor olur. Bunu anne olan anlar. Sizin de anladığınıza eminim konu sahibi.
Şimdilik tek çözüm bebeğin yattığı odayı öğrenip kendi çocuğunuzu en uzak odada oturtmak olabilir. Yada yapabildiğiniz kadar vurdulu kırdılı oyuncakları atmacalı değil de , ne bilim resim çizmek gibi sessiz oyunlar oynatmak çözüm olabilir. Bu da çocuğun ilgi alanına göre değişir seveceği çok gürültü yapmayan bir oyun çeşidi bulunabilir.
İki taraf için de zor. Ama sizin için daha zor. Kendi de çocuk sahibi olmasına rağmen Devamlı kapıya gelen bir komşu sizi ne kadar strese sokuyor anlayabiliyorum.
Canım ne alakası var? Evet var benim cocuklarım erken uyur. Sımdı sızde sorun var evet cocuk 12 de uyur mu allah askına bacak kadar cocuk ne zaman gelısecek bu cocuk? Komsunun bebegıde fazla duyarlı bellı kı ayrı odalarda uyutun ve oturun.o odanın kapısını cekın oraya gıtmesın cocugunuzGaliba ben cocuk buyutemiyorum arkadaslar .cunku oyle cok yorum geldi ki cok basit cocugunuz anlar siz kontrol edin diyosunuz.belkide ben yapamiyorum .calisan var mi aranizda 3.5 ayliktan birakip calismaya baslayan merak ettimde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?