Komşumun sürekli bana gelmesinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Benim için de demişlerdir:d desinler ne yapıyım sevmiyorum öyle gidip gelmeleri:)

Ters düş demiyorum zaten canım..Ama madem rahatsız oluyorsun araya mesafe koyman en iyisi..Yani en azından her canı istediğinde zırt pırt senin evine gelip saatlerce kalmasını engelleyebilirsin belki...

dedim ya 10 yılda en fazla taş çatlasın 7-8 kez evine gitmişimdir onda da davet edilmişimdir başka komşularımda vardır öle gittim yani hep mesafeliyim..bide geldiği zaman eşim erken gelcek bugün falan diyorum ondan çekiniyor çünkü bugün yine çalmış kapıyı oğlum açtı komşum bişi demeye kalmadan kapıdan sadece kafasını çıkarıp direk annem banyoda demiş içeri dalamamış yani kapamış kapıyı hemen halbuki ben pasta yapıyordum

Siz bunları anlatırken aklıma geldi benim yengemin böyle komşusu vardı ne yaparsan yap çat evde biterdi otur otur saatlerce konuş konuş offf yanii yengemde çok iyi niyetlidir gelme diyemiyordu. sitede oturuyorlar sitede herkesin yatak odasına kadar bilir sorardı.hemde herkesin arkasından dedikodu dedikodu.neyseki geçen sene taşındılarda kurtulmuştu.valla 10 sene demesen acaba oraya mı taşındı dicektim

ben çözüm düşünüyorumda yalan söylemekte bir yere kadar insan evinde hapis gibi hemde komşuluk hakkı var sonuçta..ama en yapılabilecek ya geldiğinde kapı aralığından girmesine müsade etmeden (olabilecekse tabi)müsait değilim müsait olduğumda ben sana haber veririrm deyip gelsede kapıyı açmazsın böylece sen niye açmıyorsun diyemez müsait değilsin sonuçta uzun bir süre ses çıkarmazsın..

anlamadı diyelim o zamn son çare bi gün geldiğinde açık bir şekilde kırmadan kaç senedir komşuluk ediyorsun teşekkür edrim ama son zamanlarda sıklaştı eşim rahatsın oluyor çünkü ben ona bir şey hazırlamadığımda niye diye soruyor bende mecburen senin geldiğini söylüyorum son zamanlarda çok sık olunca oda hoşlanmamaya başladı anlıyorsun dimi gibilerinden söylesen duruma uyarlayıp

şimdilik bunlar geldi aklıma..

benimkide taşınır inş ona artık bişi ikram etmiyorum zaten canım yok artık öle ikramlar falan yemeğe falanda kalsa çıldırırım heralde önerilerin için ayrıca tşkler

valla bana öle dediklerini duyarsam çok üzülürüm keşke senin kadar soğuk kanlı olabilseydim

Canım ben zili duymadığımdan kapıyı açmadığım için karşı komşumun neler düşündüğünü söylemiştim..Bundan daha kötüsü ne olabilir..Utanmadan yüzüme söylemişti...O yüzden her düşündüklerini her söylediklerine takarsam işim iş yani...Öyle soğuk biri değilim..Severim misafir ağırlamayı,yemeğe davet etmeyi...Ama emrivaki ile fütursuzca evime dalacak insanı da istemem açıkçası....

benimkide taşınır inş ona artık bişi ikram etmiyorum zaten canım yok artık öle ikramlar falan yemeğe falanda kalsa çıldırırım heralde önerilerin için ayrıca tşkler

inş taşınır Allah yardımcın olsun canım belki böyle sen yavaş yavaş elini eteğini çekince anlar..

evet senin komşunun dediği laf cidden çok abes ve çirkin öle bişi derse eşime söyledim sana evde kim olduğunu anlatacak derim heralde ödü patlardı çok tırsıyor eşimden keşke kocam hep evde olsaaaa hiç gelemezdi bu gidişle eşime çalışmayı bırak benle otur evde diyecem yada ben çalışayım sen evde otur

Geldiğinde sürekli işin varmış gibi yap. Mesela elektrikli süpürgeyi aç de ki ' ay kusura bakma bugün temizlik yapmam gerekiyor kaç gündür yapamadım, seninle oturmak da isterdim ama vs.' de. ya da ütü yapmaya koyul, ne bileyim banyoyu falan temizle bunları bugün yapmam lazım de. anlar belki ya.

Hayır kesin çözüm bir ark dediği gibi habersiz olur olmaz saatler de sende ona gi. Sabah kahveni içmeye geldim veya akşam onun işi olduğu saati bilirsin yemek yapacağı zaman oyala onu. Öyle kapı kapı gezen kişinin evi de dağınık olur , inan onun o hallerini yakaladığında senin evinden ayağını kesti demektir. güven bana.

benim halamın başına da yanısı geldi. halam da sever konu komşu ama kadın öyle bir çoştu ki artık arkadaşlarına ki halam tanımıyor halamın evine randevu veriyormuş. gelin oturmaya diye. en sonunda baya bi gürültülü ipler koptu. birbirlerinin yüzüne bile bakmıyorlar.
açık açık konuşmayı dene. onun öncesinde belli et. işin varmış gibi evin işlerini yapmaya başla. ilk önce bezelye ayıkla. 1 saatin sonunda bulaşık yıka. 2 saatin sonunda evi toparlamaya başla. bir yandan da yakın ' bu evin işi de hiç bitmiyor, kendime ayıracak zamanım bile yok, kendimle başbaşa kalamıyorum, kapı zili susmuyor ' falan heeee bundan sonra da anlamadı açık açık konuş.

iyi sabretmişsin hiç gelemem böyle şeylere.ben açık açık söyleyemem belki ama rahatsız olduğumu bir şekilde belli ederdim.suratını as o gelince iş yap onunla ilgilenme işim var dışarıya çıkacağım de ara sıra kapıyı açma.bütün bunların üstüne bıktırdığını anlar heralde

istemedıgın yanından kalkıp gıtmesını ıstedıgın yada gondermek ıstedıgın bırını uzaklastırmak sana zarar vermesını, bısey soylemesını engellemek ıcınde kullanılabılır..

''tebbet yeda ebı lehebıvvetebbet ........''
bosluga yanı sonuna okısının ısmını soyleyın bılmıyorsanız okısıye yine ıcınızden soyleyın...sayısı muhım degıl ıcten tekrar yeterlı.kıme soyledıysem bu duayı uzaklastı..herkes ıcın kullanmayın yanınızda ıstedıgınız sevdıgınız kısıler varsa onlar bıle gıdebılır dıkkat edın

çdır

buda en etkılısı tasıyayım barı arkadaslar
adamın yada kadının ısmını bır kagıda yazın 7 elham ........11 kul huvallahu........okuyup kagıdın uzerıne üfleyın bır daha önunden bıle gecmez

tüm önerileri değerlendircem elimden gelenleri yapmaya çalışcam fikirleriniz için hepinize ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar ayetleri okumayıda deneyeceğim kesinlikle.. çünkü artık çok bunaldım buhran geçiriyorum iki komşum yüzünden :26:

Bence zili iptal et eltim şarteli kapatır sana gelenler telefon açıyordur herhalde gerekirse tepkini açıkça göster sonra boşa giden yıllarım der üzülürsün

Bence zili iptal et eltim şarteli kapatır sana gelenler telefon açıyordur herhalde gerekirse tepkini açıkça göster sonra boşa giden yıllarım der üzülürsün

Keşke zili iptal etmekle sorun çözülse kapıyı tıklatması o tokmağı vurmasnını napıcaz :26: malesef tlf. da açmıyorlar ama artık kesin kararlıyım bi şekilde tavrımı koycam !

Keşke zili iptal etmekle sorun çözülse kapıyı tıklatması o tokmağı vurmasnını napıcaz :26: malesef tlf. da açmıyorlar ama artık kesin kararlıyım bi şekilde tavrımı koycam !

bence açıkça söyle gitsin,o senin durumunu görüyormu yada umrundamı
ne düşünüyosun boşver ya
annen değil kardeşin değil

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…