Komşumun sürekli bana gelmesinden bıktım

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
işte bu fikre koptummmmm eşime okudum adam dağıldı gülmektennnnnnn ben yerlerdeyimmm Allah seni napsın emiiiii nerden geldi aklına bişran hayal ettim de çok eğlenceli olurdu

canım kardeşim seni sıkıntından bi an uzaklaştırıp tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana hep böyle mutlu olun inşALLAH ..huzur ile kalın iyi geceler hepinize

Senin için söylediğini sanmıyorum yanlış anlama sakın öylesine ortaya konuşmuştur....

ya ayağını kapının arasına koyup dur içeri bakicim 5 dakka oturup gidiciim derse :))))))))

aayyyy ölücem gülmekten yaa gözlerimden yaşlar akıyor gülmekten kalp krizi geçircem acıyın bana hayal gücünüze hayran kaldım kızlar ya kapıyı itmez heralde, ayağını kapının arasına koyarsa diyor yaa ölücemmmmm

canım kardeşim seni sıkıntından bi an uzaklaştırıp tebessüm ettirebildiysem ne mutlu bana hep böyle mutlu olun inşALLAH ..huzur ile kalın iyi geceler hepinize

çok saolun yaa cidden tşk ederim bütün stresim gitti ama çenem ağrıdı gülmekten güzel dileklerin için ayrıca tşk ederim sende hep mutlu neşeli ve huzur içinde yaşaaa sanada iyi geceler tatlım

Son düzenleme:

arkadaşın istemeden boşboğazlık yapmış olabilir yada laf oturtmuş olabilir yüzde 50 - 50 diyorum ben

Yarın evdeysen bütün kızlar toplaşıp sana 5 dk gelicez evdemisin şekerim

Yani senin komşu evlere şenlik yapar kesin
yaa varya daha anlatsam neler neler meraklı hallerini hiç anlatmıyorum daha neler etti bana yaa ben dışardayken bile tlf arıyo ne zaman eve gelcen diye ben tabi evime gideceksem bile gitmiyorum anneme gidiyorum sık sık camdan bizim araba evin önünde mi diye bakıyor bide söylüyor araba yoktu eşin gitmiştir diye geldim yakında bende eşimle işe gidip gelicem
Yarın evdeysen bütün kızlar toplaşıp sana 5 dk gelicez evdemisin şekerim

ok söylimm gelicekmisiniz ama sonra siz gelmediniz ben geldim sana 5 dk derseeee

Son düzenleme:
Gerçekten çok sinir bir durum ben kendimi bir an senin yerine koydum 10 yıl değil 10 saat katlanamam anında bu olayı netleştiririm, sende öyle yap sinir harbi yaşayacağına... gün geliyo evde yanlız kalıp kafasını dinlemek istiyor insan. Bunları yaşamak zorunda değilsin arkadaşım...

evet aynen öle cnm inan bana haftaiçi gündüzleri evde kafamı dinlemek istiyorsam tv müzik falan açmıyorum sessizlik olsun gelmesin diye ayakkabılarımı botlarımı içeri alıyorum beni evde yok zannetsin diye oğlum okulda oluyor 3-4 kez zil basıyor bide ısrarlı zil çalması yokmu hasta oluyorum.. kulaklığı takıyorum leptop alıyorum kucağıma sesimi çıkarmadan oturuyorum düşün yani evimde saklanır oldum cidden sinir bozucu geçenlerde evde temizlik yapıyoruz yardımcı bir bayan geliyor bana ev darmadağın bunalmışım zaten bende bir yandan çamaşırları katlıyorum çıktı geldi üstelik temizlik yapılacağınıda biliyor kahve içmeye geldim 5 dk dedi hiç cvp vermedim girdi içeri oturdu suratımı astım temizlik yapan bayana diyor ki işiniz ne zaman bitecek komşumun bana pasta sözü vardı onu yapalım bende dedim kusura bakma bugün mümkün değil yapamam akşam yemeği yapacak zamanım bile yok çok işimiz var yardıma gelen bayanda bana uzun yıllardır geldiği için benide komşularımıda iyi bilir tanıyor yani o da dediki işimizin olduğunu biliyorsun kahveye geleceğine siz bir pasta yapsaydınızda çayla beraber yeseydik yorgunluğumuz giderdi

Son düzenleme:
Kaç yaşında bu kadın?

en meraklı en sık gelen komşum 38 bi tane daha var o da durmadan çat kapı gelir sinir eder beni o da 42.. diyorum yaa yaşıtımda değiller zaten yaşıtım olsalar hiç lafımı söylicem yaşça büyük olunca çekiniyorum ister istemez

Son düzenleme:
bende yeni eve taşındım ...1 hafta oldu üst kattaki de kendine gidecek kapı arıyormuş bana sarmaya çalıştı ...çat kapı geldi zaten muhabbetinden tavrından anladım başıma gelecekleri mesafeyi koydum direk ki ben özet geçiyorum durumu ...... emrivakiden nefret ederim zaten.....hergün geliyor şimdi kapıyı çalıyor çalıyor gidiyorrrrrrrrrrrr..........açmıyorum açmıycamda .......kimseyle uğraşamam ve bu şekilde ona katlanamam sonradan kalbini kırmaktansa en başta böyle yapmak en iyisi tecrübelerime göre........bir geldi susmak bilmiyor bir de açık açık hergün beraberiz desene demezmiiiiiiiii off yani .......apartmandaki herkesin yatak odasındakilere kadar anlattı en çokta buna gıcık oldum ........onlarınkini ilk tanıdığı birine anlatan bana napmaz ........

sende açma kapıyı ....müsait değilim falan de yoksa başın ağrımaya devam eder durum ortada ...kolay değil tabi Allah yardımcın olsun başına gelen bilir zamanında çektim bende ama artık yok valla

sizin komsu komsuluktan cikmis aileden olmus,

en iyisi siz onu evlatlik alin

cidden başımı ağrıtıyor ya hata bende insanlara hayır demeyi rest çekmeyi bir türlü öğrenemedim
sizin komsu komsuluktan cikmis aileden olmus,

en iyisi siz onu evlatlik alin
aman Allah korusun uzak olsun bana cidden evin demirbaşı olduğu kesin
Çok zor anlayışsız insanlarla bir araya gelmek
evet yaa anlayışsız insanlardan nefret ediyorum

Son düzenleme:

bence alinacak birsey yok gibi,öyle ortaya laf gelmis konusmus gibi...:26:

cidden başımı ağrıtıyor ya hata bende insanlara hayır demeyi rest çekmeyi bir türlü öğrenemedim

aman Allah korusun uzak olsun bana cidden evin demirbaşı olduğu kesin

sizin temizlige gelen bayan sk sk geliyormu,

arada bi böyle laf vursa belki biraz cekilir,

iyi solyemis kahve icmeye gelecegine sen bize pasta yapsaydin diye helal olsun

demirbas ne cevap verdi cok merak ettim

bende dedim aynen hafata 3-4 kez bana uğra kesin burda olur benim komşu diyemediklerimi söyliver ne güzel laf söylüyorsun öle sen süperdi cevabın dedim demirbaş ne diyecek hiiççç oralı bile olmadı lafı değiştirdi hemen

demirbas baya uyuzmus ya

gercekten ama temizlikci hanim ne zaman geliyorsa her geldiginde bir laf carpsin

Senin komşunun kulakları yanıyormudur patlıyormudur diyordur gece gece beni kim anıyor böyle

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…