- 16 Nisan 2020
- 458
- 449
- 23
- 38
- Konu Sahibi Beriberiberil
-
Haberi oluyor babamla iletisim halinde oluyorum ondan duyarArtık ona gittiğinizi filan söylemeyin gizlerin ise yaramaz mi?
Ben de bunu yapmak istiyorum en sonunda okur anlar belki en azındanBen annemle iletişimde problem yaşayınca wp dan yazıyorum ve hep sonrasında bana hak verdiğini görüyorum. Herhalde bir tek haklı olduğum konularda yapıyorum bunusiz pek yazarak düzeltemeyeceksiniz gibi durumu ama karşılıklı cevap verme durumu olmadığından mıdır nedir yazmak daha iyi sonuç verecektir
Sorun gidip gitmemek degil koye gitmesem de olur benimkı inat etmek anneme karsı koymaya calısmak alıstıgı karsılıgı degıstırme ye calısmakHa İstanbul ha köy korona her yerde var. Köye gitmeniz de mantıksız bence.
30 yıldır hıc sekmedı Bı ara takmıyodum o ara nasıl yapıyordum hatırlamıyorum ben anne olduktan sonra annelıgın hıc de anneöınkı gıbı olmadıgını anladım ama o hala kendını kutsal olarak gorur annelik duygularım var ben ne emekler cektım der kopek besler buyutur o bile sever yavrusunu ben anneler gununde annemi hıc bir zmn iste erek aramadım zoraki arayıp kutladımŞaşıyorum buradaki anneleri okuyunca.
Haklisiniz siz de. Çok zor bir durum. Allah yüreğinize ferahlık genişlik versin.30 yıldır hıc sekmedı Bı ara takmıyodum o ara nasıl yapıyordum hatırlamıyorum ben anne olduktan sonra annelıgın hıc de anneöınkı gıbı olmadıgını anladım ama o hala kendını kutsal olarak gorur annelik duygularım var ben ne emekler cektım der kopek besler buyutur o bile sever yavrusunu ben anneler gununde annemi hıc bir zmn iste erek aramadım zoraki arayıp kutladım
Bunu yapmayı cok ıstıyorum ama annem oule bırı ki gidip ozur dılenmedıkce asla barısmıyor ve ben bunu istemeye istemeye yapmaktan artık cok bunaldım kızım var ona yansıtmak onu da uzaklaştırmak ıstemıyorum iletisim halinde olmak zorundayım gıbı geliyor yani telefonu yuzune kapatsam bir daha asla acılmaz o telefon hıc denemedim ama belki de şle yarar bilemiyorumBen de annemle çok sorunlar yaşayan biriydim,çoçukluğumda gençliğimde annemi pek hatırlamazken resmen kendi kendimi büyütmüşüm ben, evlendikten sonra Benim herşeyimi kontrol eden beni yönetmek isteyen bir anne oldu
14 sene inişli çıkışlı idare ettim ama bir şey oluyor , herkesin bir dayanma eşiği var istesenizde istemeseniz de o eşiği geçtiğiniz an takmayacaksınız , 2 senedir kafam o kadar rahat ki, eskiden kendimi açıklamaya çalışırdım şimdi hiç uğraşmıyorum annem beni üzecek bir şey mi dedi hemen kapatıyorum teli , geri aradığında açmıyorum
Siz de umursamayın, beyninizle karar verdiğiniz an düşünmeyeceksiniz annenizin dediğini , önceliğiniz kendi aileniz olsun
O son nokta var ya ne kadar direnirsen diren vazgeçmemek için, insan sonunda kendini seçiyor. Ben annemle o büyük sorunu yaşadığımda 6 ay ölmek istiyorum diye ağladım gece uyanıp ağlama krizleri yaşıyordum 1 sene sadece babamla görüştüm , babamı ve abimi bana karşı baya doldurmuştu onlar da beni suçlamıştı ( olayı çok Farklı anlattığı için ) ama sonunda annem pes etti ama o eşiği geçmeden bu kararı vermek imkansız geliyorBunu yapmayı cok ıstıyorum ama annem oule bırı ki gidip ozur dılenmedıkce asla barısmıyor ve ben bunu istemeye istemeye yapmaktan artık cok bunaldım kızım var ona yansıtmak onu da uzaklaştırmak ıstemıyorum iletisim halinde olmak zorundayım gıbı geliyor yani telefonu yuzune kapatsam bir daha asla acılmaz o telefon hıc denemedim ama belki de şle yarar bilemiyorum
Umarim bir gun bunu basarabılırım Allah a karsı da mahcup ve gunah kar hissediyorum eskiden cok daha fazla takardım kafaya ama artık sanki Rabbım benim tarafımda gıbı hissediyorum ya da oyle olmasını istiyorum bılmıyorumO son nokta var ya ne kadar direnirsen diren vazgeçmemek için, insan sonunda kendini seçiyor. Ben annemle o büyük sorunu yaşadığımda 6 ay ölmek istiyorum diye ağladım gece uyanıp ağlama krizleri yaşıyordum 1 sene sadece babamla görüştüm , babamı ve abimi bana karşı baya doldurmuştu onlar da beni suçlamıştı ( olayı çok Farklı anlattığı için ) ama sonunda annem pes etti ama o eşiği geçmeden bu kararı vermek imkansız geliyor
Yine aynı tavırları yaptığında hemen cevabını verip onu bile konuşturmayan kapıyorum telefonu artık bir şey de diyemiyor , hayatıma müdahale edemiyor ama ben değiştim ilk önce, ilk bir afalladı yine eskisi gibi alttan alan ben olurum sandı sonra kabullenmek zorunda kaldı
Soyluyorum kack gocek gelenler olmus istesem ben de gelırmısımŞehir giriş çıkışı yasak, söylemediniz mi?
Hıhı, kanuna yasaya devlete karşı gelelim, değil mi?Soyluyorum kack gocek gelenler olmus istesem ben de gelırmısım
Zor bence bunca senedir böyleyseSorun gidip gitmemek degil koye gitmesem de olur benimkı inat etmek anneme karsı koymaya calısmak alıstıgı karsılıgı degıstırme ye calısmak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?