- 10 Ağustos 2009
- 26.179
- 18.338
- 823
- Konu Sahibi Beriberiberil
-
Sadece bana degil abime eşine ve babama da boyle yakın akrabalara da yani dahil olmadıgı her seyde sıkıntı yaratıyor bu kendı cocugu olunca ıyıce tepesine biniyorAnneniz kontrol meraklısı sizi uzaktan yönlendirme derdinde onun hayatta yegane görevi sizi sürekli kontrol altında tutmak sixi daha küçük çocuk sanıyor ve o şekilde mutlu oluyor ve bugünlerin bitmesini istemiyor
Siz özür dinledikçe hatasını anlamayacak.Gerçekten hatalı olduğu bi durum olduğunda sırf barışmak için özür dileyen siz olmayın.Annelik hakkı bu değil merak etmeyin. Biraz ona zaman verin.Hem sizi özlesin hem hatasını anlasın,arayan o olsun. Tepki gördükçe hareketlerine daha dikkat etmeye başlayacaktır, çünkü aynısı yaşansın istemeyecektir. (Asla barışmıyor demişsiniz ama ne kadar süre denediniz ki? Birkaç ay aramadan durabildiniz mi?)Bunu yapmayı cok ıstıyorum ama annem oule bırı ki gidip ozur dılenmedıkce asla barısmıyor ve ben bunu istemeye istemeye yapmaktan artık cok bunaldım kızım var ona yansıtmak onu da uzaklaştırmak ıstemıyorum iletisim halinde olmak zorundayım gıbı geliyor yani telefonu yuzune kapatsam bir daha asla acılmaz o telefon hıc denemedim ama belki de şle yarar bilemiyorum
Şehir giriş çıkışı yasak, söylemediniz mi?
benzer bir surec yaşadım ustelik annem manipulasyon konusunda o kadar iyidir ki birak bana karşi babayı abiyi dayiyı doldurmayı beni bile bana karşı doldurmuş bunu da terapide farkettimO son nokta var ya ne kadar direnirsen diren vazgeçmemek için, insan sonunda kendini seçiyor. Ben annemle o büyük sorunu yaşadığımda 6 ay ölmek istiyorum diye ağladım gece uyanıp ağlama krizleri yaşıyordum 1 sene sadece babamla görüştüm , babamı ve abimi bana karşı baya doldurmuştu onlar da beni suçlamıştı ( olayı çok Farklı anlattığı için ) ama sonunda annem pes etti ama o eşiği geçmeden bu kararı vermek imkansız geliyor
Yine aynı tavırları yaptığında hemen cevabını verip onu bile konuşturmayan kapıyorum telefonu artık bir şey de diyemiyor , hayatıma müdahale edemiyor ama ben değiştim ilk önce, ilk bir afalladı yine eskisi gibi alttan alan ben olurum sandı sonra kabullenmek zorunda kaldı
En fazla 15 gun bne aradım yineSiz özür dinledikçe hatasını anlamayacak.Gerçekten hatalı olduğu bi durum olduğunda sırf barışmak için özür dileyen siz olmayın.Annelik hakkı bu değil merak etmeyin. Biraz ona zaman verin.Hem sizi özlesin hem hatasını anlasın,arayan o olsun. Tepki gördükçe hareketlerine daha dikkat etmeye başlayacaktır, çünkü aynısı yaşansın istemeyecektir. (Asla barışmıyor demişsiniz ama ne kadar süre denediniz ki? Birkaç ay aramadan durabildiniz mi?)
En fazla 15 gun bne aradım yineSiz özür dinledikçe hatasını anlamayacak.Gerçekten hatalı olduğu bi durum olduğunda sırf barışmak için özür dileyen siz olmayın.Annelik hakkı bu değil merak etmeyin. Biraz ona zaman verin.Hem sizi özlesin hem hatasını anlasın,arayan o olsun. Tepki gördükçe hareketlerine daha dikkat etmeye başlayacaktır, çünkü aynısı yaşansın istemeyecektir. (Asla barışmıyor demişsiniz ama ne kadar süre denediniz ki? Birkaç ay aramadan durabildiniz mi?)
O zaman aramayın.15 gün ne ki...Siz böyle yaptkça o kısır döngüden çıkamazsınız.Ömrünüzce özür dileyip evinizde kendi kendinizi yer bitirirsiniz. Yaptığı hatayı yüzüne söyleyin,açıklayın ve anlaması için ona zaman tanıyın. Aramayın.En fazla 15 gun bne aradım yine
daha nelerSoyluyorum kack gocek gelenler olmus istesem ben de gelırmısım
En son patladım küstü agladı arama bir daha dedidaha neler
ben onlar gibi kul hakkı seven bir zavallı değilim anne çıldırtma beni vs diyin
bu arada siz ne kadar alttan alırsanız o da o kadar yapacak
En son patladım küstü agladı arama bir daha dedidaha neler
ben onlar gibi kul hakkı seven bir zavallı değilim anne çıldırtma beni vs diyin
bu arada siz ne kadar alttan alırsanız o da o kadar yapacak
O an da iste diyor ben zaten sabırlı biriyim en sonunda sacma sapan Bı yerde patlarım dayanamayıp bana dıyemedıhını bazen Esıme diyor arada kalıyorum sureklı arar 2 gun aramasan arar aglar e o zmn da insan kayıtsız kalamıyor tıkanıp kalıyorumAnneni oldugu gibi kabul et. Anlamasını bekleme 50-60 yaşından sonra değiştiremezsin. Kendini değiştirmelisin. Huyunu bilip zaten öğrenecek diye önceden anlatıp konuları pişirip pişirip masaya koymaktan başka bişey olmaz. Konusurken sorun cikabilecek konularda bilmiyorum de. Planini projeni cok anlatma ani gelisti de. Ne Annen bisey diyebilir nede sen üzülürsün.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?