Kardeşinin kardeşim demesinden cesaret bulamıyor olabilir.
20 yaş için çok beceriksiz buldum çocuğu.
ben sabırlı birisi değilim, direk sonuca gidip, hey sen ne iş derdim, o da beni flörtöz konularda hödük yapıyor sanırsam
İlk öyleydi sonra duyguları değişti ama kardeşin “kardeşim” dediği için artık o gözle bakmaz galiba diye düşündüğü için iş işten geçti zannediyor olabilir :) karışık mı oldu neİlk böyle hitap eden karşı tarafmış ama.
Seviyorsa gidip öpsün bence en garantisi
Seni Cenk diye kaydetsin kafe ortamındayken ya da bu çocuk yanında oturuyorken telefonu masanın ortasına koysun öncesinde haberleşin ve sen o anlarda ara çocuk görsün cenk adını kardeşin alsın telefonu pardon diyip çıksın dışarı sonra girsin içeri ama hiç açıklama yapmasın eğer sorarsa ilkokuldan sınıf arkadaşım görüşelim diyor falan desin bakalım mimikleri tepkileri cevapları nasıl olacak. Yani "eyvah kız elden gidiyeeahh" diyecek mi
Yani sanırım bey oğlumuzun ilgisi yok şu an ama bu ileride de olmayacağı anlamına gelmez
İlk öyleydi sonra duyguları değişti ama kardeşin “kardeşim” dediği için artık o gözle bakmaz galiba diye düşündüğü için iş işten geçti zannediyor olabilir :) karışık mı oldu ne
Birbirlerine kardeşim diye hitap edip birbirlerinden çekinen iki taraf bence :) ben sevgilisi olduğunu düşünmüyorum ama belki de kardeşinden çekiniyordur , kaybetmek istemiyordur .. asılan bir tip gibi görünmek istemiyordur :) gençlik heyecanları çok güzel :)
birincisi kimseti kimmis o konuda zorlardim biraz.mesela anlat bakalim kimmis bu sansli kiz falan derdim orda illaki belli ederdi.bolumu ne okuyo mu nasi tanistiniz derdim.eger hemen cvp verirse kesin baska birini seviyor ama bosver sen tanimazsin gibi cvplar verirse oda hoslaniyor demektir
Direk açılamıyor , karşısındaki kişi utangaç olabilir .. belki de konuyu deşmesini sonunda da gerçekten öyle birinin olmadığını öğrenmesini istiyordur :)Kardeşim "Benim kısmetim var zaten" demesi hakkında ne düşündüğünüzü soruyor. :)
Mesela kardeşiniz bi anda uzaklaşsın çocuktan soğuk davransın yani trip şeklinde değil sanki meşgulmüş gibi yada başka sıkıntıları varmış gibi. Bakalım çocuğun ne kadar umrunda olacak bu durum . Eğer umursar üstüne giderse ne oluyo felan diye anlarsınız olayın kardeşen öte bişe olduğunu :) ama çokta umursamazsa gerçekten sadece sıradan arkadaş gözüyle baktığı kesinleşir
Kanka, bacı, kardeş ayağı g...t ayağı derler
Bu kadar yazıyorum, juniora sevgiler
Direk açılamıyor , karşısındaki kişi utangaç olabilir .. belki de konuyu deşmesini sonunda da gerçekten öyle birinin olmadığını öğrenmesini istiyordur :)
Sana bi kısmet bulalım diyene evet bulun mu deseydi çocukcağız :)
Böyle deseydi ben varım mı diyecekti kardeşiniz :) tabii ki hayır :) kelime oyunu oynuyorlar :)Ehehe, kısmetim yok bulun falan demesini beklemiş evet. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?