Konu ben değil, kardeşim. :)

Deme deme :) bugünlerde güzel aslında :) sen daha iyi bilirsin de yaşasın acısını :)

Çocuk gene başlamış zaten kardeş, bacı... Ya dedim yapısı mı böyledir nedir yani belki de hoşlanmıyordur kardeşimden de cidden mizacındandır bir insan gün içerisinde nasıl bu kadar çabuk dönebiliyor anlamak mümkün değil gerçekten hahsjsjs.

oyy kıyamam ya.. O çocuk tehlikeli bi çocuk. O kızla gönül eğlendirmek için takılıyo muhtemelen en sevmediğim erkek tipi. Bence kardeşin uzak dursun, kadınlara yaklaşımı kafadan yanlış.

Kızdan ayrılıp kardeşime sulansa dahi uzak durması lazım zaten. Bugün ona yapan yarın kardeşime başka kız için yapar. Ben kardeş muhabbetine devam et dedim valla en azından senin o gözle ona bakmadığını düşünsün, yanında başkasıyla flörtleş falan dedim harika bir ablayım tavsiyelerim süper ehehe.

Uzaklaşamıyor ki kuşum, grup olarak çalışıyorlar ve sürekli dipdibelermiş. Kardeşim ben soğuk davransam bile göze batar diyor.

Hayır ağır sözlerim var ama içimden söylüyorum :) dengesiz ama çakal olanlarından , ne yaparsam kar modunda takılan tiplerden !

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…