Konu ben değil, kardeşim. :)

Aaa evet, bak bunu ben düşünmemiştim hiç. Ama böyle hitap ettikçe de kardeşim ben sanki yürüyormuşum gibi olacak ya bana ilgisi yoksa diyor. Anlamanın başka yolları yok mudur ya, kardeşim de bana kızıyor sen bana hiç yardımcı olmuyorsun diye

Bence akışına bıraksın , çünkü şu an ki farkındalıksız flörtleşme bile , şu kapalı havalarda kardeşinizi mutlu ediyor anladığım kadarıyla :)
Kardeşim falan demesin , kısmet bulalım da demesin , çocuk bariz ilgisini belirtirse de kendini geri çekmesin :) telefon numarasını isterse mesela versin , çay kahve içelim derse gitsin :) belki kısmet bulalım lafı , çoçuğun sanki senden hoşlanmıyorum ilgini başkasına yönelt gibi algılamasına da sebep olabilir :) ama ekstra çaba da sarfetmesin kardeşiniz :)

Bence en güzeli başbaşa etkinlikler için ortam yaratmak.
Varsa bir şey birkaç görüşmede muhakkak ortaya çıkar.

gene ne sinsice tavsiyeler bunlar ustaaaa

Telefon numaraları var birbirlerinde, çocuk 1 kez aramış ödev sormak için onun dışında hep gruptan yazışmışlar, birbirleriyle atışmışlar falan işte çocuk soru sorduğunda hemen cevaplıyormuş vs. ama belirgin bir şey yokmuş henüz. Kardeşim hitabını bırakacağım o dedikçe söylememek zor olacak ama deneyeceğim diyor. Teşekkür ediyoruz, işe yarar umarız. :) Yani siz ilgisi olduğunu düşünüyorsunuz di mi kardeşim inatla teyit ettirmeye çalışıyor

Bence en güzeli başbaşa etkinlikler için ortam yaratmak.
Varsa bir şey birkaç görüşmede muhakkak ortaya çıkar.

Başbaşa olamıyoruz hiç hep grup etkinlikleri oluyor diyor. :/

Benim nacizane tavsiyem şu kardeşim bacim muhabbetini öncelikle bi ortadan kaldirmasi. Şakası bile hoş değil kendisi söylemez ise belki karşı tarafta anlar. Onun dışında hep söylerim bir insan bir şeyi yapmak isterse yapar yapmak istemez ise de her zaman bi bahanesi vardir.. Arkadaş belli ki bunlar kardeşine duygusu olsa sanirim bi mesaj atar yoklar en azindan.. belki de duygusu var ama üniversite ortami keyfi gıcır kafa rahat kizlar güzel O yüzden mesafeli olsun kaçan kovalanir bu hep böyledir..

gene ne sinsice tavsiyeler bunlar ustaaaa
Est yeğen
Erkeklerde avcı ruhu var ya elinin altındayken ve tehlike yokken rahatlar ama başka bi erkek sezdiklerinde avcı ruhu harekete geçiyor sahiplenme güdüsü artıyor ilgisini belli etmek durumunda kalıyor. Mecbur bırakmak gerek. Belgesel gibi oldu

Olabilir tabi ki belki de cidden kafa dengi arkadaş olarak görüyor bilemedik ama çocuk öyle yırtık gezeyim tozayım kafasında bir tip değil diyor kardeşim. Teşekkür ederiz. :)

Ben öyle düşünüyorum .. umarım da vardır ilgisi :) elbette bizim düşünceler varsayım ama öyle bir enerji aldım :)

Bu çocuk biraz da utangaç ama. Flört adayı varmış zaten diye iyice kendini geri çekebilir de.

Çocuk hoşlandığını gizlemeye çalışıyor gibi geldi bana. Kız kardeşiniz bir arkadaşını devreye sokup öğrenebilir sevgilisi olup olmadığını. Umarım güzel şeyler olur

Ben öyle düşünüyorum .. umarım da vardır ilgisi :) elbette bizim düşünceler varsayım ama öyle bir enerji aldım :)

İnşallah kardeşim de mutlu olursa benden mutlusu olmayacak. Çok teşekkür ederiz, kardeşim sizi çok çok öpüyormuş. :)

Öncelikle sadece ismiyle hitab etmeye başlasın.Ara sıra cığım ciğim takıları eklesin.Ondan bireysel birtakım konularda yeri geldikçe yardım isteyip,gruptan ayrı yapılabilecek bir faaliyet bulsun.Benim zaten kısmetim var diyerek belki o,kardeşinizin tepkisini ölçmek istemiştir.

Çocuk hoşlandığını gizlemeye çalışıyor gibi geldi bana. Kız kardeşiniz bir arkadaşını devreye sokup öğrenebilir sevgilisi olup olmadığını. Umarım güzel şeyler olur

Genelde erkek arkadaşları var samimi olarak kız görmedim çevresinde sorabileceğim dedi.

Yazik etmesin enerjisine umutlarina.kirilinca toplayamiyor insan.
O kardesim demesin normal davransin bir erkek isterse yapar soyler gelir ugrasir. Gitgellere boyle imalara gizeme gerek yok. Tertemiz kalplere yerlesir insallah..

Biraz yorumlara baktim. Başka erkekle kiskandirna, bozma durumlarini hiç karistirmasin bence herkeste tutmaz o. Karsimdakinin baska bir kadinla ilgilendigi hissine kapilirsam ben uzaklaşirim, elden gidiyor diye ustune düşmem mesela...

En iyisi iliskilerini okul disina da tasisinlar. Bir kahve olur, alisveris olur artik ilgilendigi birsey olur. Biraz ikili kalirlarsa birseyler netleşir gibi, yoksa böyle baya uzayacak gibi duruyor.

Bir gün grup dışında özel bir soru sorsun sadece ona .. ne bileyim belki çocuk sinemayla alakalıdır , “ya gerilim tarzı bir film izleyeceğim sen film konusunda iyisin bir tavsiyen var mı diye sormak istemiştim “ gibi mesaj atıp , sohbetin ilerleyip ilerlemediğinden de birşeyler anlayabilir belki .. ay benim sizin gibi bir ablam olsa bende yardımcı olsun derdim ama insan en yakınına yardımcı olamıyor sanırım :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…