Konu ben değil, kardeşim. :)

Bence bu bacı gardaş muhabbetine bir son versinler.
Ben genelde hiç böyle uzatmalara girmeden başlıyorum ilişkilere, o yüzden yardımcı olabilirim sanki :)))
Ben onun yerinde olsam, birlikte yurumemizi-bir yere gitmemizi gerektirecek bir bahane bulurum ve ondan rica ederim. Ne olabilir?
İstanbul'daysaniz akşamları evsizlere çorba dağıtan çok güvenli bir oluşum var, çorbada tuzun olsun diye. Mesela 'ona gitmek istiyorum ama çok çekiniyorum. Tek başıma..ne bileyim,bilmediğim ortam gelsene benle' diyebilir.
Böyle böyle ikili alan yaratırlar . Hem 'geldin-gitgim-surdayim-burdayim' falan, whatsappa geçerler ^^
Başka ne olabilir? Çocuğun arabası varsa ağır bir eşya almasi için yardım isteyebilir,sonrasında da teşekkür olarak bir yemek ismarlar ...
Ornekler cogaltilabilir Yani, yardım istemiş gibi olsun işte^^ zaten cocugun da ilgisi varsa tamam der çabucak.
Şu kalabalık okul grubundan ayrı olurlarsa herşey çok daha kolay olabilir...

Böyle deseydi ben varım mı diyecekti kardeşiniz :) tabii ki hayır :) kelime oyunu oynuyorlar :)

Hadi ya, kelime oyunu diyorsunuz. Ay bizimki heyecanlandı mutluluktan dans ediyor burada, kavuşurlar inşallah ben kahroluyorum cidden şu heyecanını gördükçe :)

Ya bizimki de utangaç. Benim gibi, öyle rahat rahat teklif edemez karşıdan bekler. Karşı tarafın ilgisine göre yeşil ışık yakabilirim ama böyle net tekliflerde bulunamam dedi. Teşekkür ederiz ama :)

o zaman kesin oda hoslaniyor yoksa mutlaka aciklardi.bu işlerin kitabini yazabilirim o yuzden ici rahat olsun duygulari karsilikli

Öyle mi dersiniz ya, inşallah.

Sevgilisi olabilir. Bazen böyle gizleyen tipler de var herkese mavi boncuk dağıtan. Dikkat et aman.

Ayrıca bacım ne ya

Olabilir ama uzaktan bakıldığında mavi boncuk dağıtmıyor aslında. Yani ilgisi varsa bile net imaları yok.

Telefonda konuşuyorlar mı? Eğer öyleyse bir yem atsın, kusura bakma bi kapatmam gerek x arıyor cevap vermeliyim, sana dönerim hemen, gibi.
Bakalım çocuk bozulacak mı?
Yalnız ben de anlamam ki ters mi teper bu sefer de sevgilisi var galiba deyip hepten uzaklaşır mı bilemedim ‍

Kardeşim,bacım gibi terimler,muhtemel sevgili potansiyeli görülen taraflar arasında kullanılmamalı bence.Kardeşiniz de bıraksın bu hitap şeklini.

Tepebilir, çocuk da öyle çok yırtık bir tip değilmiş kardeşimin anlatımına göre.

Kardeşim,bacım gibi terimler,muhtemel sevgili potansiyeli görülen taraflar arasında kullanılmamalı bence.Kardeşiniz de bıraksın bu hitap şeklini.

O öyle hitap ettiği için mecbur kalıyorum dedi, yani nasıl desem baskı altında hissediyormuş kendini. İlk bu hitabı başlatan çocuk zaten, herkese aynı şekilde hitap ediyormuş.

Ya bu arada bu kardeşim bacım ayağı cidden sakat.
Yaşadım böyle bir durumu, ikimiz de fazla abarttığımız için açılamadık birbirimize. Sonrası tatsız oldu.
Bence gerçekten bıraksın kardeşin o muhabbeti

Ya bizimki de utangaç. Benim gibi, öyle rahat rahat teklif edemez karşıdan bekler. Karşı tarafın ilgisine göre yeşil ışık yakabilirim ama böyle net tekliflerde bulunamam dedi. Teşekkür ederiz ama :)
O zaman okul gruplarında proje ödevlerinde aynı grupta olmaya çalışsın.
Ablam 5 senelik okulun son somestrinin ortasında proje grubunda eşleştiği çocukla aşık oldu, evlendi . Bir de kızı var

O söylese de ben söylemeyeyim mi dedi.

O zaman okul gruplarında proje ödevlerinde aynı grupta olmaya çalışsın.
Ablam 5 senelik okulun son somestrinin ortasında proje grubunda eşleştiği çocukla aşık oldu, evlendi . Bir de kızı var

Zaten aynı gruptalarmış. :)

Ben bu tarz şeylerde çok kandırma , deneme taraftarı değilim .. geç olsun ama kandırılmasın kimse derim :) sonuçta şu durumdan bile karşılıklı iki tarafta mutlu

Siz nasıl bir tutum izlemesini öneriyorsunuz peki? :)

O söylese de ben söylemeyeyim mi dedi.
Bence söylemesin, çünkü çocuk herkese öyle hitap ediyormuş onun tarzı o diyelim. Ama kardeşin yapmasın.
Bizzat yaşadım, sonra ortamlarda öyle kabul edildik ve ‘insan kardeşine bunu yapar mı’ algısından çekindiğimiz için hiçbir zaman açılamadık, oysa ikimiz de gayet farkındaydık durumun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…