O zaman çocuğun derdi sevgi değil demek ki. Hem sevgilisi var hem kardeşine yanaşıyor. Kardeşim dediği kişiye öyle davranmaz benim bildiğim erkekler. Birisi daha yazmış, önüne gelene mavi boncuk dağıtıyor diye, bence de öyle. Kardeşin kendini boşuna üzmesin böyle birisi için. Sevgi hak edene verilir.Kızlar hepinizi tek tek alıntılayıp yazmak istedim zira kardeşcağızımın morale ihtiyacı var. Burayı okuyacak.
Bugün sabah çocuk yine buna takılmış, hatta saçlarını okşamış, "Yüzün çok masum" falan demiş gelmiş yanına oturmuş şakalaşmış. Bizim kız mest tabi amaaaa grupla muhabbetlerinde çocuk haftasonu ne yaptın ne ettin derken "X'le buluştum" diye sevgilisinin adını vermesin mi? Kardeşim de kızı uzaktan tanıyor, yani kardeşimin tabiriyle söylüyorum bunu "adı çıkmış tiplerden" dedi. Kardeşimin uğradığı hayal kırıklığını anlatamam. Çocuk derslerde kardeşime hala takılmaya, temas etmeye falan devam ediyormuş; kardeşim de soğuk gülümseyip geçtim artık abla çok üzüldüm sürekli böyle görmeye nasıl dayanacağım falan diye beni aradı şimdi ağlamaklıydı.
Çok üzüldüm kızçeme yahu. :/
Vay çakal ! O zaman diğeri ile farklı bir ilişki kurup , kardeşinle duygusallık yaşamak istiyor olabilir .. kardeşin böyle bir erkekle birlikte olup üzüleceğine şimdiden bi kaç gün üzülsün , geçer sonra .. şimdi o kıza yapıyorsa yarın kardeşin için de yapar , ay çok sinir oldumÇocuk hala saklıyor "Xle buluştum" derken bile "Sevgilim X" diye belirtmemiş. Kardeşim kızı biliyormuş ama eski sevgilisi olarak biliyormuş meğer hala devam ediyormuş çocuğun ilişkisi.
Ee yapacak fazla da birsey yokKızlar hepinizi tek tek alıntılayıp yazmak istedim zira kardeşcağızımın morale ihtiyacı var. Burayı okuyacak.
Bugün sabah çocuk yine buna takılmış, hatta saçlarını okşamış, "Yüzün çok masum" falan demiş gelmiş yanına oturmuş şakalaşmış. Bizim kız mest tabi amaaaa grupla muhabbetlerinde çocuk haftasonu ne yaptın ne ettin derken "X'le buluştum" diye sevgilisinin adını vermesin mi? Kardeşim de kızı uzaktan tanıyor, yani kardeşimin tabiriyle söylüyorum bunu "adı çıkmış tiplerden" dedi. Kardeşimin uğradığı hayal kırıklığını anlatamam. Çocuk derslerde kardeşime hala takılmaya, temas etmeye falan devam ediyormuş; kardeşim de soğuk gülümseyip geçtim artık abla çok üzüldüm sürekli böyle görmeye nasıl dayanacağım falan diye beni aradı şimdi ağlamaklıydı.
Unutmaya calissin canimAmin inşallah. Unutacak elbette daha yaşı genç. Sadece çok yoğun bir hayal kırıklığı yaşıyor şu an, ben de üzülüyorum ablası olarak. :/
Üzülmesin,unutur.Benim onun yaşlarından da erken platonik bağlandığım,yürüdüğü yolları bile sevdiğim yakışıklıyı yıllar sonra görünce"kim bu yavAmin inşallah. Unutacak elbette daha yaşı genç. Sadece çok yoğun bir hayal kırıklığı yaşıyor şu an, ben de üzülüyorum ablası olarak. :/
Öyle kızlar da var ya Astoria,bu da erkek versiyonu demekki.Ay ne kadar yüzsüzler Cherry. Sevgilim var diyorsun kıza aleni kur yapıyorsun yani yazık değil mi benim kardeşime durduk yere umut veriyorsun bir de yok çok masumsun falan saçını okşamalar. Bile isteye yapıyor işte hiç de arkadaşça falan değil tavırları. Adi.
Astoria üzüldüm kardeşinin adina....Aynen malesef yanarli dönerli meyve tabagi @MissCherryBlossom un dediği gibi....
Valla çok sinir bozucu ...kardeşimin, biri saçını okşayarak çok masumsun diyecek. ... sevgilisi var caktirmadan digerleriyle flört edecek öfkeden kudururdum valla.
Asla ama asla izin vermesin kardeşin saçına dokunmasina bundan sonra.. bu Adam'dan olmaz anlamış olduk .
aaaa ben şok!!!peki sevgilisi olarak bulustuguna emin mi belki arkadasca bulusmuslardir.gruptan birine sorsaymis keske sevgilisi mi diye
çocuk bir tuhaf. hem karnım doysun hem pastam dursun derdinde.
zaten gözüm tutmamıştı. bacım bacım gözüne girsin bacım
kardeşin bir daha saçını falan elletmesin. daha önce birşey demedim ama hoşlanmıyorum böyle davranışlardan bir daha yapmazsan sevinirim desin.
Kuzum ya sakın ağlamasın. Dedim ya sevgilisi olup herkese mavi boncuk dağıtan tipler var işte böyle. Hiç üzülmesin bak erkenden öğrendi işte.
Başlarım onun saçını okşamasına. Sakın bidaha yanaşmasın yanına izin vermesin. Erken öğrenip kurtuldun canım benim. Ya daha çok bağlansaydın bundan kat be kat fazla üzülürdün.
Sabret biraz kendine zaman ver.
O zaman çocuğun derdi sevgi değil demek ki. Hem sevgilisi var hem kardeşine yanaşıyor. Kardeşim dediği kişiye öyle davranmaz benim bildiğim erkekler. Birisi daha yazmış, önüne gelene mavi boncuk dağıtıyor diye, bence de öyle. Kardeşin kendini boşuna üzmesin böyle birisi için. Sevgi hak edene verilir.
Sevgilisi varken yüzün çok masum demeside degisik kardesinizi begendigi kesin kardesiniz kessin konusmayı bakalim cocuk ne yapacak
Astoriacim
Bu diger kizlara hem kardeş muhabbeti yapip hem yakın davranip bir de üstüne adı çıkmış(!)bir beraberlik yaşıyor olması bu adamın oturmamış kişilikte ve mutlak surette çelişkili bir insan olduğunu gösterir.Bir de asla utangaç falan değilmis yani yaptigi düpedüz terbiyesizlik. :/
Hadi diyelim ki diğer x hatunla birlikte olma amacı farklı.Diyelim ki kardesine özel bir şeyler hissediyor ya da hissetmeye başladı.O zaman kendine de kardesine de dürüst davranip diger iliskisini sonlandirmasi gerekir.
Sonuç itibariyle yok tatlım yaramaz bu çocuk..Kardeşin kendi kalitesinde ve kendi masumiyetinde kararli bir insanla mutlu olabilir,böyle mavi,yeşil,kirmizi boncuklar dağıtan barzolar gelmez bizim kızımıza.
Alintiladigin bildirimi gelince güzel haberler alacağım ümidiyle sevindim.
Ama sonrasında çıksaydı ortaya,aralarindaki mevzu ilerledikten sonra görseydi gerçek yüzünü üzüntüsünün yanı sıra cok büyük kalp ve hayal kırıklığı da yaşamış olacaktı.
Kesinlikle soğuk davransın şu saatten sonra.
Dilerim karşısına çok mutlu olabileceği ayaklari yere basan,ne istediğini bilen düzgün birisi çıkar.. ❤
Vay çakal ! O zaman diğeri ile farklı bir ilişki kurup , kardeşinle duygusallık yaşamak istiyor olabilir .. kardeşin böyle bir erkekle birlikte olup üzüleceğine şimdiden bi kaç gün üzülsün , geçer sonra .. şimdi o kıza yapıyorsa yarın kardeşin için de yapar , ay çok sinir oldum
Unutmaya calissin canim
Sen de destek oluyorsundur zaten
Ahhhh genclik......
Üzüldüm, çocuk çekingen falan değil baya cıvık bir tipmiş demek ki.
Kardeşin öncelikle şu el kol temaslarına bir engel olsun, hatta ısrarcı olursa hoşlanmıyorum dokunmadan konuş falan gibi terslesin.
Belli ki vatandaş ego tatmini peşinde, hem sevgilisi var hem başkalarına kur yapıyor.
üzüldüm
belli ki yaymak istemiyor hem kızı kendine yakıştıramıyor ( kendi neyse artık..) hem de gelecek kısmetlerini engellemek istemiyor
kardeşine daha iyileri layık boşver hem güzel hem de daha erdemli baksana
Öyle kızlar da var ya Astoria,bu da erkek versiyonu demekki.
İlgiden besleniyorlar,"karşı cins çevremde pervane"
Bir psikolog yazmıştı,kızın biri demiş ki,"ben istediğim erkeği kendime baktırırım"
"Nasıl" demiş,"ona utangaç utangaç bakarım,o bakınca gözlerimi kaçırırım,dikkatini çekince artık beni göz hapsine alır,çevremden ayrılmaz"
Ben bu işler "Rüzgar gibi geçti"romanında ki Scarlett'le bitti sanıyordum:))
Hayır kardeşin bir araç değildi .. karaktersiz bir adam nasıl olur diye bir örnek olmuş kardeşine , Allah’tan bir ilişki başlangıcı değil , kardeşin çok duygusal anlaşılan daha zor olurdu .. ay iyi ki bir ablası var :) şuan bir ablam ya da kızkardeşim olsaydı keşke dediğim bir süreçteyim , bence sarılsın sana sımsıkıSelam kızlar. Sevgilisi olduğundan emin bu arada artık ve kesinlikle yüz vermeyi düşünmüyor. Ama çok üzülmüş, kıyamam geldiğinde ağladı. Biraz sakinleştirmeye çalıştım, çünkü gerçekten etkilenmişti ilgisinin karşılıklı olduğunu sanmıştı. Sıradan bir ego tatmininde araç olarak kullanıldığını bilmek üzdü onu daha çok. Sürekli gördüğü için biraz zor atlatacak ama atlatır herhalde zamanla. Ben de üzülüyorum ama elimden bir şey gelmiyor kızçem için. :/
Hayır kardeşin bir araç değildi .. karaktersiz bir adam nasıl olur diye bir örnek olmuş kardeşine , Allah’tan bir ilişki başlangıcı değil , kardeşin çok duygusal anlaşılan daha zor olurdu .. ay iyi ki bir ablası var :) şuan bir ablam ya da kızkardeşim olsaydı keşke dediğim bir süreçteyim , bence sarılsın sana sımsıkı
Çok teşekkür ederim :) siz bu ara kardeşinize omuz olun :) ben başka zaman uğrarımAy teşekkür ederiz, ben yakın temas veremesem de memnuniyetle ablanız ya da kız kardeşiniz olurum, DM açık. :)
Ne sevimli ne saf bir ilgisi vardı kardeşinin... ancak erkekler ( insanlar) böyle işte, bekari da evli olanı da aynı tükürdüğüm ego tatminleri yüzünden...
Daha ilk defa yoğun şekilde bir seyler yaşayan bir kıza, erkeklerin bir kısmının böyle olduğunu göstermek ne şanssızlık pis erkekler ....
Deme deme :) bugünlerde güzel aslında :) sen daha iyi bilirsin de yaşasın acısını :)Odasında son ses Gülşen'den Sakıncalı'yı açtı, triplerde. Normalde kızardım da acısı var diye bir şey demiyorum ehehe.
oyy kıyamam ya.. O çocuk tehlikeli bi çocuk. O kızla gönül eğlendirmek için takılıyo muhtemelen en sevmediğim erkek tipi. Bence kardeşin uzak dursun, kadınlara yaklaşımı kafadan yanlış.Kızlar hepinizi tek tek alıntılayıp yazmak istedim zira kardeşcağızımın morale ihtiyacı var. Burayı okuyacak.
Vay ş.refsizKızlar hepinizi tek tek alıntılayıp yazmak istedim zira kardeşcağızımın morale ihtiyacı var. Burayı okuyacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?