- 18 Ekim 2018
- 8.184
- 33.926
- 548
Zevksizmiş diyip geçsin o zaman :) Kıyamam ona ilk kalp kırıklığı mı?Kızlar hepinizi tek tek alıntılayıp yazmak istedim zira kardeşcağızımın morale ihtiyacı var. Burayı okuyacak.
Bugün sabah çocuk yine buna takılmış, hatta saçlarını okşamış, "Yüzün çok masum" falan demiş gelmiş yanına oturmuş şakalaşmış. Bizim kız mest tabi amaaaa grupla muhabbetlerinde çocuk haftasonu ne yaptın ne ettin derken "X'le buluştum" diye sevgilisinin adını vermesin mi? Kardeşim de kızı uzaktan tanıyor, yani kardeşimin tabiriyle söylüyorum bunu "adı çıkmış tiplerden" dedi. Kardeşimin uğradığı hayal kırıklığını anlatamam. Çocuk derslerde kardeşime hala takılmaya, temas etmeye falan devam ediyormuş; kardeşim de soğuk gülümseyip geçtim artık abla çok üzüldüm sürekli böyle görmeye nasıl dayanacağım falan diye beni aradı şimdi ağlamaklıydı.
Çok üzüldüm kızçeme yahu. :/
Zevksizmiş diyip geçsin o zaman :) Kıyamam ona ilk kalp kırıklığı mı?
Kızlar hepinizi tek tek alıntılayıp yazmak istedim zira kardeşcağızımın morale ihtiyacı var. Burayı okuyacak.
Bugün sabah çocuk yine buna takılmış, hatta saçlarını okşamış, "Yüzün çok masum" falan demiş gelmiş yanına oturmuş şakalaşmış. Bizim kız mest tabi amaaaa grupla muhabbetlerinde çocuk haftasonu ne yaptın ne ettin derken "X'le buluştum" diye sevgilisinin adını vermesin mi? Kardeşim de kızı uzaktan tanıyor, yani kardeşimin tabiriyle söylüyorum bunu "adı çıkmış tiplerden" dedi. Kardeşimin uğradığı hayal kırıklığını anlatamam. Çocuk derslerde kardeşime hala takılmaya, temas etmeye falan devam ediyormuş; kardeşim de soğuk gülümseyip geçtim artık abla çok üzüldüm sürekli böyle görmeye nasıl dayanacağım falan diye beni aradı şimdi ağlamaklıydı.
Hiiii benim kismetim var zaten derken bunu demek istemis demek ki.
Iyi ki disari filan davet etmemis o zaman.
Hic devamli ayni ortamda bulundugum ve muhabbetimin oldugu birinin sevgilisinin varligini bilmedigim olmadi o yuzden hic ihtimal vermemistim o cumleye. :/
Nedense benim gözümde herkese mavi boncuk dağıtıp, çaktırmadan flört etmeyi seven biri canlandı
Kardeşin ilgisini belli ederse üzülecekmiş gibi geliyor. Malum böyle tipler elde etme egosunu yaşayınca birden ilgi alakayı kesiverir. Ama tanımıyorum tabi yanılıyor da olabilirim.
Şöyle bi yorum yapmıştım. Buna benzer bi insan tanımıştım, onu hatırlattı. "Bacım, kadeşim" diyerek hem sevgilisine, hem diğer kızlara güven veriyor. Öte yandan iltifatlar ederek çaktırmadan flört edip, egosunu tatmin ediyor belli ki.
Kardeşiniz üzülmesin. Umarım daha değerli ve erdemli insanlar ile karşılaşır.
Çocukla arasına mesafe koysun. Çocuk şaka yaparken falan şakadan hoşlanmadığını söylesin. Anlaşılan o ki çocuk mavi boncuk dağıtıyor.
Çocuk hala saklıyor "Xle buluştum" derken bile "Sevgilim X" diye belirtmemiş. Kardeşim kızı biliyormuş ama eski sevgilisi olarak biliyormuş meğer hala devam ediyormuş çocuğun ilişkisi.
Böyle böyle güçlenecek :)Amin inşallah. Unutacak elbette daha yaşı genç. Sadece çok yoğun bir hayal kırıklığı yaşıyor şu an, ben de üzülüyorum ablası olarak. :/
x de aynı okulda mı?
öyle saçma sevgililik mi olur yahu çocuk hep kardeşinin grupla takılıyor bunca zaman x yanına gelmemiş mi?
Böyle böyle güçlenecek :)
Bir dahaki savaştan daha sağlam çıkacak.
Zamanla bu tür kötü niyetli insanların tavırlarıyla incinmemeyi öğrenecek.
Ne şanslı ki üzüntüsünü paylaşabileceği bi ablası var :)
Bence bu çocuk 5 para etmez. Biraz onunla takılayım biraz buna kur yapayım yanarlı dönerli meyve tabağı resmen
Çocukla arasına mesafe koysun. Çocuk şaka yaparken falan şakadan hoşlanmadığını söylesin. Anlaşılan o ki çocuk mavi boncuk dağıtıyor.
Yaa kıyamamKızlar hepinizi tek tek alıntılayıp yazmak istedim zira kardeşcağızımın morale ihtiyacı var. Burayı okuyacak.
Yaa kıyamam
Şimdi çocuğun duruşu değişti gözümde
Sevgili olduğu kız ile alakalı değil
Sevgilisi varken kardeşine takındığı tavırdan dolayı
Ve çekingen diyorduk çocuğa, tam tersiymiş meğer.
Bence artık çocuk uğraştığında temas ettiğinde bu kadar şakalaşmazsak sevinirim desin. Rahatsızlığını belli etsin mesafesini koysun derim.
aaaa ben şok!!!peki sevgilisi olarak bulustuguna emin mi belki arkadasca bulusmuslardir.gruptan birine sorsaymis keske sevgilisi mi diyeKızlar hepinizi tek tek alıntılayıp yazmak istedim zira kardeşcağızımın morale ihtiyacı var. Burayı okuyacak.
Yok gelmemiş. Demiştim ya önceden doğru dürüst mesajlaşması bile yokmuş çocuğun.
Çok teşekkür ederim. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. :)
Kuzum ya sakın ağlamasın. Dedim ya sevgilisi olup herkese mavi boncuk dağıtan tipler var işte böyle. Hiç üzülmesin bak erkenden öğrendi işte.Kızlar hepinizi tek tek alıntılayıp yazmak istedim zira kardeşcağızımın morale ihtiyacı var. Burayı okuyacak.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?