Konu ben değil, kardeşim. :)

Zevksizmiş diyip geçsin o zaman :) Kıyamam ona ilk kalp kırıklığı mı?

Zevksizmiş diyip geçsin o zaman :) Kıyamam ona ilk kalp kırıklığı mı?

Daha önce de bir iki ilişkisi oldu ama böyle bir hayal kırıklığını ilk kez yaşıyor. Genelde ilgisi karşılıklı oluyordu. :/

Hiiii benim kismetim var zaten derken bunu demek istemis demek ki.
Iyi ki disari filan davet etmemis o zaman.
Hic devamli ayni ortamda bulundugum ve muhabbetimin oldugu birinin sevgilisinin varligini bilmedigim olmadi o yuzden hic ihtimal vermemistim o cumleye. :/

Çocuk hala saklıyor "Xle buluştum" derken bile "Sevgilim X" diye belirtmemiş. Kardeşim kızı biliyormuş ama eski sevgilisi olarak biliyormuş meğer hala devam ediyormuş çocuğun ilişkisi.

Şöyle bi yorum yapmıştım. Buna benzer bi insan tanımıştım, onu hatırlattı. "Bacım, kadeşim" diyerek hem sevgilisine, hem diğer kızlara güven veriyor. Öte yandan iltifatlar ederek çaktırmadan flört edip, egosunu tatmin ediyor belli ki.

Kardeşiniz üzülmesin. Umarım daha değerli ve erdemli insanlar ile karşılaşır.

Amin inşallah. Unutacak elbette daha yaşı genç. Sadece çok yoğun bir hayal kırıklığı yaşıyor şu an, ben de üzülüyorum ablası olarak. :/

Çocukla arasına mesafe koysun. Çocuk şaka yaparken falan şakadan hoşlanmadığını söylesin. Anlaşılan o ki çocuk mavi boncuk dağıtıyor.

Zaten kardeşim bile bile asla ona yüz vermez. Sadece çok üzgün sevgisine karşılık bulamadığı için ve sürekli göreceği bir ortamda maalesef.

Çocuk hala saklıyor "Xle buluştum" derken bile "Sevgilim X" diye belirtmemiş. Kardeşim kızı biliyormuş ama eski sevgilisi olarak biliyormuş meğer hala devam ediyormuş çocuğun ilişkisi.

x de aynı okulda mı?
öyle saçma sevgililik mi olur yahu çocuk hep kardeşinin grupla takılıyor bunca zaman x yanına gelmemiş mi?

Amin inşallah. Unutacak elbette daha yaşı genç. Sadece çok yoğun bir hayal kırıklığı yaşıyor şu an, ben de üzülüyorum ablası olarak. :/
Böyle böyle güçlenecek :)
Bir dahaki savaştan daha sağlam çıkacak.
Zamanla bu tür kötü niyetli insanların tavırlarıyla incinmemeyi öğrenecek.
Ne şanslı ki üzüntüsünü paylaşabileceği bi ablası var :)

x de aynı okulda mı?
öyle saçma sevgililik mi olur yahu çocuk hep kardeşinin grupla takılıyor bunca zaman x yanına gelmemiş mi?

Yok gelmemiş. Demiştim ya önceden doğru dürüst mesajlaşması bile yokmuş çocuğun.

Çok teşekkür ederim. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. :)

Bence bu çocuk 5 para etmez. Biraz onunla takılayım biraz buna kur yapayım yanarlı dönerli meyve tabağı resmen

Ay ne kadar yüzsüzler Cherry. Sevgilim var diyorsun kıza aleni kur yapıyorsun yani yazık değil mi benim kardeşime durduk yere umut veriyorsun bir de yok çok masumsun falan saçını okşamalar. Bile isteye yapıyor işte hiç de arkadaşça falan değil tavırları. Adi.

Yaa kıyamam
Şimdi çocuğun duruşu değişti gözümde
Sevgili olduğu kız ile alakalı değil
Sevgilisi varken kardeşine takındığı tavırdan dolayı
Ve çekingen diyorduk çocuğa, tam tersiymiş meğer.
Bence artık çocuk uğraştığında temas ettiğinde bu kadar şakalaşmazsak sevinirim desin. Rahatsızlığını belli etsin mesafesini koysun derim.

Zaten bizim dememize gerek kalmadan o mesafesini koyacaktır bundan eminim de... Çok üzüleceğini biliyorum çünkü sürekli bir aradalar. Görmeye nasıl dayanacağım abla diye ağladı telefonda içim yandı. Pislik. "Takıldığı tip ne ki kendisi ne olsun ablacım daha iyileri çıkar karşına" dedim ama pek etkili olmadı sanırım. :/

Astoria üzüldüm kardeşinin adina....Aynen malesef yanarli dönerli meyve tabagi MissCherryBlossom un dediği gibi....

Valla çok sinir bozucu ...kardeşimin, biri saçını okşayarak çok masumsun diyecek. ... sevgilisi var caktirmadan digerleriyle flört edecek öfkeden kudururdum valla.

Asla ama asla izin vermesin kardeşin saçına dokunmasina bundan sonra.. bu Adam'dan olmaz anlamış olduk .

aaaa ben şok!!!peki sevgilisi olarak bulustuguna emin mi belki arkadasca bulusmuslardir.gruptan birine sorsaymis keske sevgilisi mi diye

Yok gelmemiş. Demiştim ya önceden doğru dürüst mesajlaşması bile yokmuş çocuğun.

Çok teşekkür ederim. Elimden geleni yapmaya çalışıyorum. :)

çocuk bir tuhaf. hem karnım doysun hem pastam dursun derdinde.
zaten gözüm tutmamıştı. bacım bacım gözüne girsin bacım
kardeşin bir daha saçını falan elletmesin. daha önce birşey demedim ama hoşlanmıyorum böyle davranışlardan bir daha yapmazsan sevinirim desin.

Kuzum ya sakın ağlamasın. Dedim ya sevgilisi olup herkese mavi boncuk dağıtan tipler var işte böyle. Hiç üzülmesin bak erkenden öğrendi işte.

Başlarım onun saçını okşamasına. Sakın bidaha yanaşmasın yanına izin vermesin. Erken öğrenip kurtuldun canım benim. Ya daha çok bağlansaydın bundan kat be kat fazla üzülürdün.

Sabret biraz kendine zaman ver.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…