Evet haklısınız. Huzurum bozulmasın diyoruz ama halbuki huzur yokkiDerin sularda hani Yaprak Dökümü vardı bilirsiniz . Orada Hayriye karakteri vardı. Tadımız kaçmasın diye diye tat kalmamıştı. İşte bu eski ben ve benim gibi kadınların mottosu . Aman susayım , tamam diyeyim de tadımız kaçmasın.
Daha doğrusu erkek huzursuz olmasın ki beni de üzmesin. Halbu ki zaten üzülüyoruz , haberimiz olmuyor...
Eşinizde huzurlu değil emin olun . Siz bunu yapınca size taç takmayacak. Diyecek ki neden daha fazlasını yapmıyorsun ?Evet haklısınız. Huzurum bozulmasın diyoruz ama halbuki huzur yokki
Yapacam boşanmaksa boşanmak. Haftada bir defa çıkıyorum oda yine eşim ve çocuklarımla ya bi parka ya misafirliğe. Sosyal hayat ye bişey zatenn yokkkEşinizde huzurlu değil emin olun . Siz bunu yapınca size taç takmayacak. Diyecek ki neden daha fazlasını yapmıyorsun ?
Durun hemen bi gazla hareket etmeyin. Önce konuşun , sonra uygulayın. Boşanmak en son dudum olsun .Yapacam boşanmaksa boşanmak. Haftada bir defa çıkıyorum oda yine eşim ve çocuklarımla ya bi parka ya misafirliğe. Sosyal hayat ye bişey zatenn yokkk
Hee kocandan habersiz çık dışarıya gelince de bağır çağır sen bana karışamazsın de ondan sonra çok mutlu olursunKızlar hepinize çok teşekkür ediyorum aklımı başıma getirdiniz. Eşe nasıl davranmam gerektiğini bilmiyormuşm. Dediklerinizi tek tek deneyecm çok saolun
Ewet cnm öyle yapacam. Saol:)Durun hemen bi gazla hareket etmeyin. Önce konuşun , sonra uygulayın. Boşanmak en son dudum olsun .
Ewet yapıyor ve başarıyorda benim gibi...... Bulmuş nasıl yapmasınSiz sokaga kendi çıkamayangillerden misiniz acaba? Öyle ki kendi bırakmak istiyor kursa.
Onsuz hiçbirşey yapamayasınız istiyor ve gelişmenize karşı çıkıyor. Bu şekilde gitmez bu yaşlı teyzeler bile birşeyler için mücadele edip kurslara vs giderken bu eş sizi köreltir, asosyal biri yapar.
Bir hal çaresine bakmanız gerekiyor. Umarım düzelir.
Ama şu da var çocuklarınız nerede duruyor siz kursa giderken.Ewet yapıyor ve başarıyorda benim gibi...... Bulmuş nasıl yapmasın
Kaynanam hemen karşımda ona verecektimAma şu da var çocuklarınız nerede duruyor siz kursa giderken.
İşiniz zor. Siz baştan kaybetmişsiniz. ALLAH SABIR versin.Kaynanam hemen karşımda ona verecektim
Bunu bi yapabilsemgideceğim değil gıdıyorum,,,
asansör değil kurstayım de.
kocan dengesiz.
Habersiz gidilmez yetiştirilme tarzın ne olursa olsun. Bu insani bir durum.Evet Yetişme tarzı dediğim o zaten
Ama artık yetişkin bir bireysin, kocan diye sahibin gibi niye davranıyor
Sen neden izin veriyorsun
Yani olmayacak bir yere gidip olmayacak işler yapmıyorsun
İnsan kursa da gidemeyecekse ne anlamı var evliliğin
Nasıll yapıyorsun pekiHabersiz gidilmez yetiştirilme tarzın ne olursa olsun. Bu insani bir durum.
Ama eşinin yaptığı da çok yanlış. Benimki de öyle yapıyor. Kıskandığı için değil niye yaptığını o da bilmiyor. Ilk zamanlar kavga kıyamet kopardı. Sonra sonra ben çözdüm olayı. Üstüne gidince daha da inatlasiyor. Ustelemiyorum artık. Gelip kendisi tamam diyor.
Tartışmak olayı çözmez miNasıll yapıyorsun peki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?