Konu eşim

Evet haklısınız. Huzurum bozulmasın diyoruz ama halbuki huzur yokki

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum aklımı başıma getirdiniz. Eşe nasıl davranmam gerektiğini bilmiyormuşm. Dediklerinizi tek tek deneyecm çok saolun

Eşinizde huzurlu değil emin olun . Siz bunu yapınca size taç takmayacak. Diyecek ki neden daha fazlasını yapmıyorsun ?
Yapacam boşanmaksa boşanmak. Haftada bir defa çıkıyorum oda yine eşim ve çocuklarımla ya bi parka ya misafirliğe. Sosyal hayat ye bişey zatenn yokkk

Yapacam boşanmaksa boşanmak. Haftada bir defa çıkıyorum oda yine eşim ve çocuklarımla ya bi parka ya misafirliğe. Sosyal hayat ye bişey zatenn yokkk
Durun hemen bi gazla hareket etmeyin. Önce konuşun , sonra uygulayın. Boşanmak en son dudum olsun .

Siz sokaga kendi çıkamayangillerden misiniz acaba? Öyle ki kendi bırakmak istiyor kursa.

Onsuz hiçbirşey yapamayasınız istiyor ve gelişmenize karşı çıkıyor. Bu şekilde gitmez bu yaşlı teyzeler bile birşeyler için mücadele edip kurslara vs giderken bu eş sizi köreltir, asosyal biri yapar.

Bir hal çaresine bakmanız gerekiyor. Umarım düzelir.

Kızlar hepinize çok teşekkür ediyorum aklımı başıma getirdiniz. Eşe nasıl davranmam gerektiğini bilmiyormuşm. Dediklerinizi tek tek deneyecm çok saolun
Hee kocandan habersiz çık dışarıya gelince de bağır çağır sen bana karışamazsın de ondan sonra çok mutlu olursun
Ondan sonra konu açarsın ben bu evliliği nasıl kurtarıcam hiç bişeyde gözüm yok huzurum olsun diye. Allah ıslah etsin. Hayatında görmediğin umurlarında olmadığın kadınların yuvanı yıkacak tavsiyeleri mi önemli eşin mi? Bi düşün istersen

Son düzenleme:
Erkeklerin geneli böyle bide kadınlara derler dakkasi dakkasina uymuyor diye onlar daha heyheyli. Boşuna ağlayıp canınızı sıkmayın tavır koyun bi süre sonra yola gelecektir

Ewet yapıyor ve başarıyorda benim gibi...... Bulmuş nasıl yapmasın

Evet Yetişme tarzı dediğim o zaten
Habersiz gidilmez yetiştirilme tarzın ne olursa olsun. Bu insani bir durum.

Ama eşinin yaptığı da çok yanlış. Benimki de öyle yapıyor. Kıskandığı için değil niye yaptığını o da bilmiyor. Ilk zamanlar kavga kıyamet kopardı. Sonra sonra ben çözdüm olayı. Üstüne gidince daha da inatlasiyor. Ustelemiyorum artık. Gelip kendisi tamam diyor.

Ama artık yetişkin bir bireysin, kocan diye sahibin gibi niye davranıyor
Sen neden izin veriyorsun
Yani olmayacak bir yere gidip olmayacak işler yapmıyorsun
İnsan kursa da gidemeyecekse ne anlamı var evliliğin

Ne güzel yazmışsınız. Şimdi bana çok kişi kizacak ama bu tarz konularda bunu yazan insanların zamanını çöpe attığını düşünüyorum. Bende atıyorum şu An o ayrı :) yani bir insana birey olmayı bunun önemini evlendikten sonra ogretemeyiz diye düşünüyorum. Ama yine de böyle konuları Son sayfaya kadar takip ediyorum. Belki diyorum böyle insanlar birinin hayatıni değiştirebilir diye ama genelde Son sayfada bekarsa, evli değilsin anlamazsin, evliyse, bir yuva kolay kurulmuyor kocam haklı diyorlar. Konu Sahibi için yazmadım bunları inşallah bunları yapar tabi ama işte. Çok üzülüyorum kadınların haline.

Nasıll yapıyorsun peki

Yetişkin insanlar anne baba koca abi dayı enişte kayınvalide gibi yakınlarından dışarı çıkmak için izin istemek zorunda değildirler. Ben çok üzülüyorum böyle kocasından izin almadan dışarı adımını atamayan kadınlara. Hadi böyle yetiştirildiniz diyelim size bunu direttiler böyle olacaksın dediler diyelim siz hiç mi bir değerlendirme yapmadınız hayatınızı kendinizin yönlendirmeniz gerektiğini anlayamadınız nasıl bu kadar sindirildiniz? Eşler arasında tabi ki birbirinin hayatını yaptığı şeyleri onaylama gerekir de bu o değil yalnız. Bu bildiğiniz kölelik. Dışarı çıkarken izin almak nedir yahu? Bunun bir üst versiyonu tuvalete gidebilir miyim canım beyim, efendim, sahibim hazretleri demek. Bir de bunun kıskançlık olduğuna kendinizi inandırmışsınız. Evet çok kıskanç sizi çok seviyor dışarı çıkarsanız öldüren cazibenize birileri aşık olur da göz değer diye böyle yapıyor.

Lütfen azıcık kendinize saygınız olsun. Bir insan olduğunuzu bir birey olduğunuzu güvenilir ve dışarı çıkınca namusuna halel gelmeyecek normal bir kadın olduğunuz anlamayan bir adam da yanınızda olmasın. Ağır konuştuysam özür dilerim ama bu zihniyete gerçekten tahammülüm yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…