- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi kaymaklisambali
-
Üf. Ne taşı ya.Kendimde değildim çünkü. İstediğim şey boşanmak değildi. Psikoloğu da söylediği gibi beni boşa derken beni sev demek istiyordum. Bu kadar üstüme gelecekseniz konumu kapatmak istiyorum . Ben çare arıyorum taşlanmak değil.
Gerçekten ifşalandım ben ama yine de yazdım sıkıntımı yapcak bişey yok.profıl resmım var burda yuzlerce kısı adımı soyadımı esımın adını cocugumun adını hangı sehırde yasadıgımı bılıyor
annemın nıckını bılen bıle var
hıc ıfsalanmadım
mılyon konu var allah askına ...
Çok uğraştım ama asla dinlemiyor. Ben hatalarımı hep gördüm bi daha yapmamak için çok uğraşıcam sanmıyorum eskisi gibi olcanı. Ama asla bi şansım yok
Size cevap vermeyeceğim. Teşekkürler.Üf. Ne taşı ya.
Yazdıklarınıza istinaden Ee Bosanmak ıstıyor mussunuz neden uzgunsunuz diye soruyoruz
Hayat iş ev cevre yeterince yorucu, buraya gelip dinliyoruz vakit ayırıyoruz yazıyoruz, bazen anlatıyoruz akıl istiyoruz vs. İsinize gelmedıgı an, yok tasladınız yok kadın kadının dusmanı yok hemen bosan dıyosun vs
Sıkmaya basladı trıplerınız.
Bosa beni dıyıp duruyordum diyen kadına, e ıstiyormussunuz olmus demenın neresi uste gelmek?
Aglatacaksın beni simdı lutfen boyle söylemeSize cevap vermeyeceğim. Teşekkürler.
Kendisi enteresan degılmıscesıne...sımdı gordum sorunu
esınızde aılesı de cok enteresanallahım ya ya cok dertsızler dert aramıslar ya da bosanmak ısteyen esınız bahane uyduruyor belkı de sureklı benı bosa dedıgınız ıcın boyle olmustur
Esiniz psikolog degilki beni bosa boşa dediginizde beni sev dediginizi anlasin.Bunaltmissiniz bariz belli.Bu kadar cabuk pes edip konuyu kapatmayin belki isinize yarar bir kac yorum bulursunuz.Kendimde değildim çünkü. İstediğim şey boşanmak değildi. Psikoloğu da söylediği gibi beni boşa derken beni sev demek istiyordum. Bu kadar üstüme gelecekseniz konumu kapatmak istiyorum . Ben çare arıyorum taşlanmak değil.
hakkınızda hayırlısıÇok uğraştım ama asla dinlemiyor. Ben hatalarımı hep gördüm bi daha yapmamak için çok uğraşıcam sanmıyorum eskisi gibi olcanı. Ama asla bi şansım yok
Yok ya hem kadını boşasın sonrada eşte istiyorsa görüşsün. Mantıklı ı gerçekten????Bu nedir?
Eşinizle birbirinizin sevmediğini gösteren bir durumdur.
Tedavinizi tamamlayın,iyileşince eş de istiyorsa yeniden görüşürsünüz.
Evet olabilir. Şimdi benim ne yapmam gerek bir şans için?sımdı gordum sorunu
esınızde aılesı de cok enteresanallahım ya ya cok dertsızler dert aramıslar ya da bosanmak ısteyen esınız bahane uyduruyor belkı de sureklı benı bosa dedıgınız ıcın boyle olmustur
sorun ne?Ama burda ifşalanmaktan korkuyorum. Daha önce konu açtığımda yakınlarım görmüştü rezil olmuştum. Napıcam
psıkolojık sorunum vardı terapıye gıdıyorum dedıgı ıcın cokta sey yapmadım :) yaptıgının farkında dıye :)Kendisi enteresan degılmıscesıne...
İnşAllahBence yalvarır gözükmektense, çek git ailenin yanına. Sessiz kal bir süre, belki yokluğunda eksikliğini hisseder.
kendınıze ınandıracaksınızEvet olabilir. Şimdi benim ne yapmam gerek bir şans için?
Çok söyledim. Engelledi beni asla dinlemiyor artıkhakkınızda hayırlısı
evlılıkte yuz goz olmak ıyı bırsey olmuyor olabıldgınce ılımlı olmak var zaten sorunlu bır kayınvalıdenız varmıs baslı basına sorun sızde bunu esınızle cozmek yerıne benı bosa demıs durmussunuz sahsen bende benı bosa deyıp duran esı yanımda ıstemezdım kım ıster kı
pısmansanız esınızle tekrar gorusun soz verın adım atın resmı olarak bosanana kadar deneyın
Yok ya hem kadını boşasın sonrada eşte istiyorsa görüşsün. Mantıklı ı gerçekten????
İstemiyorsa kendine yeni bir hayat kur.Ama eş asla istemiyor. Dinen dönüşü yok diyor. Ve mahkemeyi açıyor . Bana şans asla yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?