- 30 Ocak 2019
- 491
- 323
- 103
- Konu Sahibi kaymaklisambali
-
İlk sayfada anlattım.sorun ne?
konuyu keske en bastan tam yazsaydınız sılmeseydınız arada yorumlara baka baka fıkır yurutmeye calısıyorum tuhaf oldu amaÇok söyledim. Engelledi beni asla dinlemiyor artık
belli bir süre içinde geri nikah kıyılıyor diye biliyorum, araştırın, bir hocaya danışınAma eş asla istemiyor. Dinen dönüşü yok diyor. Ve mahkemeyi açıyor . Bana şans asla yok.
Evet kafam karışık konum da karışık malesef. Çok üzgünüm, babamdan sonra eşimi de kaybettimkonuyu keske en bastan tam yazsaydınız sılmeseydınız arada yorumlara baka baka fıkır yurutmeye calısıyorum tuhaf oldu ama
ozaman bukadar bıttı dıyen adam zorlanmaz zorla guzellık olmaz, madem asla donusu yok sızde onunuze bakacaksınız maalesef
O boyutu Allah bilir sadece. Ama hata kimde onu yaşayan bilir. Zor bi yuvanın bitmesi elbetteResmi olarak boşansın.
Yeniden görüşsün istiyorsa,eğer anlaşırlarsa yeniden evlensinler.
İşin dini boyutunu bilemem.
Yapılan en mantıklı yorumlardan bırı.Yok ya hem kadını boşasın sonrada eşte istiyorsa görüşsün. Mantıklı ı gerçekten????
Benim sorduğum hocalara inanmıyor. Bi cemaate inanıyor. O da asla yol vermiyor.belli bir süre içinde geri nikah kıyılıyor diye biliyorum, araştırın, bir hocaya danışın
Tabii ki zor ona lafım yok da adam kadını istemiyorsa boşanmaktan başka çare var mı?O boyutu Allah bilir sadece. Ama hata kimde onu yaşayan bilir. Zor bi yuvanın bitmesi elbette
Ben deli değilim hanımefendi. Babamı kaybettim. Acım var. Tedavini de görüyorum. Laflarınıza dikkat edin.2. şans demişsiniz de adam vermiş 2 yi de 3 ü de
Hep boşanalım demişsiniz boşamamış sizi..
Ama artık yeter herkes kendini düşünmeli...
Şuan sizin erkek versiyonunuz var başımda tüketti beni..
banane milletin delisini ben mi çekicem yaşayacak başka hayatım yok benim..
Herkesin aynı şekilde
Tabii ki zor ona lafım yok da adam kadını istemiyorsa boşanmaktan başka çare var mı?O boyutu Allah bilir sadece. Ama hata kimde onu yaşayan bilir. Zor bi yuvanın bitmesi elbette
Ben size mi deli dedim hahah okuyun önce kendi erkek arkadaşımdan bahsettim...Ben deli değilim hanımefendi. Babamı kaybettim. Acım var. Tedavini de görüyorum. Laflarınıza dikkat edin.
Evet benim ailem de bu görüşte ve çok söylediler. Bi araya gelelim bi konuşalım diye. Ama yok asla olmaz deyip kestirip attılar.Din konularina girmek istemiyorum ama bu isin bir geri donusu olursa/olacaksa eger bizim dinimizde ve kitabimizda ne yaziyorsa onu uygulamak varken neden gidip cemaatin onun bunun dedigine inaniyor.Akil alir gibi degil.
Allah razı olsun sizden. Sadece eşim değil ki buradakiler de aynı şekilde hep köstek olucu laflar söylediler. Beni dibe çekmeye çalışıyorlar. Benim bildiğim insan insana yardımcı olur. Düşene bir daha vurulmaz. Ben zaten haramın farkındayım. Bi şans için ne yapmam gerektiğini sorguluyorum. Ben suçsuzum bu adamdan nefret ediyorum demedim ki.İyi günde kötü günde diye en başta soruluyor değil mi ! Burda büyük suçunuz var ama eşiniz bu gelip geçici olan şeyi idare etmeyi bilememiş ve bileti erkenden kesmiş. Bir kadın için baba kaybetmek çok zordur hayatınızın en güzel günü olan kına ve düğün büyük bir acıyla yıkılmıştır bundan dolayı psikolojinizin bozulması da normal. Allah korusun yatalak olan hastaları bile eşleri bırakmıyo veya obsesif olanları bırakmıyoda sizin eşinizin pes edişi neden ki daha 7 ay olmuş 1 sene bile değil ! Kendi hatanı yeterince farkındasın Madem çok dindar eşinde bu şekilde bırakıp gitmesi bir anda seni bırakması psikolojikman seni daha dibe çekmesi de günah değil mi ? Bu erkeklerin empati özürlülüğü beni cidden çileden çıkartıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?