- 15 Temmuz 2019
- 5.451
- 19.802
- 198
- Konu Sahibi kaymaklisambali
-
Benim suçum var diye bi şans istedim ama tabiki o tarafta da bi sürü hata var. Ailem de tam olarak sizin dediğiniz gibi diyor. Her şeyi ailesine anlatıyor diyor. Ama ne bileyim benleyken böyle değildi çok iyiydi.Seni istemeyeninden hiç isteme boşver nefret yaa bu erkeklerin her Bolu ailerine anlatmalarına dini boyut için bir şey diyemem belki de eşiniz haklı ama o zaman boşal dediğinde boşayacaktı 1 ay somra değil bence boşver hiç üzülme seni istemeyeni sende isteme başkasının anasının nazını mı çekeceksin yok kal dememiş de bilmem ne de boşver gerçekten zaten boşanıyorsun dava açıyormuş bu saatten sonra daha güçlü dür karşılarında alllah razı olsun boşadın beni gğnahtan kurtuldum senin ve ailenin den. Kurtuldum de şense onun. Canını yakacak şeyler söyle
Evet olabilir. Ama bence ailesinin de etkisi büyük. Benim bir şansım olamaz mıKaçan kovalanır olayı olmuş burada. İlk önce adama değer verme, sürekli ayrılalım de herkesin bir sabrı var adam da sonunda pes etmiş artık.
Sizi ayıran ailesi değil, eşinizin artık evlilikte yaşanan dengesizlik karşısında çaresiz kalması.
Konularını değiştirerek yaz mesela bi çocuğun varsa 2-3 çocuk de ifsalanmamak icinAma burda ifşalanmaktan korkuyorum. Daha önce konu açtığımda yakınlarım görmüştü rezil olmuştum. Napıcam
İlk sayfada anlattım.Konularını değiştirerek yaz mesela bi çocuğun varsa 2-3 çocuk de ifsalanmamak icin
3 kere söyleyince 3 kabul eden cemaate inanıyor. Biliyorum ama bir şans daha istiyorum3 kez söylemiş olacak ve de farklı zamanlarda olacak. Ama bence hazır boşandığını zannederken boşan. Çünkü fazla hırpalanmışsınız ikiniz de
Zaten bu kayınvalideler ve kayınpederlerin çoğu oğlum boşansında geri gelsin diye beklemiyorsa bende bir şey bilmiyorum alsınlar oğullarını başına çalsınlar ama hiç düşünmüyolar ya benimde kızımın başına böyle bir şey gelse diye ??? Bu kadınlarda insan evladı bizlerinde duyguları var bizde acı çekiyoruz ve erkeklere göre bin kat daha hassasız. Eşinin psikolojisi bozulmuş olsa ve senin yaptıklarını sana yapmış olsa sen gık demez otururdun evinde yemeğinide yapardın çamaşırını da yıkardın ! Valla aynı böyle konuş kendinide ezdirme ama yalvarma barışınca ters tepmesin. Bıraksınlar dinin de arkasına saklanmasınlar allah aşkına işlerine gelince dinen olmaz işlerine gelince erkek adam yapar. Oldu biz kadınlarda köpeğiz ya zaten. Sen herşeyi bırak kayınvalidene biz boşanırsak senin vicdanın rahat edicek mi diye allah korkusu olan insan gencecik kıza bu eziyeti yapmaz. Valla sinirim bozuldu !Allah razı olsun sizden. Sadece eşim değil ki buradakiler de aynı şekilde hep köstek olucu laflar söylediler. Beni dibe çekmeye çalışıyorlar. Benim bildiğim insan insana yardımcı olur. Düşene bir daha vurulmaz. Ben zaten haramın farkındayım. Bi şans için ne yapmam gerektiğini sorguluyorum. Ben suçsuzum bu adamdan nefret ediyorum demedim ki.
Siz kendiniz diyorsunuz kaç kere ayrılalım dedim, yani adam çabalamış ve size yeterince şans vermiş bıktırmışsınız adamı.Evet olabilir. Ama bence ailesinin de etkisi büyük. Benim bir şansım olamaz mı
Emin ol hayatın sonu değil şans istemişsin sonuç ne olur bilmiyorum ama her durumda güçlü ol hadi barıştınız diyelim ailesi daha çok müdahale etmeyecek mi yine bir sıkıntı olsa kolaylıkla boşanmaya gitmeyecek mi evet hataların var psikolojik olarak zor zamanlar geçirmişsin ve 7 aylık evlisin gerçekten seven birimoşsaydı ve dediğin kadar iyi olsaydı kriz dönemini daha sakın geçirirdi 3 yaşındaki oğlan çocuğu gibi ananesin. Eteğinin arkasına saklanmazdı bence her şeyi enine boyuna artılarıyla eksileriyle tart ve ona göre adımlar at duygular bir yerden sonra geri planda mutlaka kalacaktırBenim suçum var diye bi şans istedim ama tabiki o tarafta da bi sürü hata var. Ailem de tam olarak sizin dediğiniz gibi diyor. Her şeyi ailesine anlatıyor diyor. Ama ne bileyim benleyken böyle değildi çok iyiydi.
İnanç değil de inat olabilir. Belki ailesi dolduruyordur. Eğer öyleyse Allah sorsun onlara da.3 kere söyleyince 3 kabul eden cemaate inanıyor. Biliyorum ama bir şans daha istiyorum
Biz şansın var desek ya da şans versek ne olacak. Adam aklında ve kalbinde bitirmiş ne kadar çabuk kabullenirsen senin için o kadar iyi olur.Evet suçumu kabul ediyorum. Ama az şeyler yaşamadım. Şansım hiç mi yok yani 2 kurban kesecek kadar ne yaptım.
Kayınvalidem her zaman msj attı asla aramadı. Anneme de bana da. Hadi ben kötülük yaptım annem ne yaptı. Ben de sinirlendim aradım neden aramıyorsun da msj atıyorsun dedim. Bi anda bağırmaya başladı. Oğlumda suç olsa arardım oğlumda suç yok ki bütün suç sende Allah senin gibi evlat düşmanıma vermesin dedi. Beni asla dinlemedi benim de sinirlerim boşaldı küfür edip kapattım. Benim suçum var da bütün suçlar benim ne demek. Oğlunda olmadığını nerden biliyosun. O kadar sinirim bozuk ki.Zaten bu kayınvalideler ve kayınpederlerin çoğu oğlum boşansında geri gelsin diye beklemiyorsa bende bir şey bilmiyorum alsınlar oğullarını başına çalsınlar ama hiç düşünmüyolar ya benimde kızımın başına böyle bir şey gelse diye ??? Bu kadınlarda insan evladı bizlerinde duyguları var bizde acı çekiyoruz ve erkeklere göre bin kat daha hassasız. Eşinin psikolojisi bozulmuş olsa ve senin yaptıklarını sana yapmış olsa sen gık demez otururdun evinde yemeğinide yapardın çamaşırını da yıkardın ! Valla aynı böyle konuş kendinide ezdirme ama yalvarma barışınca ters tepmesin. Bıraksınlar dinin de arkasına saklanmasınlar allah aşkına işlerine gelince dinen olmaz işlerine gelince erkek adam yapar. Oldu biz kadınlarda köpeğiz ya zaten. Sen herşeyi bırak kayınvalidene biz boşanırsak senin vicdanın rahat edicek mi diye allah korkusu olan insan gencecik kıza bu eziyeti yapmaz. Valla sinirim bozuldu !
Beni sev demekle beni bosa demek ayni sey mi ?Kendimde değildim çünkü. İstediğim şey boşanmak değildi. Psikoloğu da söylediği gibi beni boşa derken beni sev demek istiyordum. Bu kadar üstüme gelecekseniz konumu kapatmak istiyorum . Ben çare arıyorum taşlanmak değil.
Hem din hem aile diye düşünüyorum bencanim benim yaa üzüldüm, ayni durumda bi arkadasim vardi, esi dinen bosadim dedi ve dönmedi esineüzmek istemiyorum seni ama bazi insanlar cok takintili oluyor bu konuda, aslinda 3 kere bos ol dese bile bu 1 talak sayilir diyen hocalar da var aslinda , ikna olamamasinin sebebi fikhi degil adam bunalmis :/
Evet doğru. Ama yaptıklarımın sorumluluğu şu an çok ağır geliyor. Babamdan sonra eşimi kaybetmek çok acı. DayanamıyorumOyle boşa boşa demekle boşanilmiyor cunku resmi nikah akdiniz de var.bunlarin hepsinin olmasi gerekir.
Sansiniz yokmu varmi bilemeyiz ama biraz zaman verin yapici olup esinizle konusun.
Beni bosa demenin anlami beni sev degildir bunuda belirtmek isterim. Ama psikolojik sorunlariniz var sayarak es gecsekte maalesef eşlerimiz doktorumuz deģil herkes kendi duygularinin davrsnislarinin sorumlugunu taşimali.. biraz tedavinizi olup akisina birakin bunalima girmiş evliliginiz.
Boşanma kelimesinin cok kullanildiği evlilikte temel taşlar gittikce yikilir. Biz beni sev mesajini bosan olarak deģil beni dinle benimle biraz konus, bana zaman ayir olarak söyluyoruz.. imkan ve firsatlar olusturarak. Boşan kelimesi surekli soylendiğinde elbet hedefine ulaşir..
Seninde küfür etmen hoş değil ama genel olarak iletişim sıkıntınız var.Kayınvalidem her zaman msj attı asla aramadı. Anneme de bana da. Hadi ben kötülük yaptım annem ne yaptı. Ben de sinirlendim aradım neden aramıyorsun da msj atıyorsun dedim. Bi anda bağırmaya başladı. Oğlumda suç olsa arardım oğlumda suç yok ki bütün suç sende Allah senin gibi evlat düşmanıma vermesin dedi. Beni asla dinlemedi benim de sinirlerim boşaldı küfür edip kapattım. Benim suçum var da bütün suçlar benim ne demek. Oğlunda olmadığını nerden biliyosun. O kadar sinirim bozuk ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?