- 1 Eylül 2014
- 26.142
- 30.505
- 798
- 36
- Konu Sahibi dipsiz kuyu
-
O bende de varYok hiç konuşmuyorum değil konuşuyorum ama mesela cümlelerim daha kısa ve öz açıklama yapmayıda çok sevmiyorum istiyorumki karşımdaki ne demek istediğimi hemen anlasın konuşma uzayınca bi fenalık geliyor bana
Bende biraz öyleyimYok hiç konuşmuyorum değil konuşuyorum ama mesela cümlelerim daha kısa ve öz açıklama yapmayıda çok sevmiyorum istiyorumki karşımdaki ne demek istediğimi hemen anlasın konuşma uzayınca bi fenalık geliyor bana
+1 ben de sizin giibiyim ayni düşünüyorum..o bezginlik bendede var bide ukalalık olarak algılamayın ama çok boş konuşuyo herkes yaaa
İşte anlatmaya değmeyecek şeyler için konuşmayı sevmiyorum...
Ya boş konuşuyor gibi geliyor insanlar seni sarmıyor muhabbet yada yalnızlık seviyorsun. Bana da olur bazen araştırmalar yaparim kendimi geliştirmek için yeni kararlar alırım görümcem gelir bana şunun şusu söyle yapmış diye başlar anlatmaya daralirim. Amaan bosver yapmışsa yapmış diyorumBir kadının konuşmayı sevmiyorum demesi ne ilginç değil mi. Ben gerçekten konuşmayı sevmiyorum neden bilmiyorum ama konuşmak beni çok yoruyor. Bunun sorun olan kısmı şu konuşmayı sevmediğim için hep dinleyen olan kısımdayım ve iş ortamında bir ortam oluştuğunda en az konuşan ben oluyorum. Sürekli insanların neden sessizsin neden konuşmuyorsun soruları bunaltıyor beni. Eşimde aynı şekilde sürekli niye konuşmuyon diyip duruyor ya be adam 10 yıldır tanıyorsun beni daha alışamadınmı. Yok sürekli o sorar noldu bişeyinmi var konuşmuyorsun bende sürekli açıklama yapmak zorunda kalırım. Son zamanlarda sorduğunda direk bağırdığımı farkettim sürekli sormasından sıkıldığım için haliyle olay tartışmaya dönüyor. Aslında olay konuşmamakta değil ben fikrimi kısa ve net söylüyorum uzatmıyorum ama bu sanırım insanlara yeterli gelmiyor. Son zamanlarda bu durum dahada arttı ve ben artık hiç insan görmek istemiyorum çevremde. Benim gibi olan varmı aranızda yada gerçekten bendeki bir sorun mu?
Bende sizin gibiyim. İşyerinde arkadaşlarım her zaman sorardı niçin konuşmuyorsun. Çok sessizsin. Okul ortamında da öyle ve bu suskunluğum yüzünden yüzüme gülüp dalga geçen çok olmuştur ki hiç biri umurumda bile olmadı. Sessizleşmek en güzeli. Kimin ne dediği umurunda olmasın. Konuşsun onlar fjkdlslsBir kadının konuşmayı sevmiyorum demesi ne ilginç değil mi. Ben gerçekten konuşmayı sevmiyorum neden bilmiyorum ama konuşmak beni çok yoruyor. Bunun sorun olan kısmı şu konuşmayı sevmediğim için hep dinleyen olan kısımdayım ve iş ortamında bir ortam oluştuğunda en az konuşan ben oluyorum. Sürekli insanların neden sessizsin neden konuşmuyorsun soruları bunaltıyor beni. Eşimde aynı şekilde sürekli niye konuşmuyon diyip duruyor ya be adam 10 yıldır tanıyorsun beni daha alışamadınmı. Yok sürekli o sorar noldu bişeyinmi var konuşmuyorsun bende sürekli açıklama yapmak zorunda kalırım. Son zamanlarda sorduğunda direk bağırdığımı farkettim sürekli sormasından sıkıldığım için haliyle olay tartışmaya dönüyor. Aslında olay konuşmamakta değil ben fikrimi kısa ve net söylüyorum uzatmıyorum ama bu sanırım insanlara yeterli gelmiyor. Son zamanlarda bu durum dahada arttı ve ben artık hiç insan görmek istemiyorum çevremde. Benim gibi olan varmı aranızda yada gerçekten bendeki bir sorun mu?
Aha ben.Bir kadının konuşmayı sevmiyorum demesi ne ilginç değil mi. Ben gerçekten konuşmayı sevmiyorum neden bilmiyorum ama konuşmak beni çok yoruyor. Bunun sorun olan kısmı şu konuşmayı sevmediğim için hep dinleyen olan kısımdayım ve iş ortamında bir ortam oluştuğunda en az konuşan ben oluyorum. Sürekli insanların neden sessizsin neden konuşmuyorsun soruları bunaltıyor beni. Eşimde aynı şekilde sürekli niye konuşmuyon diyip duruyor ya be adam 10 yıldır tanıyorsun beni daha alışamadınmı. Yok sürekli o sorar noldu bişeyinmi var konuşmuyorsun bende sürekli açıklama yapmak zorunda kalırım. Son zamanlarda sorduğunda direk bağırdığımı farkettim sürekli sormasından sıkıldığım için haliyle olay tartışmaya dönüyor. Aslında olay konuşmamakta değil ben fikrimi kısa ve net söylüyorum uzatmıyorum ama bu sanırım insanlara yeterli gelmiyor. Son zamanlarda bu durum dahada arttı ve ben artık hiç insan görmek istemiyorum çevremde. Benim gibi olan varmı aranızda yada gerçekten bendeki bir sorun mu?
Bir kadının konuşmayı sevmiyorum demesi ne ilginç değil mi. Ben gerçekten konuşmayı sevmiyorum neden bilmiyorum ama konuşmak beni çok yoruyor. Bunun sorun olan kısmı şu konuşmayı sevmediğim için hep dinleyen olan kısımdayım ve iş ortamında bir ortam oluştuğunda en az konuşan ben oluyorum. Sürekli insanların neden sessizsin neden konuşmuyorsun soruları bunaltıyor beni. Eşimde aynı şekilde sürekli niye konuşmuyon diyip duruyor ya be adam 10 yıldır tanıyorsun beni daha alışamadınmı. Yok sürekli o sorar noldu bişeyinmi var konuşmuyorsun bende sürekli açıklama yapmak zorunda kalırım. Son zamanlarda sorduğunda direk bağırdığımı farkettim sürekli sormasından sıkıldığım için haliyle olay tartışmaya dönüyor. Aslında olay konuşmamakta değil ben fikrimi kısa ve net söylüyorum uzatmıyorum ama bu sanırım insanlara yeterli gelmiyor. Son zamanlarda bu durum dahada arttı ve ben artık hiç insan görmek istemiyorum çevremde. Benim gibi olan varmı aranızda yada gerçekten bendeki bir sorun mu?
Aynı ben. Esim istisnasiz hergun neyin var der konuşmadığım icin suratın 5 karış biseymi oldu der bende bunaldigim icin artik sert tepki veririm hop bi tartışma yani bende anlamiyorum niye insanlar kabullenmezki bende sevmiyorum konusmayiBir kadının konuşmayı sevmiyorum demesi ne ilginç değil mi. Ben gerçekten konuşmayı sevmiyorum neden bilmiyorum ama konuşmak beni çok yoruyor. Bunun sorun olan kısmı şu konuşmayı sevmediğim için hep dinleyen olan kısımdayım ve iş ortamında bir ortam oluştuğunda en az konuşan ben oluyorum. Sürekli insanların neden sessizsin neden konuşmuyorsun soruları bunaltıyor beni. Eşimde aynı şekilde sürekli niye konuşmuyon diyip duruyor ya be adam 10 yıldır tanıyorsun beni daha alışamadınmı. Yok sürekli o sorar noldu bişeyinmi var konuşmuyorsun bende sürekli açıklama yapmak zorunda kalırım. Son zamanlarda sorduğunda direk bağırdığımı farkettim sürekli sormasından sıkıldığım için haliyle olay tartışmaya dönüyor. Aslında olay konuşmamakta değil ben fikrimi kısa ve net söylüyorum uzatmıyorum ama bu sanırım insanlara yeterli gelmiyor. Son zamanlarda bu durum dahada arttı ve ben artık hiç insan görmek istemiyorum çevremde. Benim gibi olan varmı aranızda yada gerçekten bendeki bir sorun mu?
He ya hele birde anlatirken soru soruyor ve ben hii die kaliyorum ya sen beni dinlemiyormusun be kadin iyide alt tarafi is nasildi dedim sen koptun gittin bir yerde kaybettim ama nirdeeeDinlemeyi daha çok severim ama karşımdaki bazen boş ve çok konuşunca hayal alemine dalıyorum garibim konuşuyo konuşuyo en sonunda aynen diyip kapatıyorumkısa ve öz konuşmak benim de tercihim hele ki telde konuşmayı hiiiç sevmem bu yüzden genelde çok kişi aramaz beni karşı tarafa iyi veriyorum o hissiyatı genelde msj atarlar. Bende bu ara hem konuşmadan hem kimseyle aynı ortamda olmadan günlerimi geçirebilirim insan göresim yok :/
Belki de kafa dengi muhabbetler bulamiyorsunuzdur. Tutupta dedikodu yapilan bir ortamda bende agzimi acmam. Ama esimle bazen ayni kitaplari okumaya çalışırız bitirdigimizde muhabbet muhabbeti acar. Izledigimiz filmlerin dizilerin hissettirdigi yorumlari birbirimizin gözünden dinleriz. Arkadaslarimin da cogu böyle bu yüzden sessiz kalabilmem mümkün degil okumak okudugunu paylasmak ve karsi taraftan biseyler öğrenmek...Bir kadının konuşmayı sevmiyorum demesi ne ilginç değil mi. Ben gerçekten konuşmayı sevmiyorum neden bilmiyorum ama konuşmak beni çok yoruyor. Bunun sorun olan kısmı şu konuşmayı sevmediğim için hep dinleyen olan kısımdayım ve iş ortamında bir ortam oluştuğunda en az konuşan ben oluyorum. Sürekli insanların neden sessizsin neden konuşmuyorsun soruları bunaltıyor beni. Eşimde aynı şekilde sürekli niye konuşmuyon diyip duruyor ya be adam 10 yıldır tanıyorsun beni daha alışamadınmı. Yok sürekli o sorar noldu bişeyinmi var konuşmuyorsun bende sürekli açıklama yapmak zorunda kalırım. Son zamanlarda sorduğunda direk bağırdığımı farkettim sürekli sormasından sıkıldığım için haliyle olay tartışmaya dönüyor. Aslında olay konuşmamakta değil ben fikrimi kısa ve net söylüyorum uzatmıyorum ama bu sanırım insanlara yeterli gelmiyor. Son zamanlarda bu durum dahada arttı ve ben artık hiç insan görmek istemiyorum çevremde. Benim gibi olan varmı aranızda yada gerçekten bendeki bir sorun mu?
kocanızla 10 senedir birlikteyseniz sizin karakterinizi biliyordur muhakkak. ama acaba her zamankinden farklı bir sessizlik/mutsuzluk seziyor olabilir mi eşiniz? eğer sizi üzen bir durumu içinizde yaşıyorsanız ve normalde göre daha da durgunlaştıysanız belki de ondan soruyordur.Bir kadının konuşmayı sevmiyorum demesi ne ilginç değil mi. Ben gerçekten konuşmayı sevmiyorum neden bilmiyorum ama konuşmak beni çok yoruyor. Bunun sorun olan kısmı şu konuşmayı sevmediğim için hep dinleyen olan kısımdayım ve iş ortamında bir ortam oluştuğunda en az konuşan ben oluyorum. Sürekli insanların neden sessizsin neden konuşmuyorsun soruları bunaltıyor beni. Eşimde aynı şekilde sürekli niye konuşmuyon diyip duruyor ya be adam 10 yıldır tanıyorsun beni daha alışamadınmı. Yok sürekli o sorar noldu bişeyinmi var konuşmuyorsun bende sürekli açıklama yapmak zorunda kalırım. Son zamanlarda sorduğunda direk bağırdığımı farkettim sürekli sormasından sıkıldığım için haliyle olay tartışmaya dönüyor. Aslında olay konuşmamakta değil ben fikrimi kısa ve net söylüyorum uzatmıyorum ama bu sanırım insanlara yeterli gelmiyor. Son zamanlarda bu durum dahada arttı ve ben artık hiç insan görmek istemiyorum çevremde. Benim gibi olan varmı aranızda yada gerçekten bendeki bir sorun mu?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?