Raporlarda sistemsel sıkıntı olmuş başta o şekilde oldu benim. Şimdi zaten yatırmıyorlar.Daha önce ben de bir ameliyat geçirmiştim. 1.5 ay raporluydum. Raporlu iken işyeri maaş ödemiyor. Sgk maaşının belli bir miktarını ödüyor tamamı da değil. Ama işyeri değil kesinlikle ödeyen hatta gidip ptt den çekiyorsun sgk nın yatırdığı miktarı. Muhtemelen araştırdı onu da tam anlamadı. Doğru şeyler konuştuğunu düşünmüyorum.
Arkadaşlar hastalık sürecimde sevgilim yanımda olmamıştı zaten çok aşıkta değildim biliyorsunuz. Ayrılalı 3 ay oldu. Arama, sonrasında üstten bir nasılsın mesajı sonrası bugün upuzun bir mesaj geldi. Kendine çok kızıyormuş hastalık sürecinde yanımda olmadığı için. İlk gördüğü andan beri evleneceği kızmışım hala da öyleymiş. Çözümü de bulmuş 6 ay türkiye de kalcakmış yanımda 6 ay almanyada. Böylece ben de taşınmamış olacakmışım böyle bir evlilikte nasıl olacaksa artık. Her ne olursa olsun benimle görüşmek istiyormuş. Arkadaşlar ayrılırken ben buna açık kapı bırakmıştım aslında görüşmemiz gerek vs gibi ama hiçbişey dememişti ve anında silmiştim. Ayrılığımız aceleye gelmiş. Bana diyecekmiş ama fırsat bulamamış filan. Yeni dank mı etti yada amacı ne kafam karıştı ama güvenim de yok maalesef tam toparlamıştım kendimi
Almanya'da yaşayan adam bir anda Türkiye'ye gelmiş hem iş yerinize hem de evinize gitmiş yani; öyle mi.Arkadaşlar sevgilim barışmak istiyor. Hastalık sürecimde terk etmişti beni şu an sen ayrıldın oldu tabi. En son bitti diye konuştuk. Neyse çıkmış iş yerime gitmiş sonra evime gitmiş filan. Evde değilim Arkadaşlar korkuyorum. Bitti yazıyorum ama ısrar ediyor. Annemde görüş söyle istemiyorum de diyor. Ama görmek istemiyorum. Engellesem zorla karşıma çıkar mı? Suça giriyor yaptıkların artık dedim. Karşıma çıkarsa ne yapıcam. Kadesi indirdim.
Evet aynen öyle Almanyadan trye gelmeyi çok mu zor sanıyosunuz isteyince geliniyormul ama aylarca hastaydım gelemediAlmanya'da yaşayan adam bir anda Türkiye'ye gelmiş hem iş yerinize hem de evinize gitmiş yani; öyle mi.
Şu an öyle değilim ama o dönem iyi değildim adım atamıyordum maalesefHerkese baska bısı anlatıyosunuz maas konusunda ben sızın ruhen sağlıklı oldugunuzu dusunmuyorum asla forumdakilerde dahil biz sizi tanımıyoruz bıktık konularınızın ilk girişi ‘ hastayım, hastalıgım , hastayım’ adam senın gibi depresyona mı giriyim diye iyi demiş bence. Sureklı karşısında hastayım hastayım dıyen birisi var düşünsenize sureklı negatif , sureklı olumsuz
Kanser oldum deeee. Emin ol kesin olarak ayrılır.Arkadaşlar sevgilim barışmak istiyor. Hastalık sürecimde terk etmişti beni şu an sen ayrıldın oldu tabi. En son bitti diye konuştuk. Neyse çıkmış iş yerime gitmiş sonra evime gitmiş filan. Evde değilim Arkadaşlar korkuyorum. Bitti yazıyorum ama ısrar ediyor. Annemde görüş söyle istemiyorum de diyor. Ama görmek istemiyorum. Engellesem zorla karşıma çıkar mı? Suça giriyor yaptıkların artık dedim. Karşıma çıkarsa ne yapıcam. Kadesi indirdim.
Yada para istesem eminim ayrılırKanser oldum deeee. Emin ol kesin olarak ayrılır.
Tekrar güvenilir mi sizce?Bir şey diyeyim mi sen bu çocukla tekrar barışacaksın bence
Tabi ki hayır ama senin de silmen lazım artık kafandan kalbindenTekrar güvenilir mi sizce?
Kesınlıkle doğrudur zor oldugunasa ınanırım ama bu psıkolojıden cıkman gerekıyor arkadasınız yok mu sızı bı sarssın bu ne begatıflıl desın karıyerınız varmış mesleğiniz maasınız spora odaklansan yasa hobiye versen kendınıŞu an öyle değilim ama o dönem iyi değildim adım atamıyordum maalesef
Ay kaç kez dedim şu an iyiyim gündelik işlere bile dönmeye başladım sorun yok herşey yolunda çok şükürKesınlıkle doğrudur zor oldugunasa ınanırım ama bu psıkolojıden cıkman gerekıyor arkadasınız yok mu sızı bı sarssın bu ne begatıflıl desın karıyerınız varmış mesleğiniz maasınız spora odaklansan yasa hobiye versen kendını
Yada para istesem eminim ayrılır
AhahahahEeee o zaman para iste bu cimri olan degil miydi, yaz mesaj iste kesin engeller. 10.000euro iste mesela engeller hemen
AhahahahaAynen olmadı öyle yap bende para tedavilere vere vere suyunu çekti şu kadar gönderir misin yazkaçar birdaha yazmaz
Az buz değil 6 ay hastalık sürecimde vardı. Ve asla maddiyata ihtiyacın var mı maaş alıyomusun hiçbişey sormadı. Ve o dönem hiçmi iyiye gitmem yani çok ilginç. Ne denesem olmuyordu. Ve psikolojimde çok bozulmuştu artık iyiye gitmeyi bırak kötüleştim günden güne.Aynen olmadı öyle yap bende para tedavilere vere vere suyunu çekti şu kadar gönderir misin yazkaçar birdaha yazmaz
Diz kireçlenmesi bir dönem ciddi ağrı çektim maalesef hala tedavi devam ediyorRahatsızlığınız nedir diğer konulardan hatırladım orda da ne hastalığınız olduğunu anlamadim
Yahu boşver hakkında konuşup enerjisini üstüne çekmeye bile gerek yok. Zor gününde yanında değil miydi değildi bitti giti işte. Pişman olsa ne fayda gördün ne olduğunu artık ne yaparsa yapsın. Salmazsa yurtdışına da göre yüksek bir miktar para iste o zaman giderAz buz değil 6 ay hastalık sürecimde vardı. Ve asla maddiyata ihtiyacın var mı maaş alıyomusun hiçbişey sormadı. Ve o dönem hiçmi iyiye gitmem yani çok ilginç. Ne denesem olmuyordu. Ve psikolojimde çok bozulmuştu artık iyiye gitmeyi bırak kötüleştim günden güne.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?