Korktuğum başıma geldi arkadaşlar:(

Raporlarda sistemsel sıkıntı olmuş başta o şekilde oldu benim. Şimdi zaten yatırmıyorlar.

Almanya'da yaşayan adam bir anda Türkiye'ye gelmiş hem iş yerinize hem de evinize gitmiş yani; öyle mi.

Herkese baska bısı anlatıyosunuz maas konusunda ben sızın ruhen sağlıklı oldugunuzu dusunmuyorum asla forumdakilerde dahil biz sizi tanımıyoruz bıktık konularınızın ilk girişi ‘ hastayım, hastalıgım , hastayım’ adam senın gibi depresyona mı giriyim diye iyi demiş bence. Sureklı karşısında hastayım hastayım dıyen birisi var düşünsenize sureklı negatif , sureklı olumsuz

Şu an öyle değilim ama o dönem iyi değildim adım atamıyordum maalesef

Kanser oldum deeee. Emin ol kesin olarak ayrılır.

Şu an öyle değilim ama o dönem iyi değildim adım atamıyordum maalesef
Kesınlıkle doğrudur zor oldugunasa ınanırım ama bu psıkolojıden cıkman gerekıyor arkadasınız yok mu sızı bı sarssın bu ne begatıflıl desın karıyerınız varmış mesleğiniz maasınız spora odaklansan yasa hobiye versen kendını

Ay kaç kez dedim şu an iyiyim gündelik işlere bile dönmeye başladım sorun yok herşey yolunda çok şükür arkadaşımda var ailemde var hepsi var

Aynen olmadı öyle yap bende para tedavilere vere vere suyunu çekti şu kadar gönderir misin yaz kaçar birdaha yazmaz

Rahatsızlığınız nedir diğer konulardan hatırladım orda da ne hastalığınız olduğunu anlamadim

Aynen olmadı öyle yap bende para tedavilere vere vere suyunu çekti şu kadar gönderir misin yaz kaçar birdaha yazmaz
Az buz değil 6 ay hastalık sürecimde vardı. Ve asla maddiyata ihtiyacın var mı maaş alıyomusun hiçbişey sormadı. Ve o dönem hiçmi iyiye gitmem yani çok ilginç. Ne denesem olmuyordu. Ve psikolojimde çok bozulmuştu artık iyiye gitmeyi bırak kötüleştim günden güne.

Yahu boşver hakkında konuşup enerjisini üstüne çekmeye bile gerek yok. Zor gününde yanında değil miydi değildi bitti giti işte. Pişman olsa ne fayda gördün ne olduğunu artık ne yaparsa yapsın. Salmazsa yurtdışına da göre yüksek bir miktar para iste o zaman gider
Aile yaşlanır geriye eş kalır o yüzden ben bu konuda hassasım. Zor gününde yanında olmayan biriyle bir ömür perişan olursun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…