Korktuğum başıma geldi arkadaşlar:(

Birkaç yıl önce beni sürekli taciz eden isyerime kadar defalarca gelen ve sürekli ben hapisten çıktım oralardan hiç korkmam diyen bir pislik vardı, savcılığa suç duyurusunda bulundum ve karakola ifade vermeye çağrıldı o günden sonra telefonla bile rahatsız edemedi korkmayın hemen şikayette bulunun

Adam pişman olmuş kendini affettirmeye çalışıyor olamaz mı?

Ya muhtemelen biri daha yazmıştı. Bakıma ihtiyacın olacağını falan zannetti işine gelmedi. Sonradan kendi işlerini görebildiğin için e başkasını da bulamamıştır tekrar şansını deniyor işte

Kendi işlerimi görebildiğimi de bilmiyor son mesajlarda hastayım hala tedavi görüyorum dedim belki bırakması daha kolay olur diye iyileşiyorum daha iyiyim bile demedim

Kız 5 ay kim pisi pisine maaş verir hem de 150bin? Maaşın doğrudur tamam da. 5 ay rapor mu olur ağır kaza mı oldu bilenler yeşillendirsin?
Ağır kaza değil illa ağır kaza şart değilki. Gayet olur 18 aya kadar yolu varmış araştırdım. Maaşım 150 k değil şu an geri istediler bir kısmını çalışmadığım için önce verdiler sonra istediler:)

Polis diyince geri adım attı neyseki

Adamla ne kadarlık ilişkiniz vardı? Mesela size zarar verecek kadar sapkın biri mi? Adam belki gerçekten pişman olmuştu?
Hayır zarar verecek biri değildi şu yaptığına bile çok şaşırdım istemeyince zorlayacak biri değildi. 3 yıllık ilişki ya azda değil.

Hayır zarar verecek biri değildi şu yaptığına bile çok şaşırdım istemeyince zorlayacak biri değildi. 3 yıllık ilişki ya azda değil.
Ee bir kahve içilebilirdi ne var yani Belki gerçekten pişman olmuştu.

Polis diyince geri adım attı neyseki
Benim peşime takılan o kadar gözü kara gibi davranıyordu ki, o bile kedi gibi oldu karakolda ifade verince bir de bu tiplere asla korkuyor olduğunu göstermeyeceksin dik duracaksın ancak o zaman geri adım atıyorlar

Ee bir kahve içilebilirdi ne var yani Belki gerçekten pişman olmuştu.
Pişman olmuşta düzelir mi ki ya. Herkes asla dönme dedi. Hastayken yanımda değildi ben aylarca kötüydüm. Yanıma bir kez gelmedi. Şimdi gelse ne olur? Bi de yok dememe rağmen aşırı ısrar ediyor sence o masadan medeni ayrılabilir miydik? Gerçekten seviyormuydu diye düşünmeye başladım ama hastayken desteğini hissedemedim. Birkrz sormadı masraflar ne durumda diye şimdi diyorki ben karşılıycam tedavileri

Benim peşime takılan o kadar gözü kara gibi davranıyordu ki, o bile kedi gibi oldu karakolda ifade verince bir de bu tiplere asla korkuyor olduğunu göstermeyeceksin dik duracaksın ancak o zaman geri adım atıyorlar
Benimde daha önce başıma geldi fiziksel şiddete uğradım mahkemeye verdim şehir değiştirdim. Sözel şiddete devam etti. En son bir polis kadından Allah bin kere razı olsun yanımda aradı eğer bir daha rahatsız edersen hapise atıcaz dedi aynen. Bir daha sesi çıkmadı.

Hemende geri adım attı biraz önce napıcanı bilmiyordun kendi kendine dram yaratıp bi olay varmış gibi dertlenmeye bayılıyorsum koca kadınsın üzücü
Bibicim özelden atayım mesajları canım gel he he ben dert çıkardım kendi kendime yaşadığım korkuyu bilemezsin ayıp cidden ya

Belki hastalığını hafife aldı belki paraya ihtiyacın olmadığını düşündü ne bilim. Sonuçta hatasını telafi etmek de istemiş yani. Adam senden çok kazanmıyormu? Senden başkasını bulamayacak bir tip mi? Bizde eşimle ayrılmıştık döndü o, biz evlendik mesela

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…