- 16 Kasım 2024
- 853
- 279
- 18
- 21
ben şey kısmını anlamadım zorla evinize ve işinize mi geldiKorkak biri ama kalkıp zorla evime işime gidecek biri de değildi. O yüzden korktum. Polis diyince sustu. Özür diledi daha yazmıycam dedi.
Birkaç yıl önce beni sürekli taciz eden isyerime kadar defalarca gelen ve sürekli ben hapisten çıktım oralardan hiç korkmam diyen bir pislik vardı, savcılığa suç duyurusunda bulundum ve karakola ifade vermeye çağrıldı o günden sonra telefonla bile rahatsız edemedi korkmayın hemen şikayette bulununYaa bilmiyodum
Ya muhtemelen biri daha yazmıştı. Bakıma ihtiyacın olacağını falan zannetti işine gelmedi. Sonradan kendi işlerini görebildiğin için e başkasını da bulamamıştır tekrar şansını deniyor işteBen aylardır hastayım yanıma gelmedi gezmelere gitti bana ben de senin gibi evde durup depresyona mı gireyim dedi. Takip eden doktorum sevgilinle gel kontrole dedi kaç kez ona söylediğimde hiç yanaşmadı gülücük koydu sadece. Maddi ihtiyacın var mı demedi bir kez bile. Şimdi ev tutup bana bakacakmış maddi manevi. Şu yaptığına bakın ya inanamıyorum of of. Kaybedince kıymete bindim.
Tam olarak öyle bence ama güvenilir mi?Adam pişman olmuş kendini affettirmeye çalışıyor olamaz mı?
Kız 5 ay kim pisi pisine maaş verir hem de 150bin? Maaşın doğrudur tamam da. 5 ay rapor mu olur ağır kaza mı oldu bilenler yeşillendirsin?Hayır maaş alıyorum çıkmadım canım raporluyum
Kendi işlerimi görebildiğimi de bilmiyor son mesajlarda hastayım hala tedavi görüyorum dedim belki bırakması daha kolay olur diye iyileşiyorum daha iyiyim bile demedimYa muhtemelen biri daha yazmıştı. Bakıma ihtiyacın olacağını falan zannetti işine gelmedi. Sonradan kendi işlerini görebildiğin için e başkasını da bulamamıştır tekrar şansını deniyor işte
Ağır kaza değil illa ağır kaza şart değilki. Gayet olur 18 aya kadar yolu varmış araştırdım. Maaşım 150 k değil şu an geri istediler bir kısmını çalışmadığım için önce verdiler sonra istediler:)Kız 5 ay kim pisi pisine maaş verir hem de 150bin? Maaşın doğrudur tamam da. 5 ay rapor mu olur ağır kaza mı oldu bilenler yeşillendirsin?
Evet herkes sormuş evet öyleYurtdışında değil miydi bu çoocuk
Polis diyince geri adım attı neysekiBirkaç yıl önce beni sürekli taciz eden isyerime kadar defalarca gelen ve sürekli ben hapisten çıktım oralardan hiç korkmam diyen bir pislik vardı, savcılığa suç duyurusunda bulundum ve karakola ifade vermeye çağrıldı o günden sonra telefonla bile rahatsız edemedi korkmayın hemen şikayette bulunun
Adamla ne kadarlık ilişkiniz vardı? Mesela size zarar verecek kadar sapkın biri mi? Adam belki gerçekten pişman olmuştu?Tam olarak öyle bence ama güvenilir mi?
Hayır zarar verecek biri değildi şu yaptığına bile çok şaşırdım istemeyince zorlayacak biri değildi. 3 yıllık ilişki ya azda değil.Adamla ne kadarlık ilişkiniz vardı? Mesela size zarar verecek kadar sapkın biri mi? Adam belki gerçekten pişman olmuştu?
Ee bir kahve içilebilirdi ne var yaniHayır zarar verecek biri değildi şu yaptığına bile çok şaşırdım istemeyince zorlayacak biri değildi. 3 yıllık ilişki ya azda değil.
Benim peşime takılan o kadar gözü kara gibi davranıyordu ki, o bile kedi gibi oldu karakolda ifade verincePolis diyince geri adım attı neyseki
Pişman olmuşta düzelir mi ki ya. Herkes asla dönme dedi. Hastayken yanımda değildi ben aylarca kötüydüm. Yanıma bir kez gelmedi. Şimdi gelse ne olur? Bi de yok dememe rağmen aşırı ısrar ediyor sence o masadan medeni ayrılabilir miydik? Gerçekten seviyormuydu diye düşünmeye başladım ama hastayken desteğini hissedemedim. Birkrz sormadı masraflar ne durumda diye şimdi diyorki ben karşılıycam tedavileriEe bir kahve içilebilirdi ne var yaniBelki gerçekten pişman olmuştu.
Benimde daha önce başıma geldi fiziksel şiddete uğradım mahkemeye verdim şehir değiştirdim. Sözel şiddete devam etti. En son bir polis kadından Allah bin kere razı olsun yanımda aradı eğer bir daha rahatsız edersen hapise atıcaz dedi aynen. Bir daha sesi çıkmadı.Benim peşime takılan o kadar gözü kara gibi davranıyordu ki, o bile kedi gibi oldu karakolda ifade verincebir de bu tiplere asla korkuyor olduğunu göstermeyeceksin dik duracaksın ancak o zaman geri adım atıyorlar
Bibicim özelden atayım mesajları canım gel he he ben dert çıkardım kendi kendime yaşadığım korkuyu bilemezsin ayıp cidden yaHemende geri adım attı biraz önce napıcanı bilmiyordun kendi kendine dram yaratıp bi olay varmış gibi dertlenmeye bayılıyorsum koca kadınsın üzücü
Belki hastalığını hafife aldı belki paraya ihtiyacın olmadığını düşündü ne bilim. Sonuçta hatasını telafi etmek de istemiş yani. Adam senden çok kazanmıyormu? Senden başkasını bulamayacak bir tip mi? Bizde eşimle ayrılmıştık döndü o, biz evlendik meselaPişman olmuşta düzelir mi ki ya. Herkes asla dönme dedi. Hastayken yanımda değildi ben aylarca kötüydüm. Yanıma bir kez gelmedi. Şimdi gelse ne olur? Bi de yok dememe rağmen aşırı ısrar ediyor sence o masadan medeni ayrılabilir miydik? Gerçekten seviyormuydu diye düşünmeye başladım ama hastayken desteğini hissedemedim. Birkrz sormadı masraflar ne durumda diye şimdi diyorki ben karşılıycam tedavileri
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?