Sen benden de koca kadınsın ve asıl üzücü olan şu mesajların gerçektenHemende geri adım attı biraz önce napıcanı bilmiyordun kendi kendine dram yaratıp bi olay varmış gibi dertlenmeye bayılıyorsum koca kadınsın üzücü
Hafife alınacak durumda değildim ya. Telafisi olur mu ki 3 ay oldu ayrılalı. Benden çok kazanıyor. Ama cimri diyorki ben iş bulamazsam 1-2 sene destek olurmuş. Ee ya yine bulamazsam. Kadın erkek eşit. Avrupadaki kadınlar erkek gibi herşeyi yapıyor diyordu filan. Benden başkasını bulur benceBelki hastalığını hafife aldı belki paraya ihtiyacın olmadığını düşündü ne bilim. Sonuçta hatasını telafi etmek de istemiş yani. Adam senden çok kazanmıyormu? Senden başkasını bulamayacak bir tip mi? Bizde eşimle ayrılmıştık döndü o, biz evlendik mesela
haksız çıkmamak için böyle davramana senin adına üzüldüm etmiyorsan gölge de etme ha istersen hepsini ispatlarım yazarsın ama buraya gerçekmiş diye ok cesaretin varsa tabiiiiiiMerak etmiyorum mesajları sağol seni az çok biliyoruz maalesef
Burdakiler bile hafife aldı öyle düşünHafife alınacak durumda değildim ya. Telafisi olur mu ki 3 ay oldu ayrılalı. Benden çok kazanıyor. Ama cimri diyorki ben iş bulamazsam 1-2 sene destek olurmuş. Ee ya yine bulamazsam. Kadın erkek eşit. Avrupadaki kadınlar erkek gibi herşeyi yapıyor diyordu filan. Benden başkasını bulur bence
Hastalığım ciddiydi ama adım atamadım aylarca maalesef o hafife almadı durumun farkındaydı gelmedi ama işte. Bilet aldı gelecekti aksilik oldu vs derken ayrıldık. Umarım vermez ben kalkıp bu şekilde emrivakide yapamaz gelemez diyodum. Korkuyor insan daha önce fiziksel şiddet yaşadım çünküBurdakiler bile hafife aldı öyle düşünErkekler artık öyle fifty fifty valla. Eski türk erkekleri yok Neyse artık önündeki maçlara bak madem ne diyim . Ama adamın sana zarar verceğini falan düşünmedim ben abarttın bence o konuda
Bu adam mı dövdü?Hastalığım ciddiydi ama adım atamadım aylarca maalesef o hafife almadı durumun farkındaydı gelmedi ama işte. Bilet aldı gelecekti aksilik oldu vs derken ayrıldık. Umarım vermez ben kalkıp bu şekilde emrivakide yapamaz gelemez diyodum. Korkuyor insan daha önce fiziksel şiddet yaşadım çünkü
Hayır hayır çok eski oBu adam mı dövdü?
Bence artık zihnini bir rahat bırak, kötü senaryolar düşünme.Hastalığım ciddiydi ama adım atamadım aylarca maalesef o hafife almadı durumun farkındaydı gelmedi ama işte. Bilet aldı gelecekti aksilik oldu vs derken ayrıldık. Umarım vermez ben kalkıp bu şekilde emrivakide yapamaz gelemez diyodum. Korkuyor insan daha önce fiziksel şiddet yaşadım çünkü
Daha önce şiddet görmüşsün ve bir polis kadınla işini halletmişsin. Aslında böyle durumlarda ne yapacağını biliyorsun, tecrüben var. Fakat bu kişi polise gidicem deyince geri çekildi. Daha da rahatsız etmez seni, korkma bu kadar.Benimde daha önce başıma geldi fiziksel şiddete uğradım mahkemeye verdim şehir değiştirdim. Sözel şiddete devam etti. En son bir polis kadından Allah bin kere razı olsun yanımda aradı eğer bir daha rahatsız edersen hapise atıcaz dedi aynen. Bir daha sesi çıkmadı.
Bana da artık etmeyecek gibi geliyor inşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için. Öyle kadınlar varki bırakın destek olmayı aşağılamak dalga geçmek yalancı diye iftira atmaya çalışıyor şoklar içerisindeyim.Bence artık zihnini bir rahat bırak, kötü senaryolar düşünme.
Daha önce şiddet görmüşsün ve bir polis kadınla işini halletmişsin. Aslında böyle durumlarda ne yapacağını biliyorsun, tecrüben var. Fakat bu kişi polise gidicem deyince geri çekildi. Daha da rahatsız etmez seni, korkma bu kadar.
Olay örgüsüne bakıldığında, her şey aniden oldu ve kendisi yurtdışında olup sana ilgisiz davrandığı için inanmayanlar da var evet. Bir anda pat diye gelmesi inandırıcı gelmemiştir. Ama ben seni tanımıyorum etmiyorum sonuçta. Bir forumda konularını yorumlarını okuduğum birisin sadece. Sana insanlar inansa ne olacak, inanmasa ne olacak? Ben inanmayı tercih ettim.Bana da artık etmeyecek gibi geliyor inşallah çok teşekkür ederim desteğiniz için. Öyle kadınlar varki bırakın destek olmayı aşağılamak dalga geçmek yalancı diye iftira atmaya çalışıyor şoklar içerisindeyim.
Ama kaç kez konu açtım aradı mesaj attı diye 1 aydır hareketlenmeler vardı zaten yeni değil konularıma bakarsanız arkadaşlarıma söylemişti filan. O da doğru inanmasa ne olacak ama aşağılar tarzda senin ne olduğunu biliyoruz tarzında denince insan ister istemez tepki veriyor. Yazdığım herşey gerçek çünkü.Olay örgüsüne bakıldığında, her şey aniden oldu ve kendisi yurtdışında olup sana ilgisiz davrandığı için inanmayanlar da var evet. Bir anda pat diye gelmesi inandırıcı gelmemiştir. Ama ben seni tanımıyorum etmiyorum sonuçta. Bir forumda konularını yorumlarını okuduğum birisin sadece. Sana insanlar inansa ne olacak, inanmasa ne olacak? Ben inanmayı tercih ettim.
Korkma ama bence bir şey yapmaz adam sana. 150k üstü para kazanıyor ediyor mal değil demek ki, pişman olup şansını denemiştir büyük ihtimal. Soğumuşsun belli. Hakkında hayırlısı olsunHayır hayır çok eski o
Çok çok teşekkür ederim amin çok sağolunKorkma ama bence bir şey yapmaz adam sana. 150k üstü para kazanıyor ediyor mal değil demek ki, pişman olup şansını denemiştir büyük ihtimal. Soğumuşsun belli. Hakkında hayırlısı olsun
Haklısınızengelle artık şu adamı ya.
iş yerindekilere de söyle içeri almasınlar
Hayır Kimseyle dalga geçmedim bulun mesajımı buyrunSen kanser suhpeleniyorum diyen. Kadınla dalga gecen bayan degilmisin
Daha önce ben de bir ameliyat geçirmiştim. 1.5 ay raporluydum. Raporlu iken işyeri maaş ödemiyor. Sgk maaşının belli bir miktarını ödüyor tamamı da değil. Ama işyeri değil kesinlikle ödeyen hatta gidip ptt den çekiyorsun sgk nın yatırdığı miktarı. Muhtemelen araştırdı onu da tam anlamadı. Doğru şeyler konuştuğunu düşünmüyorum.Kız 5 ay kim pisi pisine maaş verir hem de 150bin? Maaşın doğrudur tamam da. 5 ay rapor mu olur ağır kaza mı oldu bilenler yeşillendirsin?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?