görümcen kv bal şeker de olsa ikinizin arasındakileri paylaşma bak zamanında o kadında bal şeker di şimdi nerede biraz mantık bir hata bir soğukluk bitirir evliliği ama yaptıkların unutulmaz o yüzden sessizliğini koru eşine de söyle cevap yazmasın sende yazma en güzel cevap tepkisiz kalmaktır kadın yüzsüzlük yapıp mesajımı okudun mu derse eşine söyle ha çok uzundu ya değmez okumaya desin geçsinMerhaba arkadaşlar. Daha önce bir kaç konu açmıştım..(karma karışık yazabilirim kusura bakmayın kafam kazan.. ) kisaca.. Neredeyse iki senelik evliyim. Benim ilk eşimin 2. Evliliği..
Her neyse bugün eski eş kişisi aradı 4 -5 günlüğüne çocuğu almamizi istedi. Yarın almaya gidecektik ki bir kaç saat sonra eşime 2 sayfalık bir mesaj atmış. Ayrı olmalarının çok saçma olduğunu , kendisinin bir hata yaptığını pişman olduğunu , zaten eşimin beni sevmediğini, esimin ondan başka birisini sevmeyecegini, birbirlerine bir şans vermeleri gerektiğini vs vs yazmış. Kızlarını 4 5 gün bize göndereceğini eğer eşim isterse sonrasında kendisinin geleceğini yazmış... esimin rengi atti saklamaya çalıştı mesajı binbir tehditle aldım teli elinden . Şimdi telefon bende ne yapacağımı düşünüyorum. Kayinvalidelerle paylasmalimiyim. Gorumcem çok anlayışlı akıllı bir kadin en azından onunla mi paylaşmalıyım.
Not.: Eşimle aramız çok iyi şükür ben ellerimle göndersem eşim tekrar aynı hayatı yaşamayı istemez. Ama Arada çocuk var diye ağzını açıp 2 sert kelam edemez o hanıma.
Görümcem yada ailenin herhangi bir ferdi ile görüşmüyorlar. Esim ne kadar sert konuşabilir bilemiyorum.Kendisi hiç cevap vermeme taraftarı. Esim kızına çok düşkün. Zaten konuşamıyorlardı kızıyla şimdi hepten gorusturmeyecek diyor. Kız etkilenecek diyor .Gereken cevabı eşiniz vermeli.bu rahatlığı nerden buluyor bu kadın bence eşiniz sert bi şekilde uyarmalı ki bu konu açılmasın bir daha.eski eşle görüşüyorsa görümce anlatın ki uyarsın ama söylerken araları bozulur değil de onlar ayrışmaz seviyor birbirlerini boşa bekleme falan desin.
Düşüncesine saygı duyarım. Telefonuna ulaşınca istediği cevabı verebilir eşim.Eşiniz o hanıma bir cevap vermediyse o da düşünme aşamasında demektir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?