Korktuğum başıma geldi (esimin eski esi)

Kendisi hiç cevap vermemeyi düşünüyor.

Arada çocuk olması ona bu haddi vermiyor kadın doğru söylüyor olabilir yani esin ona bu denli sesini cikaramiyorsa sıkıntı şimdi kadın ilgisini gösterince belki daha çok hoşuna gidecek nasıl katlaniyorsun gorumcen filan ne alaka bence eşinle net bi sekilde konuş çocuk var diye o kadın at kosturamaz Ha başka kadın Ha o yani oda artık bi yabancı herhangi bir kadın eşine bu msji atsa naprsin aynısını yap ben olsam yolarim yada eşimi bosarim böyle yüz verse benimde başımda var ama adı bile gecmez bırak konsmayi görüşmeyi

Peki resmi olarak boşandılarsa çocuğun babasıyla görüş saati belirlenmedi mi.
Kadın nasıl kafasına göre göstermiyor çocuğu.
Siz arada kalıyorsunuz evlenirken eşiniz böyle bir durumdan bahsetmiş miydi acaba

Esimin tek derdi kızı. Annesi de bu kozu kullanmayı ıyi biliyor. Ne zamandır telefonla konuşmuyorlar 2 haftadan 2 haftaya ancak giderse görebiliyor. Şimdi hepten davalık olacaklar. Kızın psikolojisi bozulacak diye baba kendini yiyecek

Kv görümce ne yapabilir ki adamı eve mi bağlayacaklar, dur sakın eski karına dönme mi diyecekler?

Artı siz ne diceksiniz bu ikiliye, koşun koşun kocamı elimden alıyorlar yetişin mi diceksiniz?

Eşinizin bir ağzı yok mu, biz boşandık bitti gitti diyemiyor mu?

Eşinize samimi olarak çok çok güvenseydiniz bu konuyu açmazdınız bu kadını da takmazdınız diye düşünüyorum. Eşinizin cevap vermemesi kafasında evirip çevirdiği için olabilir yazmış bir üye yukarda. Erkekler çok aşağılık, bana sorarsanız hiç de güvenmeyin.

Ne hakla böyle bişey yazabilir yahu. Eğer kadında saplantılı bi durum yoksa neden böyle düşünüyor. Yani eşiniz gereken tavrı koymuyor sanki. "Yani ben başka birisiyle evliyim ve artık onu seviyorum. Eğer seninle ilgili bi duygum sevgim olsaydı senden boşanmazdım. Artık biz sadece eski eşleriz, çocukla ilgili durumlar hariç görüşmeyelim" diyebilir. Yani bunu duyan kadın daha ne söyleyebilir ki

Farklı şehirlerde oldukları için 15 tatilde 1 haftaa yaz tatilinde 1 hafta diye biliyorum. Emin degilim . Ayrıldıklarında çocuk 1 yaşı daymis. Simdi 6 Yeniden dava görülmesi gerekebilir. Ama nafaka her sene yenileniyor dava vs olmadan. Eşime birer hafta yetmiyor 2 haftaya bir zor dayaniyo

Boşanmış adamlarla evlenip başına bela alan tipleri anlamıyorum gerçekten. sonra böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz.
Ben farkında degilmisim ki evliliğin ciddiyetinin.. sonradan kavradım.Bugun aynı şey e evet dermiydim bilmiyorum.

O zaman resmi olarak görüş saatlerini belirletsin mahkeme aracılığıyla siz de muhatap olmak zorunda kalmayın

Tamda benim yazmak istediklerimdi

% 100 katılıyorum...

Eşiniz usulüne göre cevap vermeli. Aksi takdirde bişey demedi gönlü var şeklinde düşünebilir de yani. Ayrıca çocuğu mecburen gösterecek. Size karşı koz olarak kullanmasına izin vermeyin bence

Benim nişanlımın da eski eşinden çocuğu var ve biz de bu tür mesajlarla karşılaştık. Burada nişanlımın tavrı belirleyici oldu ve biz o şekilde çözdük.

Her defasında açık ve net bir şekilde artık onunla olmayacağını söyledi. Çocuk konusunu kullanmasına ve tehdit etmesine ise asla fırsat vermiyor. Sonuç olarak burada iş eşinizde bitiyor. Attığı mesajı cevapsız bırakması gibi bir şey olamaz bence cevap vermeli ve bunun önünü kesmeli..

Merhaba konu sahibi,

Bu konuyla ilgili bir öneriyi duyduklarım üzerimden anlatmak istiyorum.

vakti zamanında staj yaptığım yerde hizmetli bir hanım vardı eşinden boşanmış. Ergenlik çağında 2 ya da yaşlarında çocukları var. Adam ise başka kadınla evlenmiş, bu kadın ise bekar. Bu hanım bana hikayesini anlatırken eski eşiyle asla konuşmadığını, numarasını bile bilmediğini söyledi. Ben de çocuklarla ilgili konularda nasıl iletişim kuruyorsunuz diye sordum. Kadın da, "eğer çocuklarla ilgili bir konu olursa yeni eşine söylüyorum, yeni eşi çocukların babasına iletiyor." Cevabını verdi. Ben de haliyle sordum direkt söylemek varken neden zor yolu seçiyorsunuz diye. Kadın da " yanlış anlaşılacak en ufak bir durum olmasın diye." Dedi. Bence burda kadının dediği çok haklıydı. Bence sizin de ipleri elinize almanızın zamanı geldi. Doğru olur mu bilmiyorum ama ben olsam o kadını önce bir güzel haşlardım sonra eşimin numarasını degiştirirdim. Sosyal medyada veya reelde ortak arkadaşlarla eşimin ilişkisini keserdim. Hatta eşimin ailsinden kim varsa sa uyarırdım. Kısacası ortalığı ayağa kaldırırdım :))

Ben olsam asla müdahale etmezdim. Sizin tavrınız ile hareket edecek olan bir adamın gerçek duygularını ve niyetini göremezsiniz. Bugün engel olursunuz, yarın engel olursunuz ama içinde hala bi ihtimal taşıyorsa bir gün bu adam o tercihi yapacaktır.. Elinize eşinizin duygularından emin olacağınız bi fırsat geçmiş. Keşke bıraksaydınız da tepkisini görseydiniz. Cevap vermemek de bi tepkidir. Eğer eski eşe açık bi kapı bırakmak için cevap vermiyor ise eninde sonunda niyeti ortaya çıkacak. Yok gerçekten kızı için bunu yapıyorsa bi sakınca yok zaten eski eş yazsın dursun... Ama eşinizin niyeti var da buna siz engel oluyorsanız bunun ne anlamı var ki ?

O kadın o zaman hep kızıyla terbiye etmeye kalkacak eşinizi.eşiniz en azından sen ne diyorsun ya ben evliyim bi daha bu tarz şeyler yazma bunj da mı diyemiyor.ayrıca bu mesajın görüntüsünü alın dünya hali ne olur ne olmaz

Boşanmış adamlarla evlenip başına bela alan tipleri anlamıyorum gerçekten. sonra böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz.

Aynen katılıyorum ne yazık ki. Kadınların zorla başlarına bela açmalarını anlayamıyorum. Boşanmış çocuklu erkeklerle evli kadınların %99u buraya konu açıyor ve verilecek bir akıl, bir tavsiye yok çünkü durumu değiştirmek için yapılacak bir şey yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…