Kendisi hiç cevap vermemeyi düşünüyor.Bence aileye açmayın bu konuyu eşiniz hallettsin.sizin huzurunuz için 3 5 laf etsin.sayın sövsün demiyorum ama bu şekilde bir daha yazma ben çok mutluyum demeli en azından.
Kendi ne düşündü cevap yazma konusunda
Hiç cevap vermezse daha çok umutlanır diyeyim ben, bilakis zerre umudu dahi varsa yerle yeksan edilmesi gerek eşiniz tarafındanKendisi hiç cevap vermemeyi düşünüyor.
Farklı şehirlerde oldukları için 15 tatilde 1 haftaa yaz tatilinde 1 hafta diye biliyorum. Emin degilim . Ayrıldıklarında çocuk 1 yaşı daymis. Simdi 6 Yeniden dava görülmesi gerekebilir. Ama nafaka her sene yenileniyor dava vs olmadan. Eşime birer hafta yetmiyor 2 haftaya bir zor dayaniyoPeki resmi olarak boşandılarsa çocuğun babasıyla görüş saati belirlenmedi mi.
Kadın nasıl kafasına göre göstermiyor çocuğu.
Siz arada kalıyorsunuz evlenirken eşiniz böyle bir durumdan bahsetmiş miydi acaba
Ben farkında degilmisim ki evliliğin ciddiyetinin.. sonradan kavradım.Bugun aynı şey e evet dermiydim bilmiyorum.Boşanmış adamlarla evlenip başına bela alan tipleri anlamıyorum gerçekten. sonra böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz.
O zaman resmi olarak görüş saatlerini belirletsin mahkeme aracılığıyla siz de muhatap olmak zorunda kalmayınFarklı şehirlerde oldukları için 15 tatilde 1 haftaa yaz tatilinde 1 hafta diye biliyorum. Emin degilim . Ayrıldıklarında çocuk 1 yaşı daymis. Simdi 6 Yeniden dava görülmesi gerekebilir. Ama nafaka her sene yenileniyor dava vs olmadan. Eşime birer hafta yetmiyor 2 haftaya bir zor dayaniyo
Kv görümce ne yapabilir ki adamı eve mi bağlayacaklar, dur sakın eski karına dönme mi diyecekler?
Artı siz ne diceksiniz bu ikiliye, koşun koşun kocamı elimden alıyorlar yetişin mi diceksiniz?
Eşinizin bir ağzı yok mu, biz boşandık bitti gitti diyemiyor mu?
Eşinize samimi olarak çok çok güvenseydiniz bu konuyu açmazdınız bu kadını da takmazdınız diye düşünüyorum. Eşinizin cevap vermemesi kafasında evirip çevirdiği için olabilir yazmış bir üye yukarda. Erkekler çok aşağılık, bana sorarsanız hiç de güvenmeyin.
Görümcem yada ailenin herhangi bir ferdi ile görüşmüyorlar. Esim ne kadar sert konuşabilir bilemiyorum.Kendisi hiç cevap vermeme taraftarı. Esim kızına çok düşkün. Zaten konuşamıyorlardı kızıyla şimdi hepten gorusturmeyecek diyor. Kız etkilenecek diyor .
Boşanmış adamlarla evlenip başına bela alan tipleri anlamıyorum gerçekten. sonra böyle şeylerle uğraşmak zorunda kalıyorsunuz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?