Eşiniz cevap vermeyeceğim diyorsa, siz cevap vermesinden çekinmiyorsanız telefonu neden vermiyorunuz anlamadım ?Arkadaşlar ben eşimi zorla yanımda tutmuyorum nişanımızdan 1 gün önce bile tekrar denemek için geç kalmis değilsiniz istersen git konuş dedim. Mantıksızca da olsa benim tarzım bu. Su an bile isterse gidebilir ... Telefonu elinden alma maksadim olumlu birşey yazmasından korkmam degil aksine ne söylemek istiyorsa yüz yüze konuşmalı.
Cevap yazdıkça iş uzar diyor. Tanıyordur heralde. Benim sıkıntım.ise zaten son zamanlar fazlasıyla rahatsız olmuştum tavırlarından çünkü 2 senedir sesim bile çıkmadi kışkırtmalara. Yok saydım. Ama sabrım tükendi.Ben)m anlayamadigim neden eşiniz tepkı bi karsılık vermiyor da siz bi yol arıyorsunuz ?
Ekran görüntüsü aldim. Telefonunu geri verdim.Eşiniz cevap vermeyeceğim diyorsa, siz cevap vermesinden çekinmiyorsanız telefonu neden vermiyorunuz anlamadım ?
Kamuoyuna çok güvenirim. Farklı görüşler farklı yaşantıların tecrübeleri çok önemli benim için. Teşekkür ederimEe o zaman sorun ne ki?
Eşinize güveniyosunuz bu güzel bir şey.
Telefonu aldınız yüz yüze konuşsun diyosunuz.
Zaten kararınız net gibi.
Ne yapacağınız belli.
Burda yorum yazanlar boşuna bir şeyler söylüyor gibiyiz.
Sizi anlıyorum huzursuz edilmişsiniz, yaptıkları yanına kalsın istemiyorsunuz. Ama ortada annesinin hırslarına kurban giden bi çocuk var.. Eğer eşiniz gerçekten kızını düşünüyorsa kv, görümceye durumu anlatmanız eski eşi belki daha da kinlendirecek ve en çok o çocuk zarar görecek. Eğer eşinizden çok eminseniz dediği gibi sadece kızı için şimdilik bunları görmezden gelmeye çalışın..Ekran görüntüsü aldim. Telefonunu geri verdim.
Allah yardımcınız olsun ..neyse ki ilk dönemleri atlatmıssınız ve eşinizle gayet iyisiniz kapınızın dışında kalan insanlarn huzurunuzu bozmasına izin vermeyin öyle böyle herkes yerini elbette bilecek ama bu aşamada en büyük rol eşinize düşüyor tabiCevap yazdıkça iş uzar diyor. Tanıyordur heralde. Benim sıkıntım.ise zaten son zamanlar fazlasıyla rahatsız olmuştum tavırlarından çünkü 2 senedir sesim bile çıkmadi kışkırtmalara. Yok saydım. Ama sabrım tükendi.
Bu ne cesaret bu ne hadsizlik. İnsanlar nasıl kafalar yaşıyoşar merak ediyorum. Ondan ayrılmış adam ve iki senedir başkasıyla evli fakat hala onu seviyor ve ayrı olmaları saçma. Ve isterse o gelecekmiş ha adam sizi direk evden atıyo çocuktan sonrada kendi gelip yerleşiyo hayal dünyası baya geniş. Çocukla hiçbir ilgisi yok bu durumun böyle hadsizlik yapan birine eşinizin haddini bildirmesi lazım siz asla yüz göz olmayınMerhaba arkadaşlar. Daha önce bir kaç konu açmıştım..(karma karışık yazabilirim kusura bakmayın kafam kazan.. ) kisaca.. Neredeyse iki senelik evliyim. Benim ilk eşimin 2. Evliliği..
Her neyse bugün eski eş kişisi aradı 4 -5 günlüğüne çocuğu almamizi istedi. Yarın almaya gidecektik ki bir kaç saat sonra eşime 2 sayfalık bir mesaj atmış. Ayrı olmalarının çok saçma olduğunu , kendisinin bir hata yaptığını pişman olduğunu , zaten eşimin beni sevmediğini, esimin ondan başka birisini sevmeyecegini, birbirlerine bir şans vermeleri gerektiğini vs vs yazmış. Kızlarını 4 5 gün bize göndereceğini eğer eşim isterse sonrasında kendisinin geleceğini yazmış... esimin rengi atti saklamaya çalıştı mesajı binbir tehditle aldım teli elinden . Şimdi telefon bende ne yapacağımı düşünüyorum. Kayinvalidelerle paylasmalimiyim. Gorumcem çok anlayışlı akıllı bir kadin en azından onunla mi paylaşmalıyım.
Not.: Eşimle aramız çok iyi şükür ben ellerimle göndersem eşim tekrar aynı hayatı yaşamayı istemez. Ama Arada çocuk var diye ağzını açıp 2 sert kelam edemez o hanıma.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?