Korktuğum başıma geldi (esimin eski esi)

Eşime güveniyor ve duygularına saygı duyuyorum. Iki senedir ilk defa böyle bir konu gündeme geldi. Daha önce o hanım bana analık vs gibi yakıştırmalar yaptığın da da cevap yazmadık. Çünkü evde bağırıp çağırıp çocuğun psikolojisini bozuyor. Çocuk bunu açıkça dile getirdi. Esim "kızım icin görmezden gel , bir zaman sonra zaten sadece kızımla iletişime geçeriz. " diyor.

Arkadaşlar ben eşimi zorla yanımda tutmuyorum nişanımızdan 1 gün önce bile tekrar denemek için geç kalmis değilsiniz istersen git konuş dedim. Mantıksızca da olsa benim tarzım bu. Su an bile isterse gidebilir ... Telefonu elinden alma maksadim olumlu birşey yazmasından korkmam degil aksine ne söylemek istiyorsa yüz yüze konuşmalı.

Kadın ruh hastası değilse öncelikle bu mesajının aslı astarı var mıdır onun üzerine düşmeli. Eşinizin kafası karışık olabilir. Ayrılma sebepleri neydi çok merak ettim. Nereden bakılsa çok sinir bozucu bir durum yalnız :/

Ee o zaman sorun ne ki?
Eşinize güveniyosunuz bu güzel bir şey.
Telefonu aldınız yüz yüze konuşsun diyosunuz.
Zaten kararınız net gibi.
Ne yapacağınız belli.

Burda yorum yazanlar boşuna bir şeyler söylüyor gibiyiz.

Eşiniz cevap vermeyeceğim diyorsa, siz cevap vermesinden çekinmiyorsanız telefonu neden vermiyorunuz anlamadım ?

Ben)m anlayamadigim neden eşiniz tepkı bi karsılık vermiyor da siz bi yol arıyorsunuz ?
Cevap yazdıkça iş uzar diyor. Tanıyordur heralde. Benim sıkıntım.ise zaten son zamanlar fazlasıyla rahatsız olmuştum tavırlarından çünkü 2 senedir sesim bile çıkmadi kışkırtmalara. Yok saydım. Ama sabrım tükendi.

Kamuoyuna çok güvenirim. Farklı görüşler farklı yaşantıların tecrübeleri çok önemli benim için. Teşekkür ederim

Ekran görüntüsü aldim. Telefonunu geri verdim.
Sizi anlıyorum huzursuz edilmişsiniz, yaptıkları yanına kalsın istemiyorsunuz. Ama ortada annesinin hırslarına kurban giden bi çocuk var.. Eğer eşiniz gerçekten kızını düşünüyorsa kv, görümceye durumu anlatmanız eski eşi belki daha da kinlendirecek ve en çok o çocuk zarar görecek. Eğer eşinizden çok eminseniz dediği gibi sadece kızı için şimdilik bunları görmezden gelmeye çalışın..

Allah yardımcınız olsun ..neyse ki ilk dönemleri atlatmıssınız ve eşinizle gayet iyisiniz kapınızın dışında kalan insanlarn huzurunuzu bozmasına izin vermeyin öyle böyle herkes yerini elbette bilecek ama bu aşamada en büyük rol eşinize düşüyor tabi

Bu ne cesaret bu ne hadsizlik. İnsanlar nasıl kafalar yaşıyoşar merak ediyorum. Ondan ayrılmış adam ve iki senedir başkasıyla evli fakat hala onu seviyor ve ayrı olmaları saçma. Ve isterse o gelecekmiş ha adam sizi direk evden atıyo çocuktan sonrada kendi gelip yerleşiyo hayal dünyası baya geniş. Çocukla hiçbir ilgisi yok bu durumun böyle hadsizlik yapan birine eşinizin haddini bildirmesi lazım siz asla yüz göz olmayın

eski konunuzun tüm detaylarını okumuştum. o konuyla birleştirince sanki sizde endişe var gibi hissediyorum.
yani ne bileyim görümceme söylesem mi demişsiniz, mesela laf arasında söyleseniz hiç önemli değil, ama birilerine söylesem mi diye düşünmeniz bile sizin de olayı kafanızda büyüttüğünüzü gösteriyor.

bir de o kadının "benden başkasını sevemezsin" tarzı düşünceleri çok sert. bazen oluyor bir kişiyi aşırı seviyorsun, diğerlerini öyle sevemiyorsun. o da sanırım bu şekilde düşünüyor. sizi tampon yaptığını düşünüyor eşinizin.

bence burada "sen bilirsin çocuğunun annesi ister mesaj at ister atma, özgürsün. seçimlerinde de özgürsün" diyerek eşi rahat bırakmalıydın.

ya bir şey var arkadaşım, çözemiyorum ama beni bile huylandırdı bu durum.

Ben aynı şartlarda insanların evlenmelerini kendi huzurları açısından daha doğru buluyorum
Mesela ben boşandım bir çocuğum var tekrar evlenecek olsam sadece boşanmış olmasını değil çocuğu olmasını da isterim
Çünkü onun beni tam olarak anlayabilmesi için öyle olması gerekir
Sizde bekar bir adamla evlenip hiç bu saçma sapan şeylerle uğraşmasaydınız

Eski ese bak, "o ne ozguven o" diyecegim ama hadsizlik bu resmen

Esiniz sınırlarini cizmeli yoksa cocuk uzerinden de bu tur seyler yapmaya devam edebilir, asil o zaman cocuk yipranir..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…