Birileri birilerinin canını özellikle acıtmaktan zevk alıyor,canım kardeşimbekarlara sakın evlenmeyin evlenip ne yapacaksınız yazarlar eşiyle ufak tefek sorunu olanlara da çekmeee boşannnn yazarlar alıştıkkk![]()
![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Birileri birilerinin canını özellikle acıtmaktan zevk alıyor,canım kardeşimbekarlara sakın evlenmeyin evlenip ne yapacaksınız yazarlar eşiyle ufak tefek sorunu olanlara da çekmeee boşannnn yazarlar alıştıkkk![]()
![]()
Kendinizi lütfen üzmeyin, 40 yaş kadının en güzel çağıdır unutmayın. Artık kadınlar kendilerine çok iyi baktıkları için aradaki farkı kapatıyorlar. Gerek bebek gerekse evlilik konusu tamamen kısmet işi. Allah yaşatmayacağı şeyin hayalini kurdurmaz derler. Siz enerjinizi lütfen yüksek tutun, olanda da olmayanda da hayır var güzel kardeşim. Kendinizi lütfen üzmeyin.Merhabalar. 40 yaşındayım. Daha önceki konularımdan bilirsiniz. 2 gün önce bir arkadaşımdan telefon aldım. “Seni biriyle yakıştırdık, ona da söyleyeceğiz ama senin onayın olmadan söylemedik. Ne dersin?” dedi. Ben de olabilir diye düşündüm. Fakat bugün maalesef arkadaşım tekrar aradı. “Çocuk sahibi olmak istiyorum, sıkıntı olabilir” demiş. Hatta menapoza girmiş mi diye konuşmuş. Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Pes ettim artık, hiç umudum kalmadı. Bilmiyorum aranızda böyle geç yaşta güzel evlilikler yapanınız var mıdır?
Ben görücü usülünü genel olarak sevmiyorum, tanımadığın bir insanın (kriterin artık neyse yaş iş para tip) satılık mal olarak değerini belirliyorsun. Mide bulandırıcı geliyor bana adeta bir mal takası
Size tanıdğım 2 çifti söyleyeyim, 2sini de daha önce yazmışımdır burda:
çift 1: Erkek 32, kadın 39. Erkek olan samimi arkadaşım. Arkadaş gurubuyla tiyatro gecesinde tanıştılar, sonra erkek tarafı :) açılıp beğendiğini söyledi yaza evlenme planları var. Arkidişim çok çok iyi bir okuldan mezun makina mühendisi, kız öğretmen.
çift 2: Erkek 36, kadın 43. Burda da erkek tarafını tanıyorum, daha önce de yazdım gayet kariyerli Amerika'da MBA yaptı yakışıklı da bir çocuk. Kadını pek tanımıyorum açıkçası sadece düğün fotolarından gördüm açıköğretim mezunuymuş ama bilemedim. Bunlar da sosyal ortamda tanışmış.
Eee ortak nokta şu ki insan, İNSANdan hoşlanır kriter listesinden değil. Pandemi azalınca bence siz de gezme tozma, spor salonu, kültür gezisi vb yapın mutlaka kafanıza göre biriyle tanışırsınız. Sağlıcakla kalın.![]()
Yaa insan şu yakısıklı MBA yapan arkadaşını benimle tanıstırmaz mıydı bizde sosyal medyada tanısmıs olurduk hem![]()
Ay en sevdiğim akrabasız sade düğünSık sık görüşen arkadaş değiliz kız, tanıdık diyelim ünvde arkadaştıkİstanbulda yaşıyor zaten ara sıra konuşuyorduk bir gün davetiye attı aaa düğünüm var yazmış. pandemi sebebiyle restoranda kutlama yaptı.
bir arkadaşım 40 yaşında nişanlamıştıMerhabalar. 40 yaşındayım. Daha önceki konularımdan bilirsiniz. 2 gün önce bir arkadaşımdan telefon aldım. “Seni biriyle yakıştırdık, ona da söyleyeceğiz ama senin onayın olmadan söylemedik. Ne dersin?” dedi. Ben de olabilir diye düşündüm. Fakat bugün maalesef arkadaşım tekrar aradı. “Çocuk sahibi olmak istiyorum, sıkıntı olabilir” demiş. Hatta menapoza girmiş mi diye konuşmuş. Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Pes ettim artık, hiç umudum kalmadı. Bilmiyorum aranızda böyle geç yaşta güzel evlilikler yapanınız var mıdır?
her şeyin zamanı var dimi🏵40 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim. Hiç beklemediğim bir anda eşimle tanıştım ki evlilik fikrini çıkarmıştım aklımdan aslında. Ben de meğer bu adamı bekliyormuşum. Yani hayat bu. İlla herkes evlenmek zorunda değil. Ama kısmetse de zamanı gelmeden olmuyor.
benim.yengemin de 17 yıl çocuğu olmamıştıeskiden bi tanışıklık geçirdiğim bir abla vardı 46 yaşındaydı eşide 52 falandı kadının 2 tane çocuğu vardı aa ne tesadüf kadın 3. Çocuğa hamile kaldı ve doğurdukadın şuan 51 yaşında 5 yaşında çocuğu var
dayımın baldızı da 25 yaşından beri evli 44 yaşına kadar çocuğu olmadı 5 sene önce evlatlık edindiler ve öyle mutlular ki sanki öz gibiler. Bence düşünüp karalar bağlamayın hayatta her şeye açılan kapılar var önemli olan hangi kapıyı çaldığınız.
![]()
çok üzücü26 yasında evlendim evlendiğim kişi ilk ayda dedi ki eğer cocugun olmazda seni boşarım. Ben onu boşadım. Çocuk nasip işi onun cocugunun olacagı kesin miymiş bu kadar rahat konusuyor.
sen daha küçüksün sıranı bekle kanka 35 den önce herkes genç bana göre evlenmek içinBen görücü usülünü genel olarak sevmiyorum, tanımadığın bir insanın (kriterin artık neyse yaş iş para tip) satılık mal olarak değerini belirliyorsun. Mide bulandırıcı geliyor bana adeta bir mal takası
Size tanıdğım 2 çifti söyleyeyim, 2sini de daha önce yazmışımdır burda:
çift 1: Erkek 32, kadın 39. Erkek olan samimi arkadaşım. Arkadaş gurubuyla tiyatro gecesinde tanıştılar, sonra erkek tarafı :) açılıp beğendiğini söyledi yaza evlenme planları var. Arkidişim çok çok iyi bir okuldan mezun makina mühendisi, kız öğretmen.
çift 2: Erkek 36, kadın 43. Burda da erkek tarafını tanıyorum, daha önce de yazdım gayet kariyerli Amerika'da MBA yaptı yakışıklı da bir çocuk. Kadını pek tanımıyorum açıkçası sadece düğün fotolarından gördüm açıköğretim mezunuymuş ama bilemedim. Bunlar da sosyal ortamda tanışmış.
Eee ortak nokta şu ki insan, İNSANdan hoşlanır kriter listesinden değil. Pandemi azalınca bence siz de gezme tozma, spor salonu, kültür gezisi vb yapın mutlaka kafanıza göre biriyle tanışırsınız. Sağlıcakla kalın.![]()
hımm kaldı 4 sene.sen daha küçüksün sıranı bekle kanka 35 den önce herkes genç bana göre evlenmek için![]()
çok üzücü
evlen tabii ben de 20 li yaşlarda evlenmeye hiç sıcak bakmadım hiç sıcak davranmadım taliplerime.ama bunun ters etkisi oldu daha çok yapıştılar nedensehımm kaldı 4 sene.![]()
![]()
![]()
inş yasımı 26 sanmıyorsundur.
evrene yakışıklı zengin sadık saygılı efendi kibar gözü dışarıda olmayan hep evinde barkında çoluk çocuk seven temiz titiz misler gibi kokan kişisel bakımına önem gösteren ve tüm bu özelliklere sahip olduğu halde bana aşık beyefendi mesajı gönderiyorum. Konu sahibi konunu dağıtıyorum farkındayım azıcık gülelim
Ben de evlenmek istiyorum çünkü neden evlenmeyeyim
![]()
sen kurtuldun hasta olan düşünsünEvet üzücü bunu yaşadım, bilmeden hasta biriyle evlenmişim yapacak bir sey yok hayat devam ediyor.
evlen tabii ben de 20 li yaşlarda evlenmeye hiç sıcak bakmadım hiç sıcak davranmadım taliplerime.ama bunun ters etkisi oldu daha çok yapıştılar nedense30 dan sonra azaldı mübarekler birden ben de 32 de evlendim işte hemen de çocuğum oldu.bu erkekler ilginç yaratıklar isteyince kaçıyorlar hiç ilgilenmeyince ulaşılmaz kadın sanıyorlar seni koşturuyorlar peşinden .salakça ama böyle