Korktuğum başıma geldi. Yaşımdan dolayı reddedildim.

Merhabalar. 40 yaşındayım. Daha önceki konularımdan bilirsiniz. 2 gün önce bir arkadaşımdan telefon aldım. “Seni biriyle yakıştırdık, ona da söyleyeceğiz ama senin onayın olmadan söylemedik. Ne dersin?” dedi. Ben de olabilir diye düşündüm. Fakat bugün maalesef arkadaşım tekrar aradı. “Çocuk sahibi olmak istiyorum, sıkıntı olabilir” demiş. Hatta menapoza girmiş mi diye konuşmuş. Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Pes ettim artık, hiç umudum kalmadı. Bilmiyorum aranızda böyle geç yaşta güzel evlilikler yapanınız var mıdır?
Kendinizi lütfen üzmeyin, 40 yaş kadının en güzel çağıdır unutmayın. Artık kadınlar kendilerine çok iyi baktıkları için aradaki farkı kapatıyorlar. Gerek bebek gerekse evlilik konusu tamamen kısmet işi. Allah yaşatmayacağı şeyin hayalini kurdurmaz derler. Siz enerjinizi lütfen yüksek tutun, olanda da olmayanda da hayır var güzel kardeşim. Kendinizi lütfen üzmeyin.

İyiki olmamış be kadar terbiyesiz bir insan ya birde arkadaşınız bu kadar ayrıntıya girmeseydi ya bı denilirmi dense bile😒Benim arkadaşım eşinin kuzenine ailecek beni yakıştrdı lar bende aa iyi dedim ama çoçuk olmaz demiş üzülmüştüm eşimi tanıyınca şükrettim olmadığına Allah bana daha hayırlısını nasip etti dedim şahıs hala bekar hiç kimseyi beğenmiyor muş 🤷‍♀️Bu durumlarda bile keşke önce sorup sonrası haber verselerdi hani böyle şeyler yaşayıp kendinizi kötü hissetmezdiniz

Ben görücü usülünü genel olarak sevmiyorum, tanımadığın bir insanın (kriterin artık neyse yaş iş para tip) satılık mal olarak değerini belirliyorsun. Mide bulandırıcı geliyor bana adeta bir mal takası

Size tanıdğım 2 çifti söyleyeyim, 2sini de daha önce yazmışımdır burda:

çift 1: Erkek 32, kadın 39. Erkek olan samimi arkadaşım. Arkadaş gurubuyla tiyatro gecesinde tanıştılar, sonra erkek tarafı :) açılıp beğendiğini söyledi yaza evlenme planları var. Arkidişim çok çok iyi bir okuldan mezun makina mühendisi, kız öğretmen.

çift 2: Erkek 36, kadın 43. Burda da erkek tarafını tanıyorum, daha önce de yazdım gayet kariyerli Amerika'da MBA yaptı yakışıklı da bir çocuk. Kadını pek tanımıyorum açıkçası sadece düğün fotolarından gördüm açıköğretim mezunuymuş ama bilemedim. Bunlar da sosyal ortamda tanışmış.

Eee ortak nokta şu ki insan, İNSANdan hoşlanır kriter listesinden değil. Pandemi azalınca bence siz de gezme tozma, spor salonu, kültür gezisi vb yapın mutlaka kafanıza göre biriyle tanışırsınız. Sağlıcakla kalın. :KK50:

Allah sizi kötü birisinden korumuş resmen. Adam açıkça kötü ve böyle biriyle yapacağınız evlilik kimbilir nasıl olurdu . Sevgili bir kulmuşsunuz ki , daha görüşüp belki ona karşı bir şeyler hissetmenize bile mani olmuş Allah.

Ben görücü usülünü genel olarak sevmiyorum, tanımadığın bir insanın (kriterin artık neyse yaş iş para tip) satılık mal olarak değerini belirliyorsun. Mide bulandırıcı geliyor bana adeta bir mal takası

çift 1: Erkek 32, kadın 39. Erkek olan samimi arkadaşım. Arkadaş gurubuyla tiyatro gecesinde tanıştılar, sonra erkek tarafı :) açılıp beğendiğini söyledi yaza evlenme planları var. Arkidişim çok çok iyi bir okuldan mezun makina mühendisi, kız öğretmen.

çift 2: Erkek 36, kadın 43. Burda da erkek tarafını tanıyorum, daha önce de yazdım gayet kariyerli Amerika'da MBA yaptı yakışıklı da bir çocuk. Kadını pek tanımıyorum açıkçası sadece düğün fotolarından gördüm açıköğretim mezunuymuş ama bilemedim. Bunlar da sosyal ortamda tanışmış.

Eee ortak nokta şu ki insan, İNSANdan hoşlanır kriter listesinden değil. Pandemi azalınca bence siz de gezme tozma, spor salonu, kültür gezisi vb yapın mutlaka kafanıza göre biriyle tanışırsınız. Sağlıcakla kalın. :KK50:

Yaa insan şu yakısıklı MBA yapan arkadaşını benimle tanıstırmaz mıydı bizde sosyal medyada tanısmıs olurduk hem 🤭🤣🤣🤣

Yaa insan şu yakısıklı MBA yapan arkadaşını benimle tanıstırmaz mıydı bizde sosyal medyada tanısmıs olurduk hem 🤭🤣🤣🤣

Sık sık görüşen arkadaş değiliz kız, tanıdık diyelim ünvde arkadaştık :KK50:İstanbulda yaşıyor zaten ara sıra konuşuyorduk bir gün davetiye attı aaa düğünüm var yazmış. pandemi sebebiyle restoranda kutlama yaptı.

Sık sık görüşen arkadaş değiliz kız, tanıdık diyelim ünvde arkadaştık :KK50:İstanbulda yaşıyor zaten ara sıra konuşuyorduk bir gün davetiye attı aaa düğünüm var yazmış. pandemi sebebiyle restoranda kutlama yaptı.
Ay en sevdiğim akrabasız sade düğün 🙈🙈 dinimiz amin yarabbimm 😅😅🙏

bir tanıdığım
Merhabalar. 40 yaşındayım. Daha önceki konularımdan bilirsiniz. 2 gün önce bir arkadaşımdan telefon aldım. “Seni biriyle yakıştırdık, ona da söyleyeceğiz ama senin onayın olmadan söylemedik. Ne dersin?” dedi. Ben de olabilir diye düşündüm. Fakat bugün maalesef arkadaşım tekrar aradı. “Çocuk sahibi olmak istiyorum, sıkıntı olabilir” demiş. Hatta menapoza girmiş mi diye konuşmuş. Kendimi çok aşağılanmış hissettim. Pes ettim artık, hiç umudum kalmadı. Bilmiyorum aranızda böyle geç yaşta güzel evlilikler yapanınız var mıdır?
bir arkadaşım 40 yaşında nişanlamıştı
nasip bu isler Allah hayırlısını cikarsin

40 yaşındayım ve 2 yıllık evliyim. Hiç beklemediğim bir anda eşimle tanıştım ki evlilik fikrini çıkarmıştım aklımdan aslında. Ben de meğer bu adamı bekliyormuşum. Yani hayat bu. İlla herkes evlenmek zorunda değil. Ama kısmetse de zamanı gelmeden olmuyor.
her şeyin zamanı var dimi🏵

benim yen
eskiden bi tanışıklık geçirdiğim bir abla vardı 46 yaşındaydı eşide 52 falandı kadının 2 tane çocuğu vardı aa ne tesadüf kadın 3. Çocuğa hamile kaldı ve doğurdu 😊 kadın şuan 51 yaşında 5 yaşında çocuğu var 😊 dayımın baldızı da 25 yaşından beri evli 44 yaşına kadar çocuğu olmadı 5 sene önce evlatlık edindiler ve öyle mutlular ki sanki öz gibiler. Bence düşünüp karalar bağlamayın hayatta her şeye açılan kapılar var önemli olan hangi kapıyı çaldığınız.😊🌸
benim.yengemin de 17 yıl çocuğu olmamıştı

sen daha küçüksün sıranı bekle kanka 35 den önce herkes genç bana göre evlenmek için :KK70:

sen daha küçüksün sıranı bekle kanka 35 den önce herkes genç bana göre evlenmek için :KK70:
hımm kaldı 4 sene. :halay: :halay: :halay: :halay: inş yasımı 26 sanmıyorsundur. :D evrene yakışıklı zengin sadık saygılı efendi kibar gözü dışarıda olmayan hep evinde barkında çoluk çocuk seven temiz titiz misler gibi kokan kişisel bakımına önem gösteren ve tüm bu özelliklere sahip olduğu halde bana aşık beyefendi mesajı gönderiyorum. Konu sahibi konunu dağıtıyorum farkındayım azıcık gülelim :D Ben de evlenmek istiyorum çünkü neden evlenmeyeyim :D

hımm kaldı 4 sene. :halay: :halay: :halay: :halay: inş yasımı 26 sanmıyorsundur. :KK70: evrene yakışıklı zengin sadık saygılı efendi kibar gözü dışarıda olmayan hep evinde barkında çoluk çocuk seven temiz titiz misler gibi kokan kişisel bakımına önem gösteren ve tüm bu özelliklere sahip olduğu halde bana aşık beyefendi mesajı gönderiyorum. Konu sahibi konunu dağıtıyorum farkındayım azıcık gülelim :KK70: Ben de evlenmek istiyorum çünkü neden evlenmeyeyim :KK70:
evlen tabii ben de 20 li yaşlarda evlenmeye hiç sıcak bakmadım hiç sıcak davranmadım taliplerime.ama bunun ters etkisi oldu daha çok yapıştılar nedense :KK53: 30 dan sonra azaldı mübarekler birden ben de 32 de evlendim işte hemen de çocuğum oldu.bu erkekler ilginç yaratıklar isteyince kaçıyorlar hiç ilgilenmeyince ulaşılmaz kadın sanıyorlar seni koşturuyorlar peşinden .salakça ama böyle

Universiteden arkadasim var. Ben su an 48 yasindayim. Bu arkadasim da muhtemelen ya benimle yasittir ya da olsa olsa 1-2 yaş kucuktur. Iki sene olmadi evleneli. Cok da mutlu.
Size tavsiye ettigi kisinin soylediklerine uzulmeyin, eger bu zihniyette ise iyi ki olmamis deyin. Cok sinirlendim. Cok afedersiniz o kendisine damizlik ariyormus sanki. Yani kiminle evlendigi onemli degil onun icin, cocuk yapmakmis sanki tek derdi, mutlu olmak ya da gecinip gecinememek degil. Bir tanisalim bile demeden, utanmadan menapoz olayina girmis. Cok kaba ve saygisizca bence. Bu dusuncede olan biri sevmeyi bilir mi?
Lutfen bu tip kaba insanlar icin o naif kalbinizi uzmeyin.

evlen tabii ben de 20 li yaşlarda evlenmeye hiç sıcak bakmadım hiç sıcak davranmadım taliplerime.ama bunun ters etkisi oldu daha çok yapıştılar nedense :KK53: 30 dan sonra azaldı mübarekler birden ben de 32 de evlendim işte hemen de çocuğum oldu.bu erkekler ilginç yaratıklar isteyince kaçıyorlar hiç ilgilenmeyince ulaşılmaz kadın sanıyorlar seni koşturuyorlar peşinden .salakça ama böyle

Maşallah 🧿 Benimde içime 32 gibi geliyor 🤭🤭🤭😇🤗

Adam menapoza girdi mi diye sorarak eşeklik yapmış ama arkadaşınız da bunu sorduğunu size söyleyerek afedersiniz eşeklik yapmış. Çok ayıp yani bunu söylese ne söylemese ne... Nerede ne konuşacağını bilmeyen insanlar yok mu ayar oluyorum.

Back
X