- 30 Ağustos 2017
- 3.615
- 9.282
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
çift yöntem olmalı kesinlikle..İlk iki planlı gebeliğimde de düzenli ilişki ve korunmuyor olmama rağmen birinde 6 diğerinde 8 ay hamile kalmadım.
3. De aylık iğne ile kendimi hamile buldum.
O yüzden şampiyon kızım![]()
bende reglden hemen sonrakı 2 gun ıcınde hamıle kalmıstım hıc alakası olmaması gereken bır gundeÇok düşük bir ihtimal ya. Ayda hamile kalabildiğimiz gün sayısı 3-5 falan. Her şey yolunda gidecek, o günlerde korunmasız birliktelik yaşanacak da bebe olacak. Bence o korunurken olan hamilelikler yanlış bir şey yapmaktan oluyor.
Ablam hap kullanırken hamile kaldı mesela, ama antibiyotik kullanmış o süreçte ve antibiyotiğin doğum kontrol hapının koruyuculuğunu etkilediğini bilmiyormuş.
Şimdiyi bilemem ama 7 sene önce zaten kanunen yasaktı. 3 çocuk ve 40 yaş şartı var aksi taktirde zaten bağlatamazsın.Hayır 3. bir çocuk düşünmüyoruz ama dr um yaşım nedeniyle (29 ) bağlaymayı uygun görmedi .
bende reglden hemen sonrakı 2 gun ıcınde hamıle kalmıstım hıc alakası olmaması gereken bır gundenasıl bır dogası tutunası varsa yavrumun
![]()
Aman maşallah. Allah kalbinize göreversin.Nazar değeceksiniz şimdi
Tüylenmeyi artırıyo biraz ama..
Ayyyy bende faranjit oldum doktora gittim antibiyotik yazdı. Hamile olabilirsin şuan dedi bende ne alakası var ya dedim . Yasmini bırakalı bir hafta oldu 2 ilişki oldu dedim . Olmaz diye birşey yok böyle olup tek ilişki ile bile kalan var dedi ben şokbende reglden hemen sonrakı 2 gun ıcınde hamıle kalmıstım hıc alakası olmaması gereken bır gundenasıl bır dogası tutunası varsa yavrumun
![]()
Aman maşallah. Allah kalbinize göreversin.
Tüylenme olmadı bende. Zaten lazerliyim
Bende gelmediler ama gebelik ve sonrasında ne olur bilemiyorum. Lumea da bana pek umut vermedi. Siz memnun musunuz?Ben de lazerliydim ama biraz erken girişmişim o işe sanırım. 2-3 sene içinde geri geldiler. Şimdi lumea kullanıyorum.
3 senedir kullanıyorum. Sıfır tüy şu an. Ama boşlamaya gelmiyor. Sürekli kuşlanmak lazım. 2-3 ayda bir de olsa bir geçmek gerekiyor üstünden.Bende gelmediler ama gebelik ve sonrasında ne olur bilemiyorum. Lumea da bana pek umut vermedi. Siz memnun musunuz?
Ayy o hangi hapmis yaa istedigim tüm özellikler bir aradaBende tam tersi etki yaratıyor hap. Kilo veriyorum, isteğim artıyor, memintolar büyüyor, cildim güzelleşiyor.