KORKUYORUM 😢😢😢

Allah'ım yardımcınız olsun inşaAllah herşey hiç ummadığın kadar kolay ve zahmetsiz olur. Fikrim yok ama iyi dileklerimi göndermek istedim. Çocuk yaşta evliliği kurtuluş sananlar asla kınanmamalı; aksine ailesi kınanmalı bir çocuğu bu hale getirmeye sebebiyet verdiği için. Devletin tüm olanaklarına başvur inşaAllah bir kapı aralanır.
Yolunuz açık olsun inşaAllah.

Bravo,sizi tebrik ediyorum bana spiral ve doğum kontrol hapı diye korunma yöntemlerini tanıttığınız için ! Yoksa ben hiç bilmiyordum bunları. Yahu siz şaka mısınız, ben balkona çıkamıyorum izinsiz,kendi olmadan ben hastaneye gidip spiral mı taktirayim aslında ölmek icjn güzel fikir ! 5 ay ailemin yanındaydım gelir gelmez dur ben bi spiral taktirayim yada doğum kontrol hapı alıp geleyim mi deseydim. Hem de devletten yardımla buyutmedimben 2 taneyi ama gerekirse büyütürüm bunda utanılacak ne var. Düşmez kalkmaz bir Allah

Çocukları elbette babasi gorebilir mahkemenin belirlediği gün ve saatlerde
Ama gerekirse dışarıda ve yaninizda polisle gidersiniz ya da cocuguyla polis nezaretinde görüşür siz gitmezsiniz.
Illa ki kadin siginmanin belli kriterleri vardir sizi bulamaz, uzman kisilerin destegi ile daha kolay atlatirsiniz
Ilerleyen süreçte de is bulursunuz ayri ev tutarsınız gerekirse baska sehirde.
Ben "esiniz"in cok da sorumluluk sahibi olacağını düşünmüyorum siz paranizi kazandiktan sonra. Nasilsa cocuklara bakıyor diyip umursamaz

Çok teşekkür ederim

Aynen de öyle olur dediginiz gibi yani. Eşim isin kolay kısmi aileyi bir çözebilsem

Kanım dondu okurken
Bu adamla evli bile değilsiniz ve 3. Çocuk ve yas 22
Çok acı
Babanda kocanda adam değil
Kadın sığınma evi ve aile ve sosyal politikalar bakanlığından yardım iste
Umarım kurtulursun
Aslında Burada 4 çocuk dramı var
Allah yardım etsin.

2 çocuk evliyken şuan ki imam nikahıyla maalesef gerekli yerlere başvuru yapacağım inşallah çözüm bulurum.

Birde çalışmıyorum ama çocuklarıma bir şekilde bakarım buna inanıyorum. Devletin yardımları var mı varsa neler söyler misiniz?
Ay valla konunun başını okudum o küfürleri nasıl okudum bilmiyorum devam edemedim ve siz böyle bir adamla yaşayıp 3. Çocuğu yapmiyosunuz. Çok çaresiz olduğunuzu düşünüyorum. Allah kimseyi zorda bırakmasın ama Allah aşkına size de yazık değil mi yaa???? Bir ömrü hiç bir insani fasfi olmayan biriyle geçirmek çok zor Rabbim çıkış yolu versin. Devlete başvurun kadın sığınma evleri falan. Nereye gitseniz o evden daha huzurlu olur. Valla konuyu tam okumadığım ve okuyamayacagim için tam olarak ne sordunuz bilmiyorum Allah kolaylık versin

2 ile kabul etmeyen baba,3 le kabul eder mi sizce etsede hergun bir ton laf baskı eşim =babam

Evli olmadığım leş bir adamdan eski sevgilimin şeyinin kılı bile olamazsın laflarını dinleyeceğime babamın her türlü hakaretini dinlerim daha iyi

Nickim daha mı önemli bu konu içinde öyleyse eğer sizin için,parmağımda da yüzük varve hala aynı evdeyiz şimdi de mutlu değilim mesela. Bunlar karakter saadece duygu yüklemiyoruz nicke
Herkes kendine gore yorum yapar ben yuklerim mesela boyle bir adami kendime ait alanda neden yasatayimki??Aile diye benimseyeyim?
konu parmaginizda yuzuk ayni evde olmaniz degil hadi onlara adamin mudahalesi olabilir.Ama siz kimsenin haberi daha olmayacak bir uyeligi hala 5 kisilik ailem diye alabiliyorsaniz buradaki insanlar kadar sikinti yapmiyorsunuzdur su karaktere o kadar tiksiniyor olmaniz lazim normali o ben boyle bakarim mesela

Siz bir ada anlam yuklendigini saniyorsunuz ama o ad cok seyi ifade ediyor burada eski uye olanlar icin
hakkinizda hayirlisi

Esinin hasta oldugu ile ilgili kanit toplamaya calis. Ses kaydi video gibi.ve cocuklar konusunda uzaklastirma al. Böyle bir baba zaten onlar icin bir eziyet olur.

çocukken çocuk doğurmak? 2 tanesinden ders çıkarmayıp 3. Yapmak ? 3 çocuğu yapana kadar kocanı tanımıyor muydun ? Şimdi o 3 yavrunun günahı ne ?
Böyle eşşeklere ısrarla çocuk yapmak neden ? Ben 1 çocuğu yapana kadar nereydeyse 2 sene düşündüm. Sizdeki ne cesaret pessssss
Baba desen baba değil, adam desen yanından geçmiyor ? Bostan korkuluğu bile daha işlevsel ondan. Bu haydutun nesiyle evlendin?

Konu sahibi size üzüldüm evet ama anlayamadım da. Tüm yorumları okudum. Yardımcı olmak için bi ton şey yazılmış. Devlet olsun polis olsun sığınma evi yok hasta olduğuna dair rapor babayı 16 yaşında seni evlendirdiği için ihbar eşi ihbar neler neler.
ama sizin tek yazdığınız ama babamdan korkuyorum ama babamdan korkuyorum. Tamam korkuyorsunuz da bi çıkış yolu aradığınız için yazmadımız mı. Daha ne yapsın burdakiler. Toplanıp gelip sizi mi kaçıralım yani ??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…