KORKUYORUM 😢😢😢

Hayır ben ne dense suçluysam kabul ederim canım fakat hayatım çok farklı geçti. Gelir gelmez oyunla beni hamile bırakan bir adamı bunu sonra ağzıyla itiraf edenbir adamı kime nasıl ispatlayayım ki
boyle bir adama katlanarak ne elde ettiniz küfürleri sapıkca siddet görüyorsunuz.gitmeniz lazım kadinkonukevine gidebilirsiniz.ayrilirken 3 cocuk zor olur size.ama ben cocuklari cok severim Allah bagışlasın simdiden.korkuyorum diyorsunuz ya korkmazsaniz bosanabileceksiniz

Babamdan korkmasam mahkeme mahkeme surundururum bile ben bu adamı ama babam baskıcı bir adamdı ve çocukluğumuz şiddet içinde geçti. Çocuklarım da benim gibi olmasin diye gideceğim. Tek korkum bana birsey olursa değil,çocuklarım bensiz kalırsa? 3 çocuk yada 1 çocuk bence ikisi de aynı benim. Merdiven siler yine bakarım ben çocuklarıma çöp bile toplarım anne olmak kolay degil.

Kadin sığınma evinde 3 ay kalabilirim ve surekli orada kalamam ki,
O 3 ayda bi iş ya kalacak yer bulma imkanı varmı??
Kusura bakmayın ama midem bulandı okuyunca. Çocuklarınızı o adamdan mümkün olduğunca uzak tutmalısınız bence, o terbiyesizliyi almasınlar.
Allah yardımclnız olsun İnşallah kurtulursunuz ondan.

Okuduklarıma inanamak istemedim Allah yardımcınız olsun inşAllah kurtulursunuz bu adamdan

İş,aylık kira yardımı yapılıyor bildiğim kadarıyla. Ama benim sorunum ailem babamdan korkuyorum ayrı eve tepkisi ne olur

Sana ne o kocadan ne o babadan hayır yok. Böyle erkekleri Allah ıslah etsin! Bir işe yaramadıkları gibi bir de kadınların kabusu oluyorlar..
Neler yapabilirsin bilmiyorum ama Allah yardımcın olsun, umarım tez vakitte kurtulursun.

Allah yardımcınız olsun inşallah atlatırsınız bu durumu o insan müsveddesi içinde ettiği küfürler hiç mi düşünmüyor annesi bacısı yok mu derse de senin ki daha yakın deyin valla

Umarım canım

Allah yardımcınız olsun inşallah atlatırsınız bu durumu o insan müsveddesi içinde ettiği küfürler hiç mi düşünmüyor annesi bacısı yok mu derse de senin ki daha yakın deyin valla
Aynisi sana diyorum ama erkekliği bana işte bir tek

Eşin çingene mi bunlar ne iğrenç küfür böle bacına dil atayım nedir ya

Adamin size zarari yok mu? Isin icinde taciz tecavuz bile var yaa
Cocuk doğup lohusalik bitince adam rahat bırakacak mi?
Bence hiç vakit kaybetmeyin ve polise siginin
Babaniz da 18 yas altı cocukken sizi evlendirdigi icin suçlu.
Polise de esinizin sizi istismar ettiğini soylerseniz hepsi ceza alir
Lütfen o evden hemen ayrilin cocuklarinizi alip...
Babaniz bir sey yapamaz uzaklaştırma istersiniz gerekirse yeni kimlik alir, yeni baslangic yaparsınız.

Evin içinde bana zulüm ediyor dışarıda sanki bir melek kendisi. Ama inanın babamdan daha cok korkuyorum eşimden çok. Ayrılınca izin vermez ayrı eve çıkmama diye. Esimin çocukları görme hakkı var mahkemede. Mecbur yine yerim bilinecek

İnsanin kendine yaptigi kotulugu cumle
Alem birlesse yapamiyor der giderim

Subatta cok mu iyiydiniz uyeligi 5 kisilik ailem diye almissiniz
Nickim daha mı önemli bu konu içinde öyleyse eğer sizin için,parmağımda da yüzük varve hala aynı evdeyiz şimdi de mutlu değilim mesela. Bunlar karakter saadece duygu yüklemiyoruz nicke

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…