- 28 Kasım 2018
- 3.106
- 9.722
- 123
- 37
- Konu Sahibi berlin8982
-
Tamam canım. Kendini yormadan evin içinde yürümeye çalış. Zaten duş alacaksın. Korkup strese girme herşey yolunda çok güzel olacak inşAllahBence doğum için çok değil . Sadece üşütmüşüm gibi kasık ağrım , sırt ve bel ağrım var . Ara ara kasıklarıma iniyor ama bel ve sırt ağrım sabit gelip gitmiyor . Düzenli değil daha ağrı
Ben şimdi saklandığım yerden çıkmaya karar verdim , biraz yürüyeceğim .evi de mi süpürsem çabucak
Karnım acıktı , doğumda altıma yaparım diye yemeyecektim ama midem bulandı çok acıktımsancılar çoğalıp , sıklaşırsa yazarım . Ama büyük ihtimal ban yerim , konuyu buraya açtım diye . Olsun burda dua toplama > ban yeme
Hepinizi öptüm ! Allah razı olsun hepinizden . Ben bi hareket berekettir diyerek kalkayım şurdan
Kıyamam sana yaaaYengem de öyle dedi . Eğilirken ya birşey olursa . Popom acıyor
Yürü tabi evini de süpürebilirsin bunların hepsi açılmanı kolaylaştırırBen şimdi saklandığım yerden çıkmaya karar verdim , biraz yürüyeceğim .evi de mi süpürsem çabucak
Karnım acıktı , doğumda altıma yaparım diye yemeyecektim ama midem bulandı çok acıktımsancılar çoğalıp , sıklaşırsa yazarım . Ama büyük ihtimal ban yerim , konuyu buraya açtım diye . Olsun burda dua toplama > ban yeme
Hepinizi öptüm ! Allah razı olsun hepinizden . Ben bi hareket berekettir diyerek kalkayım şurdan
Bunu bilemedim tatlım ya. Benim doğum sezaryen di böyle olmamıştı.Kanama değil .bu nişan bir kere gelip gitmiyor mu ? Ben nişan bir kere geliyor daha devam etmiyor Zannediyordum
Bende her tuvalete gittiğimde , temizlenirken biraz biraz geliyor ve ilk baştaki gibi pembe değil , kahverengi :/
Canim hayirli olsun cok sevindim sancini evindw cek bitanem hurma ye birde meryem suresini oku dogumun daha rahat olurSanırım doğumum başlıyor
Ne yapacağımı bilmiyorum . Duşa girdim çıktım , bir daha mı girsem
Mutluluk , korku, bilinmezlik hepsi bir arada ...
Yarım saat önce karın ağrısı ile uyandım, nişanım gelmiş . Şimdi hafif hafif adet ağrıları gibi ağrım var. Dua mi diyim , pozitif enerji mi diyeyim artık kim neye inanıyorsa bana bir zahmet yollayıversin
@Safsarisin @victoryvivi @Less-is-MoreSadecebirisiyim @AcemiYolcu @yenGEnC ve etiketlemeyi unuttuğum diğer arkadaşlarım Tek tek yazmak istemedim . Doğumdan sonra ilk fırsatta yazarım .
Canim son yorumu okusana bi. Ben normal doğum yapmadığım için bilemedimCanim hayirli olsun cok sevindim sancini evindw cek bitanem hurma ye birde meryem suresini oku dogumun daha rahat olur
Aradım , herkes normal dedi . Kahverengi kan olduğu için korkulacak birşey yok dedi . Yeni kan değil . Şu anda da yok birler , sanırım yattım ayağa kalktığımda geldi bi öyle . Hareket ediyor bizim cimcime:) karnım sertleşiyor , galiba o da birleştiler deniyor kendi çapında :) ben çarşafları değiştiriyorum , bide bi evi süpüreyimBen ilk kızımda normal ilerlerken 7 cm açıklıkla acil sezeryan oldum benimki de böyle değildi.
Bilemedim bu olayı.
Kuzum bi doktorunu ara ya da hastaneye git istersen.
Maşallah sana güçlü anne :)Aradım , herkes normal dedi . Kahverengi kan olduğu için korkulacak birşey yok dedi . Yeni kan değil . Şu anda da yok birler , sanırım yattım ayağa kalktığımda geldi bi öyle . Hareket ediyor bizim cimcime:) karnım sertleşiyor , galiba o da birleştiler deniyor kendi çapında :) ben çarşafları değiştiriyorum , bide bi evi süpüreyimhaber ederim , başladığında ❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?