Korkuyorum🙄

Hala yok birşey, evi süpürdüm , toz aldım , banyoyu temizledim çarşafları değiştirdim . Köpeği çişe çıkardım Belimde ağrı var bir tek .. gerçekten başlayınca haber veririm

Hala yok birşey, evi süpürdüm , toz aldım , banyoyu temizledim çarşafları değiştirdim . Köpeği çişe çıkardım Belimde ağrı var bir tek .. gerçekten başlayınca haber veririm
Nisan geldiyse eger kuzum 1 gun bile sokulebilir. Benim hep catida geliyordu zaten aradan 8 9 saat sonra dogum yapiyordum

Sumuksu bir akintiyla mi geldi nisanin bol bol meryem suresini oku sancin gelincr burnundan al nefesi agizindan yavas yavas ver sanci artikca nefes alis verislerinide hizlandir ki brbegi dogum kanalina itir

Kuzuummm merhaba çok sevindim :))
Bir haftalık anne olarak yazıyorum bu satırları
Sana yazamadım ama doğdu bizimki.. nişan doğumu başlatmaz sakin ol lütfen..
Doğumdan günlerce önce gelebilir. O yüzden yapman gereken sakin olmak güzel beslenip su içmek. Sancıların başlamadıysa Mümkün mertebe dikkatini dağıt.. sancıların başlayınca da (eğer sık değilse) sıcak küvete yat müthiş rahatlatıyor.
Sancılar 5 dk’da ve ağırlaşan şekilde gelmeyw başlayınca hastaneye gideceksin.
Çook kolay bir doğum olur inşallah :) kocaman sarılıyorumm

nişanım gelmiş (nedemek)

Yaklaşık iki hafta sonra aynı süreci yaşayacak biri olarak merakla takip ediyorum. Allah yardimcin olsun inşallah çok kolay bir doğum olacak bak ne kadar sakin karşılıyorsun yönetiyorsun şuan ki süreci. Az kaldı minigini kucağına almana. Güzel haberlerini bekliyoruz.

Ayyyyy yaşasın ! Doğmuş ! Gözün Aydın canım darısı bana .. doğum geçsin görüşelim mutlaka artık!!!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…