Kötü bir baba mı yoksa ölmüş iyi bir baba mı?

Bir de en acısı su ki ben hic bir turlu ekmegini yememisken.Gunahlarini ortbas etmek icin bir kizin okumasina yardimci olmus en cok zoruma bu gitti...

Hic yazmamistim buralara boylesine ozelimi sanirim baslik beni etkiledi..Beni burdan taniyanlara selam :) baska konulardan konusurduk hep simdide boyle.olsun..Psikologa gitmeyi dusunuyorum ama burasi iyi geliyor.
Ve aleyküm selam🙋
Ne denir ki sözün bittiği yer.☹️

Bir babam var babası ölmüş olanları kiskanmama neden olan...😭
aklim erdiginden beri annemi dövdüğüne şahit olduğum.

ondan kaçmak için evlilik yaptığım...
hakaretlerinden biktigim şimdi 33 yaşında bir çocuğum ben onun yüzünden.

yanlış bir evliliğin içinde her gün ağlayan bir kız çocuğuyum, ben hiç büyümedim.
aslında hiç çocuk olamadım 😔

ne zormuş böyle bir babanın kızı olmak.
Babasının sevmediği bir çocuk olmak.

şimdi anneme gidip anne ben geldim artık boşanmak istiyorum demek istiyorum ama o evde babam var, gidemiyorum 😭

o yüzden okumak çalışmak kendi evimi kurmak zorundayım, çok isterdim dağ gibi babam var demek ama ben diyemedim çok zoruma gidiyor çok😔
ağlıyorum şuan çok yalnız hissediyorum kendimi.

NOT. arkadaşlar bazı arkadaşlar benim babamın ölmesi için dua ettiğimi düşünmüş öyle bir şey yok.
sadece babası ölmüşlere bile imrenecek kadar babasızlık çektim aslında babamın var olması benim için artı değil eksi idi, çok eziyet etti.
bunu anlatmak istedim kimse babası veya annesi ölsün diye dua etmez.
sadece babam ölünce onun eziyetinden kurtulabileceğimi düşünüyordum.
ama şimdi kendi ayaklarımın üzerinde durup kendi evimi kurabilirim bu benim sorumluluğum artık bir yetişkinim bunu biliyorum.

Ve benim gibi babası olupta babasızlık çeken baba eziyeti gören ya da babası iyi olup da babasını hiç tanımayan bu konuya yazan arkadaşlarım hepinizi sevgiyle kucaklıyorum çok üzgünüm hepinizi anlıyorum derdimi paylaştığınız için yanımda olduğunuz için hepinize teşekkür ederim.😔
Canım benim erkek arkadaşımın da babasıyla sorunları varmis ve şuan hiç konusmuyolar bana dediki babam keske olseydi de en azından uzulseydim arkasından aglayabilseydim o kadar içim acidi ki elimden bişey de gelmiyo o kadar çaresiz hissettim ki kendimi anlatamam sizin için de üzüldüm ama baba ne olursa olsun babadır illaki içinde size karşı bı sevgi olduğunu düşünüyorum

Yaramız derin yaranız çok derin benim fikrim çoçukları bile kötü baba yada anneli ortamda büyütmemek gerek boşanmak yerine kötü bir babayla büyüyen ilerde yetişkin olan insanların çektiklerini yaralarını iyi bilirim o yaralar çok kanar kapanması çok zordur uzun uğraşlar ruhsal meditasyon lar daha neler neler gerekir....... Benim de bu konuda söyleyecek çok şeyim var fakat konuyu uzatmıycam çalışın çabalayın kendinizi kurtarın ilerde kendiniz için affedebilirmisiniz bilmiyorum.... Ben çok zor affettim...... Şunu iyi bilin çocuk da ana babaya emanettir onunda anne baba üzerinde hakları vardır her doğuran anne olamadığı gibi her doğurtan baba olamaz.... Anne babalar da çocuklarına davranışlarında kul hakkına girebilir..... Bu nedenle bu dünyaya isteyerek gelmediniz onlar yetişkin onların önce bunu bilmesi gerek...... Bilmiyorlar vicdan azabı çekecek Bi durumunuz yok.... Kurtarın kendinizi

Canım benim erkek arkadaşımın da babasıyla sorunları varmis ve şuan hiç konusmuyolar bana dediki babam keske olseydi de en azından uzulseydim arkasından aglayabilseydim o kadar içim acidi ki elimden bişey de gelmiyo o kadar çaresiz hissettim ki kendimi anlatamam sizin için de üzüldüm ama baba ne olursa olsun babadır illaki içinde size karşı bı sevgi olduğunu düşünüyorum
Sevgi varsa da biz gormedikten sonra çokta anlamı yok ama 🥺

Yaramız derin yaranız çok derin benim fikrim çoçukları bile kötü baba yada anneli ortamda büyütmemek gerek boşanmak yerine kötü bir babayla büyüyen ilerde yetişkin olan insanların çektiklerini yaralarını iyi bilirim o yaralar çok kanar kapanması çok zordur uzun uğraşlar ruhsal meditasyon lar daha neler neler gerekir....... Benim de bu konuda söyleyecek çok şeyim var fakat konuyu uzatmıycam çalışın çabalayın kendinizi kurtarın ilerde kendiniz için affedebilirmisiniz bilmiyorum.... Ben çok zor affettim...... Şunu iyi bilin çocuk da ana babaya emanettir onunda anne baba üzerinde hakları vardır her doğuran anne olamadığı gibi her doğurtan baba olamaz.... Anne babalar da çocuklarına davranışlarında kul hakkına girebilir..... Bu nedenle bu dünyaya isteyerek gelmediniz onlar yetişkin onların önce bunu bilmesi gerek...... Bilmiyorlar vicdan azabı çekecek Bi durumunuz yok.... Kurtarın kendinizi
Damdan düşeni damdan düşen anlar der Annem birimizi anlıyoruz...

Back
X