Kötü kalplilik mi bu sizce

Hayir kotu kalplilikle ilgili degil bu durum.
Bende rahatsiz olurum surekli birilerinin cocukta olsa bizde yemek yemesini.
Ayrica 8-9 yas bence fazla bir aralik arkadas olabilmeleri icin.
Kizinizi uyarin bence bu konuda.

Sizin kızınız kaç yaşında? Kendinden 9 yaş büyük arkadaş edinmesine de izin vermeyin bence . Hem bu şekilde kullanılır hem de yaşından çok daha önce ve sağlıksız bilgiler edinebilir cinsellik konusunda ya da ikili ilişkilere çok erken başlayabilir. Her şey yaşında güzel diye düşünüyorum. Hiç bir çocuk kendinden 9 yaş küçük birini yanında arkadaş diye gezdirmez ,kullanır sadece.

4 yaşında çocuğun 12 yaşında çocukla ne işi olur ki? Çok garip değil mi? Bu arkadaşlik değil bence hadi bir yaş iki yaş anlarım ama.
Çok haklısınız gurbette bir şehirdeyiz bu siteyw taşıdığımız ilk gün kızımla tsnıştışar aslında kızıma çok da iyi ablalık yapıyor ama. Darlandım bu kadar müsaade etmemin swbwbide furbettwyiz kimsemiz yok çoçuk sıkılmasın dı ama

4 yaşındaki kızınızın arkadaşı 12 yaşında mı?
O yaştaki çocuk ne yapabilir sizin kızınızla ?
Kendi yaşıtlarıyla oynaması daha güzel olur.
Ayrıca ailesinin haberi olmadan hiçbir çocuğu evinize almayın.
Birşey ikram edeceksiniz bahçede verirsiniz en fazla.
Kötü kalplilik bir durum yok bunda.

Son düzenleme:
Hem allah korusun sizde yedigi bir seylerden alerji olsa ya da baska yerde bir seyler yiyip zehirlense sonra sizde yese sizin basiniza kalir.
Hasta olsa bir sey olsa ben ailesi olmadan evime de pek almak istemem su devirde acikcasi.
Annesiyle gelsin

Valla konunuz nerden baksam tuhaf. 4 yaşındaki çocuk 2 yıldır nasıl eve arkadaş getirebiliyo? 2 yaşındaki çocuğu dışarı nasıl tek başına yolluyosunuz? 4 yaş da şu devirde çok küçük bence tek başına çıkması için ki bir de ergenlerle arkadaşlık ediyo o da ayrı bi tuhaf. Nerden tutsam elimde kalır yani.

15 yaşımda yeğenim var onunla yolluyorum bu aralar onun dışında ya baba ya ben asla tek göndermiyoruz yargılamayın hemen

ya gerçekten insanın çocuğuna kıyamaması böyle bir şey mi ? benim çocuğum yok henüz merak ederek soruyorum.
2 senedir kızınız kendinden çok büyük insanlarla arkadaşlık ediyor ve siz o inatlaşıyor diyip evinize kabul ediyorsunuz.
neden ? gurbettesiniz çocuğunuz sıkılmasın diye.
kendi evladınıza zarar veriyorsunuz farkında mısınız ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…