- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.879
- 598
Yoo başkasının çocuğunun anası babası olmadan benim evimde ne işi var zatenDünyalar tatlısı kızım var. Sürekli sitenin bahçesinden arkadaşlarını eve getiriyor yok tuvalete gelsin arkadaşlarım. Yemek vaktinde onları da çağırıyor. Tamam dedim hep ama sitedeki bazı çoçukların bunu kullandığını gördüm. Mesela marketten gelince poşetinzde şu var hadi getir yiyelim.. Yada yemek yiyeceğiz dedim zaman bizde side yiyeceğiz demeler hiç sıkmadım hep çoçuklar kendi evleri gibi davrandılar evimizde. Ama artık bu durum sıktı beni. Hemde hep bi tereddüt bile olacak diye. Buğün yine kızıma seslendim gel yemeğe diye arkadaşında getirmiş. Oda bizde yemek istiyor diyor Sinirlendim duş alacaksın önce dedim kız gönderdim. Bu arada kız benim kızdan 8 dokuz yaş büyük. Bu kıza yaptığım kötü kalplilik mi çoçuğa karşı
Ya tabiki hayır hemen yargışamyın
Konu sahıbının kızı 7 yasında olsa 8yas buyugu 15 eder, bıldıgın ön ergen ve cocuk nasıl arkadaslık yapabılır ben onu cozemedımKötü olan çocuklar yazıcam yazamadım sizin evet demenizden faydalanıyor lar resmenSenin poşetine bunu gördüm ver yiyeyim gibi bir şeyi ilk kez duyuyorum artık yüzsüzlüğü rezilliğe vurmuşlar iyi yapmışsınız sizi kullanma boyutuna gelmiş bu iş artık
Yargılamak mı? Yaptığınız şey aşırı mantıksız, olanı söylemek yargılamak olmuyor. 15 yaş da küçük bir yaş bir çocuğun sorumluluğunu almak için ki kızınız 2 yaşındayken yeğeniniz 13'tür. Ergenlerle paylaşacak ne bulabilir o çocuk Allah aşkına? Bakın ben de aşağı yukarı 4-5 yaşlarında bir ergen tarafından tacize uğradım. Annem de bizi oynuyoruz diye bırakırdı. Yaptığınız yanlış yani kusura bakmayın. Ben sizin ve kızınızın iyiliği için söylüyorum. Siz istiyosanız yargılamak olarak algılamaya devam edin. Sonuçta kime sorarsanız sorun yaptığınızı mantıklı bulmaz üzgünüm.15 yaşımda yeğenim var onunla yolluyorum bu aralar onun dışında ya baba ya ben asla tek göndermiyoruz yargılamayın hemen
4 yaşındaki çocuğu 2 yaşından beri salmışsınız kendinden 8,9 yaş büyük çocukların başına, çocuklar kızınızla ilgileniyor, oynuyorlar o zaman sorun yok. Eve gelip sizde yemek istediklerinde gelmesinler. Hanımefendi o yaştaki çocuk yalnız dışarı yollanır mı? Başında durun çocuğunuzun, neler duyuyoruz haberlerde.
Kızım 4 yaşında arkadaşı 12
Kızıma seslendim yemeğe gel diye, arkadaşını da getirmiş deyince yalnız gönderdiğini düşündüm ben. Bir mesajda da 15 yaşında yeğeniyle gönderdiğini söylemişCocuk tek basina mi disarda ?
Yargilamiyoruz sadece uyarıyoruz birşey olduğunda veya 12 yaşındaki çocuk kızınıza birşey yaptığında zamanı geri alabilecek misiniz15 yaşımda yeğenim var onunla yolluyorum bu aralar onun dışında ya baba ya ben asla tek göndermiyoruz yargılamayın hemen
Kızınız 2 yasindan beri sokakta tek basina mi oynuyor?Kızım 4 yaşında arkadaşı 12
Kesinlik çok dogru bir davrasin da bulunmussunuz. Kötu kalplilik degil tam tersi ileriye dönuk güzel bir davranis olmuş.Dünyalar tatlısı kızım var. Sürekli sitenin bahçesinden arkadaşlarını eve getiriyor yok tuvalete gelsin arkadaşlarım. Yemek vaktinde onları da çağırıyor. Tamam dedim hep ama sitedeki bazı çoçukların bunu kullandığını gördüm. Mesela marketten gelince poşetinzde şu var hadi getir yiyelim.. Yada yemek yiyeceğiz dedim zaman bizde side yiyeceğiz demeler hiç sıkmadım hep çoçuklar kendi evleri gibi davrandılar evimizde. Ama artık bu durum sıktı beni. Hemde hep bi tereddüt bile olacak diye. Buğün yine kızıma seslendim gel yemeğe diye arkadaşında getirmiş. Oda bizde yemek istiyor diyor Sinirlendim duş alacaksın önce dedim kız gönderdim. Bu arada kız benim kızdan 8 dokuz yaş büyük. Bu kıza yaptığım kötü kalplilik mi çoçuğa karşı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?