Kötü kalplilik mi bu sizce

Kızım bu konuda inat söylüyorum ama hiç takmıyor.. Üstüne birde bana kötü anne diyor 2 senedir hep bu şekildeydi artık yeter dedim
Bizler anne baba yiz ya cocuklara dur demeyi sınirlarini belirtmeyi ögretmeliyiz cocugunuzu apacik kullaniyorlar.

12 yasla 4 yas arkadaş olmasini tasvip etmiyorum yanlış çünkü.

12 yas ergen kız cocugu sizin kiziniz daha çok küçük.

Insallah sitenin bahçesinde tek başına oynamiyrdur. Ortalik berbat malum.

Kabul etmem. Alerjisi olur tıkanır yemek yerken ya da oynarken zarar görebilir. Sorumluluk alamam. Gelirse annesiyle ancak.
Aynen en korktugum seydir zaten parkta bile gelip cocuklar isteyince annelerinin yanina gidip önce sorup onun eline veriyorumki kendisi yedirsin diye .

Arkadaşlar çoğu şeyi yazmış

O nasıl arkadaşlık diye

Ben yemek yemeye diye çağırmanıza da şaşırdım

Sitede bir sürü çocuk var kimsenin annesi gel yemek yiyeceğiz diye çağırmıyor

İsmi ile seslenip gel diyoruz geliyorlar

Arkadaşlarını vs de getirmediler yıllardır

Birlikte yenilecek bir şey varsa pandemi öncesi yerlerdi de şimdi virüs var, yenmiyor dışarıda bir şey

Çocuğunuzla birlikte zaman geçirin arkadaşlık ilişkilerini organize edin, okul açılınca okula gönderin ki akranı ile oynamayı öğrensin

Yok abla gayet dogru.

Kötü kalpli değilsiniz tabiki ama bu durumu kızınızla çözmeniz gerekir

Düşünceniz normal, yalnız ben bu tarz konularda pandemi sürecine rağmen normal yaşamlarını sürdürenlere hayret ediyorum. Komşu çocuğunun yemekte size katılması zaten riskli, çocukların birlikte oynamaları da öyle, okullar niye bunca zaman kapalı kaldı madem böyle devam edecektik. Aşıların da koruyuculuğu kısmi… Bu süreçte evinize kimseyi kabul etmemek zaten doğru olan…

Şu zamanda kimsenin çocuğu ailesinin haberi olmadan eve alınmaz. Hem çocuklar için hem sizin için riskli. Kötü kalpli de değilsiniz kesinlikle. Çoğu insan bundan rahatsız olur

Size gelen çocukların anne babaları nerde? Nasıl bir sorumsuzluk bu yahu. Hiç tembihlemiyorlarmi ortalık kötü kimsenin evine gidilmemesini falan pes

Arkadaşlara katılıyorum 4 yaşında çocuk annesi başında olmadan tek başına çevre edinip oyun oynayacak yaşta değildir bu bir. İkincisi bu zamanda kimsenin çocuğunu evinize almayın. zaten. Üçüncüsü dört yaşında çocuğu bu konuda disiplinize edememeniz de ilginç geldi bana. Hayır kızım, herkes kendi evine gidecek sonra oyun için yine buluşursunuz deyip. Diğerine de hadi evladım sen de kendi evinize git. Annenden habersiz başka evlere sakın girme, çok yanlış deyip kapıyı kapatamıyor musunuz? Bir iki huysuzlanır sonra annem istemiyor der çocuk. Diğerleri de zaten annesi istemiyor diye çıkıp gelmezler. Çocuğunuzu dışarı çıkarmadan önce bunu hatırlatın, evimize kimseyi getirmiyorsun konusunda anlaşın. Direniyorsa göndermeyin bu kadar basit

Benim yeğenim de 4 yaşında, şu an yaşadığım şehire geldiler. Ben evin içinde bile herhangi bir odada tek bırakmıyorum. Normalde telefona bakmadan durduğum süre en fazla üç dakika falandır ama parka götürdüğüm zaman asla gözümü ayırmam ve başka bir şeyle de ilgilenmem. Ben çok evhamlı olabilirim ama siz de çok rahatsınız. 4 yaşındaki çocuk nasıl bahçeye tek inip kendisinden büyük arkadaşlar edinip onları evine getiriyor anlamadım. Benim yeğenim hala bebek gibi konuşuyor yani. 12 yaşındaki çocukla ne arkadaşlığı?

Kızınız çok sempatik Ama lütfen bu devirde kimsenin çocuğunu evinize almayın. Diğer arkadaşlar da söylemiş, kızınızı yalnız bir yere yollamayın daha çok küçük. Gerekirse dışarıda oyun oynamasına bir süre izin vermeyin, bir yaptırım uygulayın yani. O dışarıdayken yanında bulunmaya özen gösterin. Çünkü durum cidden hiç hoş değil. Çocukların yaşları uygun değil, eve gelip durmaları uygun değil. Bulunduğunuz yerde yaşıtı yoksa, daha büyükler arasına kabul edilme isteğiyle hareket ediyor olabilir mi kızınız ? Eğer mümkünse kendi yaş grubuyla olabileceği bir ortama sokun. Size kötü demesine aldırmayın, şu anda iyi veya kötü ayrımını biz yetişkinler kadar detaylı yapamıyor doğal olarak. Benim kızım da bana kötü dese üzülürdüm tabi ama bu benim ona izin vermemi sağlamazdı. Belli ki iyi niyetli bir insansınız, iyi niyetinizin kurbanı olmayın aman dikkat.

Herkes evınde yemek yemelı .Oyun dılarda yenır .1 kere olur ama hep olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…