- 9 Ağustos 2021
- 15.785
- 54.475
- 548
O kadar haklısınız ki şuan farklı açıdan bakmamıı sağladınız. Hiç böyle düşünmemiştim demek ki eşimde bu yüzden şaşırmamış. Çünkü ben hayatımın şokunu yaşadım zaten o şokunu etkisiyle saçmaladım. Zaten gece boyu uyumadım sonunda toparlanıyoruz. Burda söylenenleri çok düşündüm şimdi de ona göre davranacağım tavsiyenin için çok teşekkür ederimSahsen bizde her yere giderken soylemeyiz ama ben kvlere kalmaya gidiyorsam gittigim gun derim bastan "5 gun burdayiz sonra otele gecicez ayarladik tatil yapicaz" vs diye
Son aksam soylemem
Niye bastan soylerim? 10 gunluk plan yapmasinlar su gunde suraya gideriz vs demesinler diye. Soyleseydiniz iyi olurmus
Ama tum bunlar o laflari hakettiginiz anlamina asla gelmez
Kp oyle konustugu an neden sevmiyorsunuz naptim ki vs demek cok yanlis olmus
Keske daha once soyleseydiniz izinlerimi aile sandigim insanlara harcamazdim vs diyebilirdiniz
Ayrica esinizin hadi gidelim demesi bi tepki ama babasina sen nasil konusuyorsun o benim esim ailem diyememis
Demek ki sizi kabullenmediklerini daha onceden de biliyor o yuzden ona siradan bi bilgi gibi geldi ve tepki vermedi
ben olsam esime donup "duydun dimi aileden degilmisim bundan sonra ailem olmayan insanlarla gorusmem icin teklifte bulunmazsin" diye tepki verirdim
Bana cok rahat geldi davranisi
Aynı beklenti annemde de var. Her seyahatte bildirnemiz gerekiyor. Beni kessen kimseye birseyi bildirmem. Hatta o böyöe yapınca laf arasında bile söyleyorum. Abilerime de senelerdir istikrarla küser.Ha bir de kv bizden beklentisi şuymuş. Biz tatile gideceksek yola çıkmadan önce şuraya gidiyoruz haberiniz olsun vs vs gibi her şeyde haberleri olacakmış. Bizde söyleyen çift değiliz bir yere gittikten sonra varınca vs söylüyoruz. Ama bunu kabul etmiyorlar. Siz her gideceğiniz tatilde filan önceden kv kp arayıp yola çıkıyoruz Allahaısmarladık mı diyorsunuz
Ben zırt pırt arasam her şeyimi anlatsam her gideceğimiz şeyi önceden söylesem aileden sayılacakmışım işte hak edememişim bugüne kadar olan davranışları yüzüme gülmeleri de yalanmış. Resmen kalbim paramparça
Şöyle ki biz ziyaretten önce tatil planı yapmıştık ve ona göre buraya 5 gün ayırdık. Akşamdan da yarın gideceğimizi söyledik. Zaten kavga bundan dolayı çıktı. Otel gibi bir gün önceden demişiz vs. Bizde önceden yaptığımız programın ekran görüntüsünü açıp gösterdik. Bu seferde birkaç gün daha kalın dediler. Bende başka planlarımızı olacağını işlerimiz var gibisine getirdim. Kp de başladı senin için burda kalmak eziyet 10 dk fazla kalsan zehir olur sana. Biz seni zaten aileden görmüyoruz"" x hanım"" demeye başladı. Ama bunu hak edecek hiçbir şey yapmadım. Tek dediğim buradaki günümüzün bu kadar olduğuydu. Bu yüzden demediklerini bırakmadılar siz haksizsiniz bir gün öncesi söylenmez ben olsam bidaha sizi eve almam
Aileden saymıyorlarsa gitmezsiniz, olur biter. Zaten ailelerle çok içli dışlı, çok fazla görüşmek size ve evliliğinize zarar.Duygularım ağır bastı çok pişmanım bundan sonra nasıl davranmalıyım
Bir de kp i bu kadar sevecek kadar saf olmayın lütfen. Bence çok masumsunuz. Ama zararlı olandan.Ben zırt pırt arasam her şeyimi anlatsam her gideceğimiz şeyi önceden söylesem aileden sayılacakmışım işte hak edememişim bugüne kadar olan davranışları yüzüme gülmeleri de yalanmış. Resmen kalbim paramparça
Esiniz vermesi gereken tepkiyi vermiş.Birden üstüme geldi hiç bu tepkiyi sözleri beklemiyordum duyunca birden ağladım çünkü içimde kötü niyet vs yoktu istemeyerekte gelmedim yanlarına.. Eşimde kalk toplan gidelim dedi ben gitmek istemedim yüzleşmek neden böyle konuştuğunu öğrenmek istedim. Olay uzadı uzadı üç saat sürdü
Yooo biz gittikten sonra eşimin ablası durumdan fotolarımızı görüp ailesine söyleyince haberleri oluyorHa bir de kv bizden beklentisi şuymuş. Biz tatile gideceksek yola çıkmadan önce şuraya gidiyoruz haberiniz olsun vs vs gibi her şeyde haberleri olacakmış. Bizde söyleyen çift değiliz bir yere gittikten sonra varınca vs söylüyoruz. Ama bunu kabul etmiyorlar. Siz her gideceğiniz tatilde filan önceden kv kp arayıp yola çıkıyoruz Allahaısmarladık mı diyorsunuz
Gorusme bundan sonra.agir soz etmis.bence sende,benim ailem var zaten merakli degilim sizden olmaya deseydin.ortalik karissaydi bir.Evet kp yüzüme açık açık seni aileden saymıyoruz zaten dedi. Bende ona benden ne bekliyorsunuz ne yapıyorum da saymıyorsunuz ben bunu hak edecek ne yaptım filan deyip ağlamaya başladım çünkü böyle bir şey duymayı asla beklemiyordum sinirden ağlama krizi tuttu. Şuanda sinirden uyuyamadım yattıkça aynı sözler aklıma gelip duruyor şuan onların yanındayız ziyarete gelmiştik. Yarın sabahtan gideceğiz ama ben bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum artık içimden ne konuşmak ne görüşmek geliyor ama içimden geleni yaparsam yine ben kötü olacağım
Evet bende kendimi çok saf salak gibi hissettim ve bu iyi niyetli masum saf olmaktan nasıl kurtulurum illa düşmanca davranmak mı gerekiyorBir de kp i bu kadar sevecek kadar saf olmayın lütfen. Bence çok masumsunuz. Ama zararlı olandan.
Bence sizin gibi iyi niyetli insanlar düşman gibi hissetmeden ayarı tutturamıyor. Ortası pek olmuyor genelde. Düşman olmasanız da sevmeyi beklentide olmayı tamamen bırakın. Ama eşinize söylemeyin tabi bu kadar sevmediğinizi. Onlar böyle yaptı ben de artık mesafeliyim deseniz yeterli onun için.Evet bende kendimi çok saf salak gibi hissettim ve bu iyi niyetli masum saf olmaktan nasıl kurtulurum illa düşmanca davranmak mı gerekiyor
Kahvaltıda fln hiç konusunu açmadı mı k.peder? Herhangi bir mahcubiyet, pişmanlık izlenimi vermedi mi?Son durum : sabah hiç bu konuyu açmadan günaydın deyip başka bir kelime etmedim hemen toparlandık. Eşimde kapıda annesine söylenmesi gereken her şeyi söylemiş. Bu saatten sonra min görüşme o da aylar sonra içimin soğuması geçerse bu sefer tam anlamıyla el gibi gider el dönerim. Zaten max 1-2 yıla da tayinimiz çıkar
Niye ağlıyorsunuz ya çok mu muhtaçsınız b.klu ailesine, siz bi aileden çıkmadınız mı? Kapınızı kapatın oturun ne görüşeceksiniz bu münasebetsizle?Evet kp yüzüme açık açık seni aileden saymıyoruz zaten dedi. Bende ona benden ne bekliyorsunuz ne yapıyorum da saymıyorsunuz ben bunu hak edecek ne yaptım filan deyip ağlamaya başladım çünkü böyle bir şey duymayı asla beklemiyordum sinirden ağlama krizi tuttu. Şuanda sinirden uyuyamadım yattıkça aynı sözler aklıma gelip duruyor şuan onların yanındayız ziyarete gelmiştik. Yarın sabahtan gideceğiz ama ben bundan sonra ne yapmalıyım nasıl davranmalıyım hiç bilmiyorum artık içimden ne konuşmak ne görüşmek geliyor ama içimden geleni yaparsam yine ben kötü olacağım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?