Kp bana seni aileden zaten saymıyoruz dedi

Aileden görmüyoruz diyen kişi kendi topuğuna sıkmıştir. Elalemin kızı ya da oğlu zaten sizin ailenize girmeye çok meraklı değil . Eşi vasıtasıyla bir arada bu yüzden çok üzülmeyin .
Ayrıca sizi koyun gibi güdemezler yaşınız olmuş 28 benim kayinailemin de böyle arzu ve istekleri vardı . Bu istekler genellikle yönetebileceklerini düşündükleri yüzü yumuşak çocuklara yapıliyor. Taviz vermeyin

O kadar haklısınız ki şuan farklı açıdan bakmamıı sağladınız. Hiç böyle düşünmemiştim demek ki eşimde bu yüzden şaşırmamış. Çünkü ben hayatımın şokunu yaşadım zaten o şokunu etkisiyle saçmaladım. Zaten gece boyu uyumadım sonunda toparlanıyoruz. Burda söylenenleri çok düşündüm şimdi de ona göre davranacağım tavsiyenin için çok teşekkür ederim

Aynı beklenti annemde de var. Her seyahatte bildirnemiz gerekiyor. Beni kessen kimseye birseyi bildirmem. Hatta o böyöe yapınca laf arasında bile söyleyorum. Abilerime de senelerdir istikrarla küser. Bıkmadı küsmekten.

Kpnize hak verdiğimi çıkarmayın sakın yalnız yarın ayrılıyoruz diye son aksam demek yerine gittiğinizde kac gün kalacagınızı bastan söyleseniz daha iyi olurmuş. Onlar şimdi herkese sizin uzun kalacagınızı söylemişse yarın apar topar cıktığınızda bozum olmuştur. Tabi özgüvenli bir aile olsa tatil varmış der gecer ama yine de işte bizim anadolu insanında bu görgü pek yok.

Ben de kendimi eşimin ailesinden hissetmiyorum. Zaten evlilikle aileye girmek de sacmalık bence. Siz o aileden değilsiniz bambaska ve yeni bir aile kurdunuz

Onu yapsanız başka bir bahane bulacaklardı. Hiç onemsemeyin.

Zaten kp niye arıyorsunuz? Ben sadece geçmiş olsun demek için ararım. Onlar bize uzaklar. Üç çocukla biz anca senede bir gidiyoruz. Bir hafta kalıp dönüyoruz. Gelme gitme işlerini eşim konuşur beni muhatap etmez. İsim var çalışmam lazım der ses edemezler.

Cok sacma ya valla bende anlamiyorum bu insanları,kendiniz hic plan yapamayack misiniz? Birde bunu siz değil eşiniz deseydi, öyle uygundu böyle oldu deseydi.
Ama gercketen bunlar sevgiden değil bütün bir yaz ya da izin onlarla geçirmenizi istiyorlar. Deseydeniz madem aileden değilim eyvallah deyip gitseydiniz.

Kp in size bu kadar ağır konuşma nedeni kocanıza sözünü geçirebiliyor olmanız. Yani eşinizin sizin isteğinizle hareket ediyor olması. Buna katlanamamışlar. Muhtemelen kp konuşturan kişi kv. O doldurmuştur. Sizin ağlamanızı gerektirecek bir durum yok. Tam tersi topuklarına sıkmışlar. Artık oğullarını daha da göremezler. Bence mümkün olduğunca az hatta hiç görüşmeyin. Hiçbir zaman yumuşamayın. Eskisi gibi iyi davranmayın sakın.

Bir de kp i bu kadar sevecek kadar saf olmayın lütfen. Bence çok masumsunuz. Ama zararlı olandan.

Esiniz vermesi gereken tepkiyi vermiş.
Sizi anlamak istemeyen insanlara 3 saat kendinizi boşuna anlatmışsınız.
Üstelik sizi aglatan bu lafları sayan insanların evinde bir gece daha uyumussunuz.
İnşallah sabah kalkınca bı 5 saat daha kendinizi anlatmak yerine çekip gidersiniz .
Çalışan insanlar olarak senelik iznimi nasıl değerlendirecegim onları ilgilendirmez.
Ama keşke onca gün bekleyip söylemek yerine ilk geldiğiniz gün planımız böyle böyle deseydiniz.

Babası ,anasi bu laflari söylerken anne baba ne diyorsunuz diye müdahele etmeyen bi eş var.Siz hala o onun hatıri icin görüşmem gerekir mi diyosunuz?O asıl bunda sonra portuga size gelmezse hicbisey yapamam anne ,baba desin.Yerinizde olsam ilestisimi keserim bu insan müsvettleriyle.Bu kadar iyi niyet cok fazla.Ben bu sekilde bi ortami terk ettim kayınpeder yüzünden.İki yıldır görmüyorum.Hic pişman olmadim.Giderken ben de sizi aile olarak görmüyorum diyebilirsin mesela cok yerinde olur.

Yooo biz gittikten sonra eşimin ablası durumdan fotolarımızı görüp ailesine söyleyince haberleri oluyor

Gorusme bundan sonra.agir soz etmis.bence sende,benim ailem var zaten merakli degilim sizden olmaya deseydin.ortalik karissaydi bir.

Bir de kp i bu kadar sevecek kadar saf olmayın lütfen. Bence çok masumsunuz. Ama zararlı olandan.
Evet bende kendimi çok saf salak gibi hissettim ve bu iyi niyetli masum saf olmaktan nasıl kurtulurum illa düşmanca davranmak mı gerekiyor

Evet bende kendimi çok saf salak gibi hissettim ve bu iyi niyetli masum saf olmaktan nasıl kurtulurum illa düşmanca davranmak mı gerekiyor
Bence sizin gibi iyi niyetli insanlar düşman gibi hissetmeden ayarı tutturamıyor. Ortası pek olmuyor genelde. Düşman olmasanız da sevmeyi beklentide olmayı tamamen bırakın. Ama eşinize söylemeyin tabi bu kadar sevmediğinizi. Onlar böyle yaptı ben de artık mesafeliyim deseniz yeterli onun için.

Son durum : sabah hiç bu konuyu açmadan günaydın deyip başka bir kelime etmedim hemen toparlandık. Eşimde kapıda annesine söylenmesi gereken her şeyi söylemiş. Bu saatten sonra min görüşme o da aylar sonra içimin soğuması geçerse bu sefer tam anlamıyla el gibi gider el dönerim. Zaten max 1-2 yıla da tayinimiz çıkar

Kahvaltıda fln hiç konusunu açmadı mı k.peder? Herhangi bir mahcubiyet, pişmanlık izlenimi vermedi mi?

Niye ağlıyorsunuz ya çok mu muhtaçsınız b.klu ailesine, siz bi aileden çıkmadınız mı? Kapınızı kapatın oturun ne görüşeceksiniz bu münasebetsizle?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…