ben siyah aldım siyahta güzel..daha kullanmadık ama çok kullanışlı geldi bize.
ana kucağı çok dik geldi bana,bebişimi koyamam ben onun içine bir süre.
Canım ana kucağı biraz girintili yani bbek içine gömülebilir o sebepten anakucağı aparatları var ben kapalı çarşıdan aldım ama birçok bebek mağazasında da var onu koyunca o anakucağının içine göçük kısmı doluyor ve yeni doğan bebeğin konulabilmesi için rahat bir hal alıyor....
canım markası filan var mı bu aparatın?
forumlardaki yorumlara ve satıcının gazına gelerek bebeğim 3,5 aylıkken üstelik çok arayarak kraft twist travel sistem arabanın gri siyah rengini aldım herkes o kadar çok methediyorduki 800 liralık fiyatı gözüm bile görmedi üstelik bu fiyata biraz daha ekleyerek maclaren gibi kendini kanıtlamış bir markayıda alabilecekken!kesinlikle tavsiye etmiyorum!ömrümde bu kadar hantal bu kadar kullanışsız bir araba görmedim araba bagajı komple kaplıyor ana kucağı emniyet kemeriyle sabitlenemiyor sonrasında kullandığımız oturak parçası yani aynı zamanda portbebe olan parçası çok rahatsız bebeğim şu an 10 aylık her dışarıda gezdiğimizde 5 dak.bir çocuğu düzeltiyoruz eğimi çok kötü malzama kötü bunlar beğenmeme sebeplerimizden en önemlileri arabaya koyarken her parçasının sökülüyor olması sizi cezbetmesin sonra her parçası takmak işkence oluyor tek iyi özelliği çift yön tek döner hareketle kullanıyor ki bu benim işime yaramadı bebğim beni görünce ağlıyordu anlıyacağınız çok pişmanım inanılmaz hemde!dün piere cardinin normal bir pusetini aldım kraftında aptal arabasını kaldırdım:)memnuniyetleri okudukça şoka giriyorum inanamıyorum!bende yorumlarla gaza gelmiştim siz siz olun iyice inceleyin bu fiyata çok daha müthiş arabalar var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?