Doğuma Hazırlık Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
ana kucağı çok dik geldi bana,bebişimi koyamam ben onun içine bir süre.

Canım ana kucağı biraz girintili yani bbek içine gömülebilir o sebepten anakucağı aparatları var ben kapalı çarşıdan aldım ama birçok bebek mağazasında da var onu koyunca o anakucağının içine göçük kısmı doluyor ve yeni doğan bebeğin konulabilmesi için rahat bir hal alıyor....

Kızlar hepiniz güle güle kullanın

bende bugün aldım sonunda bebeğimin arabasını eve gelincede hemen denedik adamcağız her yerini gösterdi ama biz atlamışız ana kucağının askı uzatma aparatını bulamamıştık bulduk sonunda..

Ben beğendim kızlar kullanışlı bir araba o araba tulum ve yağmurluğu falan çok kullanışlı ama sanırım biraz havalandırmak gerekecek plastik kokusu gitsin diye

TEKRAR SÖYLÜYORUM BEBEKLERİMİZLE İYİ GÜNLERDE KULLANMAK DİLEĞİYLE...

canım markası filan var mı bu aparatın?

bende bu arabadan alıcaktım saraçhane bısıkletçiler çarşısına gittik.fonksiyonları cok fazla doğru fakat bıraz yüksek bir araba bana baya buyuk geldı yane surerken biraz rahatsız oldum.onun yerıne kraft horn travel sistemi aldık.horn travelda bi değişiği daha pratik pusetide ayrı takılabılıyor.sürüşüde çok rahat.mağazada bakmanızı tavsiye ederim.

eşim ankaradan aldı.çok uygun fiyata bulunca kaçırma dedim valla.kırmızısını aldı.ben kıbrıstaki mağazada siyah grisine bakmıştım çok hoşuma gitmişti ama bizde 2 katına satıyolardı.

forumlardaki yorumlara ve satıcının gazına gelerek bebeğim 3,5 aylıkken üstelik çok arayarak kraft twist travel sistem arabanın gri siyah rengini aldım herkes o kadar çok methediyorduki 800 liralık fiyatı gözüm bile görmedi üstelik bu fiyata biraz daha ekleyerek maclaren gibi kendini kanıtlamış bir markayıda alabilecekken!kesinlikle tavsiye etmiyorum!ömrümde bu kadar hantal bu kadar kullanışsız bir araba görmedim araba bagajı komple kaplıyor ana kucağı emniyet kemeriyle sabitlenemiyor sonrasında kullandığımız oturak parçası yani aynı zamanda portbebe olan parçası çok rahatsız bebeğim şu an 10 aylık her dışarıda gezdiğimizde 5 dak.bir çocuğu düzeltiyoruz eğimi çok kötü malzama kötü bunlar beğenmeme sebeplerimizden en önemlileri arabaya koyarken her parçasının sökülüyor olması sizi cezbetmesin sonra her parçası takmak işkence oluyor tek iyi özelliği çift yön tek döner hareketle kullanıyor ki bu benim işime yaramadı bebğim beni görünce ağlıyordu anlıyacağınız çok pişmanım inanılmaz hemde!dün piere cardinin normal bir pusetini aldım kraftında aptal arabasını kaldırdım:)memnuniyetleri okudukça şoka giriyorum inanamıyorum!bende yorumlarla gaza gelmiştim siz siz olun iyice inceleyin bu fiyata çok daha müthiş arabalar var

de me canım yaaa.. biz daha 1 kez kullandık. ana kucağı nasıl emniyet kemeriyle sabitlenemez ki.. arabada kullanamayacak mıyız yani?

Bende memnun kalmayanlardanım Çok hantal,ağır,kumaşı çok rahatsız edici,puseti sert.Güzel yanı tekerleklerinin büyük oluşu,çift yön olması.Bizde hiç bakmadan onu gördük hemen aldık salak gibi:)Halbuki araştır o paraya çok güzel modeller markalar bulunur.Kıyas yapıyorumda fena kazıklandık.Hele oturma ayarına geldimi çocuk kazık gibi duruyo kayıyo her daim düzeltmek gerekiyor.Çocuğum rahat edemedi maalesef

bende hangi araba diye düşünüp duruyorum son yazılanlardan sonra sanırım bu arabadan vazgeçeceğim

benimkide daha dogmadı ocak 11 diyo doktorlar kış bebegi yani ama bende alıcam sadece uzeri tam kapanan modelleri tercih ediorum bebişleriniz kış cocugu belki ama unutmayın yaza kilo alcak o cocuklar yurumeyide beceremicekleri için bide tombiş olurlarsa zor taşırsınız kucagınızda :))))

gerçekten bu kadar pahalı arabalara gerek varmı bende alacağım ama 200 liraya krafttan buldm gayet iyiydi

katibim bende craft ve kanz ın sordum kanz pieer cardinnin yan ürünüymüş bende 180 200 220 aldıgım fiyatlar bunlar ama allah biliyoya su yeni çıkanlar varya hem bbek arabası hemde çıkarınca puset oluo ilk çagla şikelin bebeginde gordum çok imrendim araştırmadım fiyatını ama kesin pahalıdır pahalıysada düşünmüorum almayı

sen şu araba koltuğu eklenen travel sistemi kastediyorsun, benim ayrı bir araba koltuğum var araba için değil ama evde kullanım için, pahalı araba düşünmüyorum gerçekten kış için araba yaz için baston bu kadar işte

ben kalabalıgı sevmem katibim o bakımdan tam kapanan arabalardan olsa yazı kışı çıkartırım ben onla :))) işi bitince napcam ben onu saklamak mesele

twins le gracao smbıo arasında kaldım 3 buçuk yaşına kadar kulanıldığını söylüyorlar graconun yurt dışındaki ünü çok fazla biraz fiyat fazla ama 1050-1150 arasında değişiyor twınsde 700 civarında ama anakucağı çok basit ve ufak sultangazide bir firmada inceledim ikisinide yanyana galiba gracoyu tercih edeceğiz çevremdeki insanlar graco hakında hiç eksi yorum yapmadılar sağlamlık olarak 2 çocuk büyütenler var .
internetende araştırdım ayhancocukta 1050 birde eniyibebekte baktım
aslında birde maxsi cosi ouinny var bunada bir bakın ileride kulanacaksanız iyi karar vermek lazım.
tabiki butceyide düşünmek lazım:82:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…