Anladım evet fıyat konusunda düşün lütfen makul birsey soyle eminim ıyı bır araba ama ıkıncı el olunca fıyat oldukca degışmeli cnm henuz bebegımın cınsıyetı belli degıl ama kırmızı hoşuma gıttı
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım sen ne düşünüyosun fiyat olarak?
aslında arabanın kalitesi ve sıfırının fiyatını göz önüne aldığında makul bir fiyat ama ikimizi de üzmeyecek zor durumda bırakmayacak bir orta yol buluruz diye düşünüyorum
bizimki oğlan ama kırmızı her ikisine de gider, rengi çok güzel zaten kırmızının
Msjım geldımı size acaba
canım geldi bende cevap yazdım sana, görmedin sanırı
tamam haber bekliyorum senden ama mutlaka haber ver olurmu?
fiyat olarak da en son ne düşünüyosun söyle, ben de eşime bi sorarım, ona göre anlaşırsak detayları konuşuruz olur mu?
Tamam o zmn oyle yapalım bırde kargo dahılmı yoksa onuda konuşuruz. Haberleselim
Canım bi fiyatta anlaşalım, kargoyu da konuşuruz, senden haber bekliyorum ben
Arabayi sattiniz mi?Tmm eşinizle konuşun benım fıyatım en son belli sizede uygun olursa konuşuruz
Arabayi sattiniz mi?
Merhaba yok araba bana ait degıl yanı bnde almadım konu sahıbıyle ıletısıme gecebılırsınız tahmınımce o bılgılendırır
Merhaba! Ben de az kullanılmış tertemiz Kraft Twist Travel Sistem bej - siyah bebek arabası satıyorum.
Ben bebeğimle bu arabadan çok memnun kaldık. Hem rahat, hem kullanması kolay. Bebiş büyüdğü için hafif baston aldık, bunu da satıyorum.
Ilgilenen varsa, daha detaylı konuşalım.
Merhabalarmerhabalar bebeğğinz hayrlı uğurlu olsun inşalah ne kadara satmayı düşünüyorsunuz
Selam Kızlar,
Konuyu doğru yere açığımdan çok ta emin olmayarak açıyoruM ohaoldumsmile
Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası kullanan var mı aranızda ? Memnunmusunuz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?