Doğuma Hazırlık Kraft Twist Travel Sistem Bebek Arabası

Bebeklerimize aldığımız eşyalar, hastane çantası, ürünler için tavsiye ve öneriler....
Ben aslında pierre cardininkini alcaktım .Ama çevremdekiler tavsiye etmedi pek.O yüzden vazgeçtim.
Chicco nunkini aldım geçen hafta.
Joker den aldım.

http://www.kadinlarkulubu.com/doguma-hazirlik/412721-aldiklarima-bakin-kizlar.html

Burda resmi var hatta bakmak istersen.
Word kartın varsa kampanyalı hatta.500 ü geçerse 100 tl hediye veriyorlar.O an harcayabiliyorsun hediye paranı da.
Bebek arabası ve puset 600 dü.100tl hediye puan verdiler.Onla da beşik aldık hemen ordan.
Buarada puan Word karta yüklenmiyor.Orda joker kart çıkartmak için form dolduruyosun.Hemen veriyorlar zaten joker kartını .Ona yüklüyorlar hediye parayı.
Buarada bebek arabasını tek elle açıp kapayabiliyorsun.
Çok da hafifti tavsiye ederim .

Son düzenleme:
ben de çok kararsızım bebek arabasının tam modelini yazbilir misin?

cnm ben çok memnunum sadece tek sorun bence biraz ağır okadar.. portbebesi çok iyi oluyor kimiisi arabaya binerken sürekli parçalamak zor oluyor diyor ama bence iyi çünkü bebeğiniz arabasında uyuduğunda içinden çıkarırken uyanıyor ama twistte yattığı o parçayla birlikte aldığınız için bebeğinizin keyfi hiç bozulmuyor ayaklarınıda katlayıp bagajınıza koyuyorsunuz anakucağıda çok rahat oturma kısmında ek bir parça var boşluğu dolduran küçükken daha rahat durması için büyüyüncede çıkarıp daha derin hale getirilebilir.ben evde onu kullanıyorum dışarı çıkarkende portbebesine yatırıp çıkarıyorum kısaca tavsiye ederim:)

bende bugün bu ürünü inceledim çokda hoşuma gitti, şimdiye kadar baktıklarımın içinde en içime sinen bu model oldu, önümüzdeki ay alacağım eminönünden
fiyatı peşin 660 tl dediler

ben de bu modeli beğeniyordum ama burada yazılanları okuyunca da tereddüt ettim benim bebeğim ekim sonu kasım başı gelecek ancak ilkbaharda gezdirebilirim arabasında acaba diyorum şimdi sadece taşımak için pusetmi alsam bilemedim hiç bilgim de yok bu konularda

bende bu arabaya bayılıyorum. ağırlığı gözümü korkutuyor sadece.

konuyu okudum biraz daha yorum almak istedim kızlar yardımmmmmm

bende bu arabayı almayı çok istiyorum ama fiyatı beni biraz düşündürüyor 899tl şu anda, acaba değer mi? yani öyle 7/24 dışarı çıkan gezen biri değilim ve 2,5 yaşında birde oğlum var 2 ay sonra doğum yapacağım, oğlumun zamanında 200 tl ye pierre cardin aldım her tarafı yamuldu sonra 80 tl ye bir marketten baston almıştım onu bile daha çok kullandım. Oğlumun zamanında bi arkadaşımızdan emanet puset almıştık baya işimize yaramıştı, iyi bir puset almaya kalksan 200-300 arası bunda hem portbebe hem puset hem araba bir arada olunca alsam mı diye düşünüyorum. kullanıcı yorumları alabilirsem biraz daha sevinirim arkadaşlar?

Ben yaklaşık 2 aydır kullanıyorum.Evet tekerleklerin olduğu kısım kaba ve ağır kaçıyor.Ana kucağını da sevi bebenin bel desteğiyle kullanıyorum,çok rahat.E-bebekten almıştım eylül ayında 780 tl ye .Bende dışarı çok sık çıkmıyorum hafta içi çok nadir ama hafta sonu çıkıyorum.Sokakta giderken bebeği fazla sarsmıyor tekerlekleri sayesinde ,kavraması kolay geliyor.uyuduğu zaman bebeği hiç rahatsız etmeden arabaya koyup , çıkarabiliyorsunuz.ilk denemelerimiz biraz uğraştırdı fakat çıkarıp - takmak,katlamak-açmak kolay geliyor artık.elin alışınca ayni...port bebeside eğimli olması sebebiyle ilerleyen aylarda dik konumda da kullanılabiliyor.Ben şimdilik sadece ana kucağında kaldım ,daha rahat geldiği için En güzel tarafıysa çift yönlü oluşu ,ama sabitlemeden de diğer yönlere doğru da kullanabiliyorsun.Kusura bakma bazen kelimelere dökmek sorun olabiliyor,umarım yardımcı olabilmişimdir...

yaklaşık 10 aydır Kraft Premium Twist Treval Sistem bebek arabası kullanıyorum. Ana kucağı çok kullanışlı bebek içinde çok rahat uyuyor.Araba 360 derece dönebiliyor bu da güzel bir özellik tabi. Arabanın tekerlekleri büyük olduğu için İstanbul' un delik deşik bozuk ve yüksek kaldırımlarında giderken ya da indirip çıkarırken bebek çok sarsılmıyor. Ancak araba da, ana kucağıda ayrı ayrı ağır. Bebek büyüdükçe ağırlık artıyor haliyle anakucağını taşımak zorlaşıyor. Benim gibi asansörsüz bir apartmanda üst katlarda oturuyorsanız asla tavsiye etmem çünkü bebekle tek çıktığınızda ( serzeryan olduysanız zaten en az 2-3 ay ağır kaldırmazsınız<) ikisini aynı anda indiremezsiniz. tek tek indirmek için de sakin ve beklemeyi bilen bir bebeğinişz olmalı yoksa aprtman inleyebilir :)
ana kucağını tek elle takıp çıkarabilir siniz ama arabayı katlamak tek elle olmuyor maalesef. satıcı yaparken kolay gibi gözüküyor ama değil.
Sonuç olarak araba güzel estetik konforlu ama pratik değil. Naçizane deneyimlerimdir.
Sevgilerimle...

bende kraft twist rlx bebek arabasına baktım cok begendım bebegım kısındogucak ınsaallah sız memnun kaldnz mı kafam cok karısık

bende kraft twist rlx bebek arabasına baktım cok begendım bebegım kısındogucak ınsaallah sız memnun kaldnz mı kafam cok karısık

canım bebek arabası arıyorsun sanırım, geçen sene kraftın o modeline bende bakmıştım ama katlanınca hiç katlanmamış gibi oluyor araba, çok büyük, o yüzden vazgeçtim, eğer ikinci el düşünürsen bende bebe confort elea travel sistem var kırmızı renk, oto koltuğunu iki kez kullandık, puseti de hafta sonları 1 gün dışarı çıktığımızda 3-4 saat kullandık,
oto koltuğu da kırmızı renk
tek elle katlanma, iskeletin ayakta desteksiz dik durma özelliği var
alt sepeti kocaman, her şeyi dolduruyorduk içine
yağmurluğu ve şemsiye takma aparatı var ama şemsiyesi ayrı satılıyordu ben almadı
arabaya zaten oğlumu örtüsüz bindirmedim, araba tertemiz duruyor
ben oğlum büyüdüğü için baston almak istiyorum o yüzden satıyorum arabamızı, düşünürsen görüşebiliriz, sıfıra o kadar para vermeyin, ben geçen sene düşünemedim, yoksa ikinci el alırdım, çok pahalı çünkü arabalar

Eki Görüntüle 1120144 Eki Görüntüle 1120145

Merhaba eger fiyat verırseniz bnde almayı dusunuyorum

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Cnm sen ne kadar düşünüyosun ben 700 düşünüyorum ama ikisine tabi anlaşabiliriz de ankaradaysan gelip görebilir ve elden alabilirsin &#128522;

Ben ist dayım ama ıkıncı el için 700 cok degılmı &#128512;

Ben ist dayım ama ıkıncı el için 700 cok degılmı &#128512;

canım belki başka markalar için çok olabilir ama bu arabanın sıfırı oto koltuğu ile beraber 2000 tl, sadece koltuk 500 tl, daha geçen hafta gördüm ankara baby mall mağazasında, e-bebekte ikinci el olarak 700 tl fiyat verdiler ikisine ama mağazaya bırakmam gerektiği için bırakamadım, sen ne düşünüyosun peki fiyat olarak?

Evet cnm haklısında bılmıyorum ki aklımda oyle bı fıyat yok ama orta yolda bulusalım temiz araba dımı

Evet cnm haklısında bılmıyorum ki aklımda oyle bı fıyat yok ama orta yolda bulusalım temiz araba dımı

canım arabanın hiçbir sorunu yok, tertemiz, oto koltuğunu iki kez kullandık zaten, pusete de oğlumu örtüsüz bindirmedim, rengi kırmızı ikisinin de, memnun kalacağından eminim :)

canım arabanın hiçbir sorunu yok, tertemiz, oto koltuğunu iki kez kullandık zaten, pusete de oğlumu örtüsüz bindirmedim, rengi kırmızı ikisinin de, memnun kalacağından eminim :)

Anladım evet fıyat konusunda düşün lütfen makul birsey soyle eminim ıyı bır araba ama ıkıncı el olunca fıyat oldukca degışmeli cnm henuz bebegımın cınsıyetı belli degıl ama kırmızı hoşuma gıttı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…