- 3 Kasım 2016
- 514
- 763
- 103
- 35
- Konu Sahibi kokunhuzurmus
-
Evet eşlerin imzası gerekiyor. Ama eşim imzalicaksın diyor. Rızam yok kavga mı edeyim kıyamet mi kopsun. Ne yapacağımı kestiremiyorum.Kefalette es muvafakatnamesi isteniyor diye biliyorum yani sizin de imza atmaniz gerekiyor , imza atmazsaniz kefil olamaz esiniz
Bileziklerim var onu da asla isteyemez bu sebepten. İstese de vermem zaten.kefil olmak ateşle oynamaya benzer. borc versin varsa elinde 15bin en azından basınız agrımaz..
Haklısın milletin enayisi hep bizizz zatenSizin rızanız olmadan yapamaz kanunen. Ama vazgeçmiyorsa bırak yapsın da görsün.
İnsanlar zorla enayi oluyorlar..
Amca odemezse kefaletten dolayi esinizin de sicili bozulur bunu soyleyin , sizin ileride ihtiyaciniz oldugunda kredi cekemez esinizEvet eşlerin imzası gerekiyor. Ama eşim imzalicaksın diyor. Rızam yok kavga mı edeyim kıyamet mi kopsun. Ne yapacağımı kestiremiyorum.
Haklısın milletin enayisi hep bizizz zaten
Evlenirken bile çekmedik. Zaten krediye karşıyız. Borcumuz da var. Onu ancak ödüyoruz. Çok sinir bozucu çook.Amca odemezse kefaletten dolayi esinizin de sicili bozulur bunu soyleyin , sizin ileride ihtiyaciniz oldugunda kredi cekemez esiniz
Sanırım kopacak. En baştan söyledim vermem imza diye saçmalama vermen lazm dedi. Bakalım bekliyorum. Hiç büyük tartışmamız olmadı sanırım bu feci olacak. Yapacak bişey yok anlasın ve bi daha bana bu tarz konularda gelemesin.Ne olursa olsun kavga kıyamet kopsun verme imzanı. Bu yüzden huzurunuzu bozacak değildi herhalde
Hayır çalışmıyorum. KPSS hazırlanıyorum. Mesleğim öğretmenlik.Siz çalışıyor musunuz?
Şimdiden kenara koyma durumumuz yok şuan. Zaten kendi borcumuzu ödüyoruz. İnsanlar ne kadar arsız anlamıyorum. Yani borç olmasa hadi neyse zordalar çekelim derim ama şu durumda çok saçma.Eşimin kefillik durumunda imza atmıştım aynı şekilde evimiz ipotek edildiğinde de.
Ama biri aynı sizin gibi çok az bir meblağ içindi yani bir şey olursa zorlanmadan ödeyebilecegimiz, diğeri de ailesi içindi.
Bu sebeple kabul ettim, siz de bu parayı şimdiden bir kenara koyması koşuluyla kabul edebilirsiniz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?