- 15 Nisan 2017
- 13.625
- 16.048
- 298
- Konu Sahibi kokunhuzurmus
-
Bence sonunda kıyamet kopacagina ilk başta kopsun. Kefillik akıl işi değil umarım eşiniz doğru yolu bulur...
Evet eşlerin imzası gerekiyor. Ama eşim imzalicaksın diyor. Rızam yok kavga mı edeyim kıyamet mi kopsun. Ne yapacağımı kestiremiyorum.
Eşim tekrar aradı şimdi. Aramız nasıl diyor. Sinirim geçti mi diye kontrol ediyor. Eşim çok merhametli insanlara hayvanlara karşı. Ve hep iyi niyeti suistimal ediliyor. Kıyamıyorum ona. Rezil etme konusu da çok mantıklı. Ama eşim kaldıramaz bunu, ben de eşime patlarım. İmzalicam gibi görünüyor istemeyerek de olsa ama inşallah ters bi durumla karşılaşmayız ödeme konusunda. O zaman işte çok mesafe girecek araya. '' Ben demiştim '' konusunda haklı çıkarsam fena süründürürüm.
Amca geri ödermiş. Daha önce de çekmişler ödemiş. Çocukları var yeni girdiler işe. Bi kaç ay geçmesi lazımmış o yüzden onların adına olmuyormuş. Çocukları ödemesine yardımcı olacakmış. Daha önce eşim için çekmiş amca. Eşim de kendini mecbur hissediyor. Çok direndim tatsızlık oldu aramızda ama çekicez haber bekliyoruz diyor başka bişey demiyor. Kendisi bilir, en ufak bi sıkıntı yaşayalım, bana yansısın ben işte o zaman biliyorum. Durduk yerde yuvam huzursuz oldu. Ödemezlerse hakkımız olsun. Allah büyük elbet.
Valla aynısını yazicaktim. Benim annemde öyle derAnnemin bu konuda bir lafı vardır : "param seni versem de mi kötü olsam,vermesem de mi kötü olsam ?"
Her iki durumda da kötü olunuyor bari kefil olmasa da amcasıyla kötü olsa..bana da çok kredi Çek/kefil ol talebi gelmiştir,benim Yüzüm tutmaz evet derdim annem Sağolsun her seferinde araya girerdi iptal ederdi.Başım ağrımadı.Eşiniz de sizi bahane etse ,eşim imza atamayacakmış dese ?
+1Vazgeçmiyorsa bırakın kefil olsun.
En ufak bi pürüzde ben demiştin der kenara çekilirsiniz..
Kendiniz çalışır, kendiniz yersiniz.
Eşiniz de ne yapıyorsa yapsın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?