Saç Uzatma Yöntemleri kuaför sen naptın ya :(

Ee kuaför makası attığı anda görmedin mi ne kadar kesti keşke baksaydin ben gittiğimde keserken ne kadar kestiğini gosteriyo kuaförüm gećmis olsun 2 cm kesilse ağlayan insanım senin halini düşünemiyorum

normalde gösterirdi ama bi kaç yıldır aynı kişiye gittiğim için o gün benmde basiretim bağlandı ne ben üsteledim ne o gösterdi yani olan oldu ( benimde hatam var daha 5 aylık bebeğim var davayla nasıl uğrasıcam artık kızımla birlikte uzar saçimiz öyle tselli ediyorum kendimi

Sakın başınızı öne doğru eğ deyince inanmayin kuaförlerde. sonuç çok kisa oluyo o yöntemle kesince

Saç tellerini biliyor musun içi telli kurdele onlarla bu saç aslında çok sevimli olur
Böyle kırmızı vs değil ama daha ağır şeyler var orta yaşlı kadınlara uygun
Hangi şehirdesin

O sacla peruk postiş falan yapmasın gizli gizli beldeki saçın sen istemeden o boyda kesilmesinin başka ne amacı olabilir

ay çok güzeeeel..bana bu model çok yakışıyor ama bu modeli katalogdan kuaföre gösteriyorum tarif ediyorum alakasız birşey kesiyorlar...bence çok hoş yakışmış size...beğenmiyorsanız kökü sizde uzar

Son düzenleme:

Kuaförün adresini versin size

Geçenlerde kuaföre gittim, her zaman gittiğim bir yer bir de burası. Dedim ki kırık fön olsun, sonuç mu? Kalın olacağı yere ince ince sardı 2000'lerin Afet Hoca saçı oldu çıktı. Suratım düştü, sonra kuaförün sahibi anladı suratımdan, çekil kızım her zamankinden mi istemiştin dedi. Ben de e yani dedim, düzeltti sonra. Bir insan kırık fönün nesini anlayamaz?

İkinci facia da bir salı günü kuaför ararken gerçekleşti. Kendi kuaförüm kapalıyken eve yakın olan bir kuaföre girdim. Dedim ki hiçbir şeye gerek yok, iple temizle, zaten şekli belli çıkanları al yeterli. Vay ben öyle dememişim de Pınar Altuğ versiyon 2 yap demişim. 2 ay boyunca tatto kalemiyle boyamak zorunda kaldım kaşımı.

Üçüncü facia da perçem faciasıydı. Bir ara kaş hizamda perçemlerim vardı, bilirsiniz çabuk uzarlar 2-3 haftada bir düzelttirmek gerekir yoksa yamuk durur, gözün içine girer vs. Dedim ki kıza kaş hizamda düzelt, hani basit yani Rihanna saçı kes demedim, altı üstü yarım santimcik düzeltme yapacak. Geri zekalı tuttu yamuk kesti, artık nasıl bir halt ettiyse perçemler dışa doğru şemsiye gibi açıldı. Rüzgar eser de havalanır ya aynen öyle. Tam Deliha filmindeki kız gibi oldum.

Bir kere de buğulu göz makyajı isteme hatasında bulundum. İkisi birbirinden farklı eyeliner, buğu yerine de kömür tozu kıvamında bir far, neredeyse 1 cm uzunluğundaki gür kirpiklerimi de büyük bir başarıyla yapıştırılmış bir vaziyette bulu verdim kendimi.

Kızlar cidden çok mu ekstrem şeyler istemişim kuaförlerden ya? Zor mu bunlar, becerilemeyecek kadar?

benim saçlarim çok kıvırcık varya. kestircektim eşim izin vermiyor baya uzadi uçlarini kendim kesiyorum. gitmiyorum kuaföre artık kaşimi bıyıgımı görümceme aldirttiyorum. :) güzel aliyo maşallah:) bazen kendim aliyorum kaşimi.

Pardonda keserken sen napıyodun ?
Saçım belime kadardı demişsin resımde gönderdiğin resmen kısacık bısey .
napıyosun falan demedın mı baya baya kısa çünkü.s

yandım o güzel saçlarıma gitti yaa eşimde bakmıyo yüzüme saç kadının ziynetiymiş anladım bi daha KUAFÖRE TÖVBE
Bence cok hos bir hatunsun birkac aya duzelir. Esin yuzune niye bakmiyormus. Bulmus senin gibi hatunu. Bu kadar tepki vermesi ayip yahu esinin

bu saçı beğenen arkadaş seni çok merak ettim :) yalnız olmadığıma öyle sevindimki şimdi dertlenirken güldürdünüz beni Allahta sizi güldürsün inş :)

ben 10 yıldır kendim kesiyorum saçlarımı ohh param cebimde kalıyor en son bir tony & guy a gitmiştim ağlayarak çıktıkm sonradan bizim okuldan 6 kız daha gitmiş o ara kampanya vardı 6 sını da billlldiğin kargaya çevirmişlerdi ortalığı ayağa kaldırmış 6 kız düşün ama hepsi içeri çaya gitmiş bana da aynısını yapmıştı terbiyesiz herifler

canım kendim kesersem de kendim kötü kesiyorumohhh ellerime sağlık kat bile atıyorum artık yaa

Ben hep düşmanım bu kuaförlere.. İlk önce kuaförle anlaşma yapmak lazım kesime başlamadan önce

Evet öncesinde seni iyi anladigindan emin olmak gerekiyor. Çok guvenmedigim bir kuaföre gitmişsem öncesinde endişelerimi açık açık söylüyorum. Ama zaten beni dinlemiyosa öyle He He deyip geçiştiriyorsa falan sadece fön çektirir çıkarım.

yandım o güzel saçlarıma gitti yaa eşimde bakmıyo yüzüme saç kadının ziynetiymiş anladım bi daha KUAFÖRE TÖVBE

Öyle demeyin. Sürekli kuaföre giderseniz olmaz böyle sıkıntılar. Öyle tanımadığın kuaföre gitmeyeceksin. Tanımaktan kastım sen onu taniyacaksin nasıl kestiğini nasıl boyadığını, ne tarz sevdiğini. O da seni taniyacak. Benim kuaförüm vardı çok fantezi arabesk severdi. Boyayı hep istediğimi 1-2 ton açığı yapardı vs. Ama işçiliği iyiydi gerçekten. Zaman içinde beni de tanıdı modern ve spor modeller sevdiğimi anladı. Mesela ona da ben kes derdim kesemezdi bir türlü hep istediğimden uzun olurdu. Gerci kisa kesecek olsa ben hemen bik bik ederdim. Nerden kesiyorsun bamayim, ustura kullanma falan diye hep müdahale ederim. İşte birbirinizi tanıdıkça artık alisiyorsunuz.
Beni hiç mutsuz etmedi. Hep güzel çıktım oradan.

Bence cok hos bir hatunsun birkac aya duzelir. Esin yuzune niye bakmiyormus. Bulmus senin gibi hatunu. Bu kadar tepki vermesi ayip yahu esinin
resimdeki ben değilim arkadaşım :) ama bundan güzelim ya hu

benim de saçımı aynısından yapmışlardı allahım aynı besleme gibi duruyor bu saç şekli kimseye yakışmaz eve geldim bi baktım dedm bu ne a... k sonra tekrar gittim ve saçımı şey kestirdim küt çok çok güzel oldu ve çok modern dur foto nası koyuluyo bi bakıyım

koydum bu işte böyle kestir

Dedim ki kuafore bak benim saçlarım ince telli böyle yapissin istemiyorum kabarık dursun. akşam sözüm kesilecek ama ortam çok ağır olacak çok sade bi şey olsun yalan söyledim yani söz filan yok ama ciddiye alsın kalfalara vermesin diye .
Ne yaptı biliyor musunuz tost modeli vardı hatırlar misiniz ?
Tüm saçım tost oldu
90 lar disko kızı gibi
Bi de merak etme böyle durmayacak ben saç Kabarsin diye öyle yaptım toplayinca üst kısmını duzlestiricem dedi
Ay saçın altı tost kabarık
Üstler suayip gibi düz kafama yapismis
Insanin ne kadar basireti baglaniyor salak gibi para ödeyip çıktım .
Kaş konusuna gelince şu an beni görseniz aglarsiniz sana noldu diye alnimla gözüm arasında bi kaç tel tüy var sadece onlara Kaş demeye utanıyorum

koydum bu şekil çok güzel oldu aynı yolladığın fotodaki gibiydi saçlarım allam hatırlayınca gene içim bi kötü oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…