Özel mesaj atabilir miyim ?
Kasla ilgili bir şey sorcam fotoğrafla
ay çok güzeeeel..bana bu model çok yakışıyor ama bu modeli katalogdan kuaföre gösteriyorum tarif ediyorum alakasız birşey kesiyorlar...bence çok hoş yakışmış size...beğenmiyorsanız kökü sizde uzar
aty çok güzeeeel..bana bu model çok yakışıyor ama bu modeli katalogdan kuaföre gösteriyorum tarif ediyorum alakasız birşey kesiyorlar...bence çok hoş yakışmış size...beğenmiyorsanız kökü sizde uzar
Bence cok hos bir hatunsun birkac aya duzelir. Esin yuzune niye bakmiyormus. Bulmus senin gibi hatunu. Bu kadar tepki vermesi ayip yahu esininyandım o güzel saçlarımagitti yaa eşimde bakmıyo yüzüme saç kadının ziynetiymiş anladım bi daha KUAFÖRE TÖVBE
Ben hep düşmanım bu kuaförlere.. İlk önce kuaförle anlaşma yapmak lazım kesime başlamadan önce
yandım o güzel saçlarımagitti yaa eşimde bakmıyo yüzüme saç kadının ziynetiymiş anladım bi daha KUAFÖRE TÖVBE
resimdeki ben değilim arkadaşım :) ama bundan güzelim ya huBence cok hos bir hatunsun birkac aya duzelir. Esin yuzune niye bakmiyormus. Bulmus senin gibi hatunu. Bu kadar tepki vermesi ayip yahu esinin
Dedim ki kuafore bak benim saçlarım ince telli böyle yapissin istemiyorum kabarık dursun. akşam sözüm kesilecek ama ortam çok ağır olacak çok sade bi şey olsun yalan söyledim yani söz filan yok ama ciddiye alsın kalfalara vermesin diye .Geçenlerde kuaföre gittim, her zaman gittiğim bir yer bir de burası. Dedim ki kırık fön olsun, sonuç mu? Kalın olacağı yere ince ince sardı 2000'lerin Afet Hoca saçı oldu çıktı. Suratım düştü, sonra kuaförün sahibi anladı suratımdan, çekil kızım her zamankinden mi istemiştin dedi. Ben de e yani dedim, düzeltti sonra. Bir insan kırık fönün nesini anlayamaz?
İkinci facia da bir salı günü kuaför ararken gerçekleşti. Kendi kuaförüm kapalıyken eve yakın olan bir kuaföre girdim. Dedim ki hiçbir şeye gerek yok, iple temizle, zaten şekli belli çıkanları al yeterli. Vay ben öyle dememişim de Pınar Altuğ versiyon 2 yap demişim. 2 ay boyunca tatto kalemiyle boyamak zorunda kaldım kaşımı.
Üçüncü facia da perçem faciasıydı. Bir ara kaş hizamda perçemlerim vardı, bilirsiniz çabuk uzarlar 2-3 haftada bir düzelttirmek gerekir yoksa yamuk durur, gözün içine girer vs. Dedim ki kıza kaş hizamda düzelt, hani basit yani Rihanna saçı kes demedim, altı üstü yarım santimcik düzeltme yapacak. Geri zekalı tuttu yamuk kesti, artık nasıl bir halt ettiyse perçemler dışa doğru şemsiye gibi açıldı. Rüzgar eser de havalanır ya aynen öyle. Tam Deliha filmindeki kız gibi oldum.
Bir kere de buğulu göz makyajı isteme hatasında bulundum. İkisi birbirinden farklı eyeliner, buğu yerine de kömür tozu kıvamında bir far, neredeyse 1 cm uzunluğundaki gür kirpiklerimi de büyük bir başarıyla yapıştırılmış bir vaziyette bulu verdim kendimi.
Kızlar cidden çok mu ekstrem şeyler istemişim kuaförlerden ya? Zor mu bunlar, becerilemeyecek kadar?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?