Saç Uzatma Yöntemleri kuaför sen naptın ya :(

böyle oldu çıldırıcam yaaa saç bu sonuçta cabukta uzamıyorki offf bi daha gidersem kuaföre nolayım kendim kesicem kırıklarımı
Kuaförün orta boy anlayışı buysa kimbilir kısa saç anlayışı nasıldır. Kısa desen sıfıra vurur heralde

Bebeğimi kaybetmiştim, depresyonun diplerindeyim
Kafam dağılsın değişiklik olsun diye arkadaşım kuaföre götürdü.
Saçlarımı o zamanlar aşağıda ki modeldi ama hamilelik falan derken uzamıştı , omuzlarıma dökülüyordu.

yapmasını istediğim model ise şuydu

kuaförden çıktığımda bildiğin yoluk tavuğa dönmüştü, tutam tutam tutup kesmiş saçımı, şıllık.
inanın abartmıyorum kendim kesseydim daha biçimli olurdu.
Zaten buhranlardayım birde saçlarımı o halde görünce kafayı sıyıracaktım.
sonuçta çıkan saçın görselini de eklemek isterdim ama google'ye yoluk tavuk saç modeli diye yazınca bir şey çıkmıyor maalesef.

Bence simdilik yapabilicegin tek sey cit cit taktirmak. Bol bol cit cit.

Bu modeli ben de kullandım, tek farkı önler biraz daha hareketliydi. Valla saçımın doğal hali su dalgasıydı ama inatla küt kestirirdim, bu sebeple de sürekli fönlü gezerdim. Kafaya gel
ama dalgalı saça da çoooooook güzel oluyor bi ara beyonceninki çok hoşuma gitti saçlarımı böyle yapıyodum benim saç düz olduğundan jöleyle yapıyodum ama kıvırcık dalgallı saça da çok çok güzel oluyo

bu da şimdiki saçımm

Ya bunu duymamistim türkiyede olan her markayı denedim neredeyse ucuz pahali yok begenmedim yani söyle 2 liralikta diğerleri de hep ayniydi
Ben Uzama değil de hacım ve çabuk yaglanmama istiyorum o konuda etkililer mi

Kesmeden önce boyunu ayarlamak için göstermedi mi sana? Az buz değil belime kadardı diyorsun. Yazık ya.
Beklemekten başka çaren yok. Saçların sağlıklıysa çabuk uzar.

Ama bu modeli kullanmak için yüzün kusursuz olması gerekiyor
Mesela ben böyle kestirsem ucube olurum
Yüzü çok güzel olmayan kadınların en büyük silahıdir gösterişli saç

Ama bu modeli kullanmak için yüzün kusursuz olması gerekiyor
Mesela ben böyle kestirsem ucube olurum
Yüzü çok güzel olmayan kadınların en büyük silahıdir gösterişli saç
bi cilt problemim yok kış mevsimi banyoda ne kadar az kalırsam kar diye düşünüyorum

Kaşın baş ve son kısmıyla orta kısmı dengesiz ondan böyle olmuş.

Kavis yapmak isterseniz bu kaşa orta kısmı bir sıra alttan üstten almalısınız.kaş farıyla baş kısma dolgu yaparsanız toparlanır.kuyruk kısmı inceldikçe kaş biçimsiz ve az durur.

Bence birgün tamamen kaş farıyla doldurun kaşınızı ıslak mendille alttan üstten istemediğiniz kısmı silin.çıkan şekle göre fazlalığı alın.
Yapamazsanız bekleyin badem yağını hergün sürüp uzatın.birden alınca daha muntazam olur.

Ya bunu duymamistim türkiyede olan her markayı denedim neredeyse ucuz pahali yok begenmedim yani söyle 2 liralikta diğerleri de hep ayniydi
Ben Uzama değil de hacım ve çabuk yaglanmama istiyorum o konuda etkililer mi
Canım sana şöyle söylim ben hergün saçımı yıkıyordum yağlanma yüznden buşampuanı aldıktan sonra üç günde dört günde yıkamasm yağlanmıyordu gerçi uzun süre yıkamadan duramam ünideydim o zamn saçm yağlı olmasada takıntı ya iki günde bir yıkardm hacimine inanamayacaksn blendaks dyorlar ya o bunun yanında halt etmiş saçlarmı ellediğimd abartısız söylüyorum sanki saç çıkmş gbi kaln ve hacimliydi pembesini de anneme almştm missha çok cömerttir bana bir sürü tester yollamıştı şampuanın testeride vardı deniym dedim duştan çıktktan sonra yurttaki arkadşıma ördürdüm ve bana saçlrın çok bakımlı hiç kırık yok sağlıklı dedi oysa ilk kez kullandım ve bu şampuanlrı bnden sonra yurttada sayemde alan kızlar oldu ve hepsi de bana dua ettiler bu yüzdn hep missha diyorum zaten dünyanın en iyi bb krem markasıdır bu yüzden dünyada kullanlan bir marka bu fiyatları braz pahalı ama sürekli indirime de giriyor

Ney onun adı ney çabuk söyle :)
benim saçım aşırı yağlı
her gün yıkıyorum

kuafore kat ver dememek lazim.
ben egim verelim diyorum,ucundan kiyisindan egim veriyor,o da senede 1 kere
hangi kuafore kat ver dediysem kendini kaybetti,nasil is anlamadim ben

kuaförler kat verelim biraz cümlesini duyunca bir şey oluyor kendilerini kaybediyorlar

Türkiye deki kuaförler yapamıyor. Yurt dışında kısacık saç bile kesseler harika oluyor.Asla saça ustura vurdurmayın. Saç küsüyor zor uzuyor. Uçlar usturayla inceliyor.

Saçlarımı geçen ay kestirdim. Adama model gösterdim alakası olmayan bir sey yaptı. Baskası olsa dukkanını başına yıkardı. O derece yani. Ensemi açmış üşüyorum. Üşüdükçe ona saydırıyorum. Asla demiyorum ama kuaföre gitmem artık.

Ya çok teşekkür ederim

Ya kas alma dönemim yaklaştı sayılır o zaman bana yardımcı olur musunuz ben buradan mesaj atarım size
Wolfrog diye bir arkadas var ondan da yardım isticem
İlk kez kendim alicam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…