Kuaförün orta boy anlayışı buysa kimbilir kısa saç anlayışı nasıldır. Kısa desen sıfıra vurur heraldeböyle oldu çıldırıcam yaaa saç bu sonuçta cabukta uzamıyorki offf bi daha gidersem kuaföre nolayım kendim kesicem kırıklarımı
ama dalgalı saça da çoooooook güzel oluyor bi ara beyonceninki çok hoşuma gitti saçlarımı böyle yapıyodum benim saç düz olduğundan jöleyle yapıyodum ama kıvırcık dalgallı saça da çok çok güzel oluyoBu modeli ben de kullandım, tek farkı önler biraz daha hareketliydi. Valla saçımın doğal hali su dalgasıydı ama inatla küt kestirirdim, bu sebeple de sürekli fönlü gezerdim. Kafaya gel
Ya bunu duymamistim türkiyede olan her markayı denedim neredeyse ucuz pahali yok begenmedim yani söyle 2 liralikta diğerleri de hep ayniydiEvet ankarada var internetten ben hep sipariş veriyorum zaten kore ürünkerine özelliklede şampuanlarına sonsuz güveniyorum bunun nedeni ise koredeki insanlarn saçlatı çok çabuk döökülyor ve orda en adi şammpıan bile dökülmeye karşı önceliklidir
Ama bu modeli kullanmak için yüzün kusursuz olması gerekiyorama dalgalı saça da çoooooook güzel oluyor bi ara beyonceninki çok hoşuma gitti saçlarımı böyle yapıyodum benim saç düz olduğundan jöleyle yapıyodum ama kıvırcık dalgallı saça da çok çok güzel oluyo
bu da şimdiki saçımm
bi cilt problemim yok kış mevsimi banyoda ne kadar az kalırsam kar diye düşünüyorumAma bu modeli kullanmak için yüzün kusursuz olması gerekiyor
Mesela ben böyle kestirsem ucube olurum
Yüzü çok güzel olmayan kadınların en büyük silahıdir gösterişli saç
Kaşın baş ve son kısmıyla orta kısmı dengesiz ondan böyle olmuş.Ya saç ne ki saç uzuyor benim Kasımı görsen saçın bi sürü modeli var bak kaslarımin önceki sonraki hali
Ve asla duzelmiyor biri yay gibi biri bildigin parantez var gozumun üstünde yuvarlağın köşesi
Şimdi o da yok
Sevgilim geçenlerde sen kasını niye yuvarlak aliyosun dedi
Canım sana şöyle söylim ben hergün saçımı yıkıyordum yağlanma yüznden buşampuanı aldıktan sonra üç günde dört günde yıkamasm yağlanmıyordu gerçi uzun süre yıkamadan duramam ünideydim o zamn saçm yağlı olmasada takıntı ya iki günde bir yıkardm hacimine inanamayacaksn blendaks dyorlar ya o bunun yanında halt etmiş saçlarmı ellediğimd abartısız söylüyorum sanki saç çıkmş gbi kaln ve hacimliydi pembesini de anneme almştm missha çok cömerttir bana bir sürü tester yollamıştı şampuanın testeride vardı deniym dedim duştan çıktktan sonra yurttaki arkadşıma ördürdüm ve bana saçlrın çok bakımlı hiç kırık yok sağlıklı dedi oysa ilk kez kullandım ve bu şampuanlrı bnden sonra yurttada sayemde alan kızlar oldu ve hepsi de bana dua ettiler bu yüzdn hep missha diyorum zaten dünyanın en iyi bb krem markasıdır bu yüzden dünyada kullanlan bir marka bu fiyatları braz pahalı ama sürekli indirime de giriyorYa bunu duymamistim türkiyede olan her markayı denedim neredeyse ucuz pahali yok begenmedim yani söyle 2 liralikta diğerleri de hep ayniydi
Ben Uzama değil de hacım ve çabuk yaglanmama istiyorum o konuda etkililer mi
Ney onun adı ney çabuk söyle :)Canım sana şöyle söylim ben hergün saçımı yıkıyordum yağlanma yüznden buşampuanı aldıktan sonra üç günde dört günde yıkamasm yağlanmıyordu gerçi uzun süre yıkamadan duramam ünideydim o zamn saçm yağlı olmasada takıntı ya iki günde bir yıkardm hacimine inanamayacaksn blendaks dyorlar ya o bunun yanında halt etmiş saçlarmı ellediğimd abartısız söylüyorum sanki saç çıkmş gbi kaln ve hacimliydi pembesini de anneme almştm missha çok cömerttir bana bir sürü tester yollamıştı şampuanın testeride vardı deniym dedim duştan çıktktan sonra yurttaki arkadşıma ördürdüm ve bana saçlrın çok bakımlı hiç kırık yok sağlıklı dedi oysa ilk kez kullandım ve bu şampuanlrı bnden sonra yurttada sayemde alan kızlar oldu ve hepsi de bana dua ettiler bu yüzdn hep missha diyorum zaten dünyanın en iyi bb krem markasıdır bu yüzden dünyada kullanlan bir marka bu fiyatları braz pahalı ama sürekli indirime de giriyor
Benim saçım popomda
2 senede uzadı sutye hizasindan sizin saç 1 sene içinde normal halime gelir
Fotoğraf ekledim eski hali yeni hali eski sayfalardaSaçınız 2 senede poponuza mi geldi
Özel bişi kullanıyor musunuz
Benim sacim hiç uzamiyor offf
Ya çok teşekkür ederimCanım sana şöyle söylim ben hergün saçımı yıkıyordum yağlanma yüznden buşampuanı aldıktan sonra üç günde dört günde yıkamasm yağlanmıyordu gerçi uzun süre yıkamadan duramam ünideydim o zamn saçm yağlı olmasada takıntı ya iki günde bir yıkardm hacimine inanamayacaksn blendaks dyorlar ya o bunun yanında halt etmiş saçlarmı ellediğimd abartısız söylüyorum sanki saç çıkmş gbi kaln ve hacimliydi pembesini de anneme almştm missha çok cömerttir bana bir sürü tester yollamıştı şampuanın testeride vardı deniym dedim duştan çıktktan sonra yurttaki arkadşıma ördürdüm ve bana saçlrın çok bakımlı hiç kırık yok sağlıklı dedi oysa ilk kez kullandım ve bu şampuanlrı bnden sonra yurttada sayemde alan kızlar oldu ve hepsi de bana dua ettiler bu yüzdn hep missha diyorum zaten dünyanın en iyi bb krem markasıdır bu yüzden dünyada kullanlan bir marka bu fiyatları braz pahalı ama sürekli indirime de giriyor
Ya kas alma dönemim yaklaştı sayılır o zaman bana yardımcı olur musunuz ben buradan mesaj atarım sizeKaşın baş ve son kısmıyla orta kısmı dengesiz ondan böyle olmuş.
Kavis yapmak isterseniz bu kaşa orta kısmı bir sıra alttan üstten almalısınız.kaş farıyla baş kısma dolgu yaparsanız toparlanır.kuyruk kısmı inceldikçe kaş biçimsiz ve az durur.
Bence birgün tamamen kaş farıyla doldurun kaşınızı ıslak mendille alttan üstten istemediğiniz kısmı silin.çıkan şekle göre fazlalığı alın.
Yapamazsanız bekleyin badem yağını hergün sürüp uzatın.birden alınca daha muntazam olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?