Saç Kesim Şekilleri Kuaförüm. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
kumral tenli ve yuvarlak yüzlüyüm siz ce saçımı hangi model ve boyda kestirmeliym boyum 1.70 ve saçım belime yakın ne önerirsiniz

boyunuz kısa olmadıgı için saçınızın uzunlugu normal. madem kumral bir teniniz var, orginalliğinzi bozmadan açık bir kumralın üstüne krepe balyaj sizi çok daha havalı ve saçlarnzı dolgun göstericektir. krepe balyajdan sonrada çok az uçları alınabilir.

koleston önerdiğim bir marka degil. loreal matrixin açısı (30 volm) aynı şekilde yine loreal'n platin kullanıyorsan platin sarısını karıştırıp uygularsan saçın toklaşır birazda olsa yoğunlaşır.. platin saç kullanımı en zor olan saçtır. banyodan sonra saç serumlarını eksik etme.iyi akşamlar cnm.

merhabalar herkese benım sorunumda saclarım cok cabuk yaglanıyor bunun ıcın bana ne onerırsınız aceba cogu kısıde vardır bu genel bı soru da oldu aynı zamanda

yaglı saçın pek çaresi olduğu söylenemez cnm çünkü o saçın yapısı ile alakalı bir durum. kesinlikle krem kullanma ve boya saçı kuruttugu için saç boyası tavsiye ediyorum cnm.

kestaneyi oreal (açıcı) kullanmadan açamazsın cnm. bu söylediğin renk kumral bir sarı(platine yakın) zor bir ton ve açma-boyama_noans işlemleri oldugu için sana 150 tl den kapı açıcaklardır...

kestaneyi oreal (açıcı) kullanmadan açamazsın cnm. bu söylediğin renk kumral bir sarı(platine yakın) zor bir ton ve açma-boyama_noans işlemleri oldugu için sana 150 tl den kapı açıcaklardır...

cevabın ıcın tesekkurler

merhaba;
ben bugün saçıma keratin bakım yaptırdım da saç dökülmesine gerçekten faydası olur mu ? birdaha ne kadar sıklıkta yaptırmam gerekir acaba?

kesinlikle mükemmel bir uygulama keratin saçın ana maddesi oldugu için kullandıgınız bütün bakım ürünlerinden daha çok yararı olucaktır. en az 3, en fazla 6 ay aralıklarla saçına keratin yüklemelisin tatlım...

keratin yüklemesi ne oluyor acaba? ve ne işe yarıyor biraz bilgi verebilirmisiniz

nazlı tolga varya haber spıkerı fox da onun saç rengı nedır

nazlı tolga varya haber spıkerı fox da onun saç rengı nedır

saçımızın ana maddesidir cnm. saça yeniden kendini kazandırıyor kendine getiriyor. çok yoğun bir bakım şeklidir. brezilya ilacıyla yüklenen bu keratin aynı zamanda kvırcık saçları dümdüz yapar çok daha sağlıklı gösterir..

selam ilgin için teşekkür ederim benim sorum ben kumralım yaşım 35 beyazlarım bir hayli çoğaldı ne evde boyamak ne de kuaföre boyatmak beyazlarımı kapatmaya yetmiyor en geç 10 gün sonra boyayı atıp tekrar belli oluyorlar ne önerirsin teşekkürler....

söylediğin bayanın saç rengi yogun bir noans yüklü farklı parlıyor fakat karamel ve çok açık kumral parlamalar oldugu kesin. biz bu tonları 3-4 sulu boya karışımı ile yakalıyabiliyoruz ki sürdüğümüz boyalar birbirine girince böyle sıradısı bir renk olsun

arada bal tonları ve açılmış röflelerinin de etkisi büyük. resimleri inceledkçe farkettim.

sana tek önerim açık renk kullanman olucak çünkü koyu her zaman beyazların daha çok gözönünde bulunmasını sağlar... onun dışında yapılcak birşey maalesef yok

Öncelikle soru sorma fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederim benim yıllardır merak ettiğim bir şey var kuaförler herzaman saç boyatmanın zararı olmadığını söylüyor saç boyatmak saça zararlımıdır , değilmidir

şimdi şöyle söylemeliyimki; kimyasal madde içeren herşeyin fazlası saçımıza zarardır... şampuan,krem,jole bile...boya da her kimyasal gibi saça zarar verir. özellikle markası belli olmayan boyalar... fakatt şunun altını çizerek söylemeliyimki ana saçın her zaman bir boya hakkı vardır. ana saç yumuşak,şekil almıyan ve ısı tutmayan bir yapıda oldugundan bir defa boya vurmak,yada bir defa açtırmak saçı dolgunlastırır güçlendirir hacim verir... yani herşeyin olduğu gibi boyanında fazlası zarar...

sorumu cevapladığınız için teşekkür edderim :)) umarım bu bakımın faydası olucak fakat bugün dökülen bölgeye sarımsak sürmenin de tekrar saç çıkarttığını duydum...gerçekten çıkartır mı? bu bakımn üstüne onu uygulasam sorun olur mu yoksa biraz beklemelimiyim?

Vallahi çok sevindim bu habere demekki dip boyası saça yarayabiliyor bende saçlarım çok dökülüyor diye boyatmamıştım içim rahat boyatıcağım
lütfen yanlış anlamayın ama saçımı yakan kuaförde olmuştu bu sebeple pek güvenemiyordum
çok olmazsa birşey daha sormak istiyorum saçlarım dökülüyor bebek şampuanı işe yararmı sizce

ay bu konuyu bulduğum iyi oldu canım benim saçımda kızıl vardı ben kapatsın diye üstüne kahve boyadım 20 gün oldu baya aktı kızıllar yine cıktı bana nerebileceğin bir renk varmı ne renge boyamalıyım ki altta kızıl kalmasın.çok ta siyah olmasın kahve tonu olsun istiyorum.birde bişey duydum boyanın içine acıcı koyup saçı boyayıp saç rengini bi nabze değiştirmek ve acmak mumkunmus doğrumu.

Son düzenleme:

rica ederim cnm :) sarımsak tabiki yeni saç çıkarır bu bilinmiş bir işlem. fakat keratin saçı iyice sarana kadar extra bir işlem yapmanı önermiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…