kumral tenli ve yuvarlak yüzlüyüm siz ce saçımı hangi model ve boyda kestirmeliym boyum 1.70 ve saçım belime yakın ne önerirsiniz
Ortak Sorun SAÇ dökülmesi için Ne yapabiliriz? Önerdiğiniz şampuan nedir? Teşekkür ederim
merhaba canım ben hemen hemen 2 yıldır koleston yoğun renk açıcı ile açıyorum saçlarımı tek renk kullanıyorum platin gibi oluyor fakat saçlarım çok zayıfladı telleri inceldi nasıl toparlayabilirim bu durumu yardım lütfeniyi geceler..
merhabalar herkesebenım sorunumda saclarım cok cabuk yaglanıyor bunun ıcın bana ne onerırsınız aceba cogu kısıde vardır bu genel bı soru da oldu aynı zamanda
cnm benım sorum
ben beyaz tenlı koyu kestane sacımın rengı
ben sarıya boyatmak ıstıyorum sarı derken http://www.mutlukal.com/wp-content/uploads/548fc5a4e684588b45f291c3fb5be24f.jpg
bu renk ıstıyorum acabakac boyamadan sonra boyle olur cnm
ucretı ortalama ne kadardır acaba
kestaneyi oreal (açıcı) kullanmadan açamazsın cnm. bu söylediğin renk kumral bir sarı(platine yakın) zor bir ton ve açma-boyama_noans işlemleri oldugu için sana 150 tl den kapı açıcaklardır...
merhaba;
ben bugün saçıma keratin bakım yaptırdım da saç dökülmesine gerçekten faydası olur mu ? birdaha ne kadar sıklıkta yaptırmam gerekir acaba?
nazlı tolga varya haber spıkerı fox da onun saç rengı nedır
saçımızın ana maddesidir cnm. saça yeniden kendini kazandırıyor kendine getiriyor. çok yoğun bir bakım şeklidir. brezilya ilacıyla yüklenen bu keratin aynı zamanda kvırcık saçları dümdüz yapar çok daha sağlıklı gösterir..
söylediğin bayanın saç rengi yogun bir noans yüklü farklı parlıyor fakat karamel ve çok açık kumral parlamalar oldugu kesin. biz bu tonları 3-4 sulu boya karışımı ile yakalıyabiliyoruz ki sürdüğümüz boyalar birbirine girince böyle sıradısı bir renk olsun
selam ilgin için teşekkür ederim benim sorum ben kumralım yaşım 35 beyazlarım bir hayli çoğaldı ne evde boyamak ne de kuaföre boyatmak beyazlarımı kapatmaya yetmiyor en geç 10 gün sonra boyayı atıp tekrar belli oluyorlar ne önerirsin teşekkürler....
Öncelikle soru sorma fırsatı verdiğiniz için çok teşekkür ederim benim yıllardır merak ettiğim bir şey var kuaförler herzaman saç boyatmanın zararı olmadığını söylüyor saç boyatmak saça zararlımıdır , değilmidir
kesinlikle mükemmel bir uygulamakeratin saçın ana maddesi oldugu için kullandıgınız bütün bakım ürünlerinden daha çok yararı olucaktır. en az 3, en fazla 6 ay aralıklarla saçına keratin yüklemelisin tatlım...
şimdi şöyle söylemeliyimki; kimyasal madde içeren herşeyin fazlası saçımıza zarardır... şampuan,krem,jole bile...boya da her kimyasal gibi saça zarar verir. özellikle markası belli olmayan boyalar... fakatt şunun altını çizerek söylemeliyimki ana saçın her zaman bir boya hakkı vardır. ana saç yumuşak,şekil almıyan ve ısı tutmayan bir yapıda oldugundan bir defa boya vurmak,yada bir defa açtırmak saçı dolgunlastırır güçlendirir hacim verir... yani herşeyin olduğu gibi boyanında fazlası zarar...
sorumu cevapladığınız için teşekkür edderim :)) umarım bu bakımın faydası olucak fakat bugün dökülen bölgeye sarımsak sürmenin de tekrar saç çıkarttığını duydum...gerçekten çıkartır mı? bu bakımn üstüne onu uygulasam sorun olur mu yoksa biraz beklemelimiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?