Saç Kesim Şekilleri Kuaförüm. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

yanma değil,akıtma işlemi yapıcaksın. saçına düşük volume ile girlcek örnegin 10luk oksidanla. daha sonra o rengi yakalıyabilrsin. bu işlem kuaförün yapacagı bir uygulama. yanma tabiki olucaktır altta kalan sarıların buna neden. fakat kopcak derecede degil tekrar düzeltebilirsiniz

resimde ışık yanıltması parlaması tabiki var fakat benim gördüğüm lorealn 5.15 numaralı bir kahvesi var o ton. tek renkte gitmek istiyorsan ışıksız,5.15 kullanmalısın

canım bu renk cok hosmus buzul kahve cok siyah bişey olmaz dimi bu.yada içine bi şey daha karıstaırayımmı direk alıp boyayımmı.

canım bu renk cok hosmus buzul kahve cok siyah bişey olmaz dimi bu.yada içine bi şey daha karıstaırayımmı direk alıp boyayımmı.

şimdi sana nasıl uygulaman gerektiğini anlatıcagım...saçının dibi bu rengi tutucaktır fakat uçları için aynı şeyi söyleyemem. öncelikle oreal oksidan 20 volumle saçının uçlarına sulu kıvamda uygulayıp uçlardaki koyu kızılları biraz akıtmalısın. saçın sararana kadar deil, hafif açıldıktan sonra yıkıyabilirsin. sonra saçlarını dip uç 5-15 ile boyayıp üç gün üst üste yıkıcaksın. akma payı geçtikten sonra bana 3 gün geçtikten sonra buraya resmni ekliceksin ben tonu görüp sana özel noans renkleri söylücegim ve resimdekinden daha güzel tonlar elde edecegiz

sedacım sana bir sorum olcak. saçlarım kıvırcık kuru kabark çok gür ve iğrenç. ve de hiç uzamıyor ne önerirsin uzatmak için?

sedacım sana bir sorum olcak. saçlarım kıvırcık kuru kabark çok gür ve iğrenç. ve de hiç uzamıyor ne önerirsin uzatmak için?

kabarık ve kıvırcıklıgna saçı tamamen besliyen brezilya fönü öreririm cnm.8 ay boyunca dümdüz saçlar ve keratin sayesinde beslenen saçlar... uzaması içinde şampuanına sarımsak badem yagı ve hint yagı eklemeni tavsiye ediyorum.

düz saç bana hıç yakısmıyor sedacım yaa ama su badem yağını ve hint yağını ekleyebilirm, e ya sacım yağlı gibi olursa? 700 ml lik sampuana ne kadar yağ eklicem son sorum? bide benim ayda yılda bır sacıma sürdüğüm badem yağı zeytinyağı karısımım var onu sampuana aktarsam olur mu?

Son düzenleme:
sedacım nerde kuaförlük yapıyosun acaba?benim saçlarım kıvırcık maşa yapsam iri dalga olur mu?ona göre maşa alcamda

sarmısak özlü şampuanlar yılan yağlı defneli şampuanlar..sonuç hep aynı..demek ki stresin bazen çözümü olmuyor.teşekkürler..

Süpersin
Şimdi benim saçımın doğal rengi koyu kahve kaşım gözüm siyah olduğu için bi türlü bi renge karar veremiyorum akar, yakışmaz diye. Ten rengimde buğday. Kahve tonları düşünüyorum da çikolata kahve nasıl olur, öyle çokta koyu durmasın ama rengi belli olsun hani şu Pınar Altuğunki gibi. Ne önerirsin ? Şimdiden teşekkürler.

Arkadaşım selam,saçlarımı açık kumral tonlarında boyatıyorum ,zaten kendi saçımda kahve tonlarında kuaförüm açık kumralın yanında kum sarısı falan karıştıyordu çok belli olmuyordu bende kızımın ısrarıyla ki -çok pişmanım-oryelle açtırıp kum sarısına boyattım ama hiçç beğenmedim kumral ,renkli gözlü olduğum halde bana hiç gitmedi biraz kullanıp hemen kumral rengime boyattım çok güzel oldu sanki gölge gibi saçımın aralarında ışıltı oldu ama boyalar akmaya başladığında üstler başka uçlar başka renk oldu üstünden 1 seneden fazla geçti ama hala istediğim rengi bulamadım açık kumrala gölge ya da röfle attırmak istiyorum bakalım nasıl olacak??

arkadaşım meraba,benim saç diplerim saçımı yıkadıktan bi saat sonra yağlanmaya başlıyor ama uşlarımda saç diplerimin aksine kupkuru ve o kadar çabuk kısa sürede kırılıoki anlatamam saçımı tararken bile küçük küçük kırılıp omuzlarıma düşüo...napmalıyım,ne kullanmalıyım?

sevgili seda benim sorunum dip boya yaptırdığım zaman ya kızıllık yada turunculuk oluyor ben ise saç diplerimide saçlarımın uçları gibi sarı yapmak istiyorum sence hangi renk ile uç renklerimi diplerdede yakalarım yada kızıllık ve turunculuk yapmayacak bir renk önerebilirmisin en azından dip boyamı kendim yapıp balyajımı salonda yaptırırm şimdiden teşekküler..

Son düzenleme:

merhabalar benimde bir sorum olucak bende brezilya fönü yaptırmak istiyorum fakat bi araştırma yaptım şampuanı bve kremi pahalı başka bunun yerine kükürt oranı olmayan piyasada mevcut hangi şampuanlar kullanılabilir teşekkürler

yaglı saçın pek çaresi olduğu söylenemez cnm çünkü o saçın yapısı ile alakalı bir durum. kesinlikle krem kullanma ve boya saçı kuruttugu için saç boyası tavsiye ediyorum cnm.

cok tesekkurler cnm haklısın cunku ben cok sey duyup denedım ama faydası olmadı demekkı bunla yasamaya alısmak lazım boya kullandıgım zamanda evet baslarda kurutmustu etkısı vardı ama ben kalıcı bırsey var mı dıye merak etmıstım tekrar sagol

merhaba.bende bır soru soracam benım saçlarım cok elektrıklenıyor saclarımı ne yaparsam yapıyım elektrıklı.ama benım vucudumdada var elektırk hanı boyle kapı koluna falan dokununca cızır cızır yaparya o şekilde.acaba vucudumda bulunan elektırktenmı kaynaklanıyor.

bır sorum daha olucak bu sinemaki bakımı hakkında bir düşünceniz varmı.saçlarımızı uzatması ıcın cogu arkadas kullanıyoruz saçlarımızı uzatıyoruz derken daha zararı dokunmasın.

yanlıs alıntı yapmıssınız heralde bu mesaj bana oluyor her kuaför yapıyormu peki ve fiyatı ortalama kaç? benim saçlarım cok kırılıyor ona cözüm olabilirmi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…