Ya bu konun açılması harika olmuş... Ben saçlarımı çok kez boyadım saçlarım şu an epey uzun belimde sayılır, en kısa halinden beri hep boyadım, iki sene önce röfle yaptırdım şuan uçlarında kaldı, o röflenin dibi geldikçe saçımı palettenin altın sarı rengine boyadım herkes çok beğendi bakır sarı gibi çok şahaneydi saçlarım, Bir kaç gün önce nişanlım istediği için saçımı yine palettenin sıcak çikolata rengine boyadım ama çok koyu oldu simsiyah.. Şimdi tekrar açmak istiyorum o renge dönmek için ama yanmasından korkuyorum ne yapabilirim???????????????? lütfen yardım edin..
resimde ışık yanıltması parlaması tabiki var fakat benim gördüğüm lorealn 5.15 numaralı bir kahvesi var o ton. tek renkte gitmek istiyorsan ışıksız,5.15 kullanmalısın
canım bu renk cok hosmus buzul kahve cok siyah bişey olmaz dimi bu.yada içine bi şey daha karıstaırayımmı direk alıp boyayımmı.
şimdi sana nasıl uygulaman gerektiğini anlatıcagım...saçının dibi bu rengi tutucaktır fakat uçları için aynı şeyi söyleyemem. öncelikle oreal oksidan 20 volumle saçının uçlarına sulu kıvamda uygulayıp uçlardaki koyu kızılları biraz akıtmalısın. saçın sararana kadar deil, hafif açıldıktan sonra yıkıyabilirsin. sonra saçlarını dip uç 5-15 ile boyayıp üç gün üst üste yıkıcaksın. akma payı geçtikten sonra bana 3 gün geçtikten sonra buraya resmni ekliceksin ben tonu görüp sana özel noans renkleri söylücegim ve resimdekinden daha güzel tonlar elde edecegiz[/QUO
canım dediklerini aynen yapacağım ve sana resmimi yollayacağım.artık kızldan kurtulmak saçıma cok koyu olmayan bi ton tutturup ana rengin o olmasını ve sadece dip boya yapacagım günleri bekliyorum.cok teşekkür ederim yardımın için cok sağol tatlım
sedacım sana bir sorum olcak. saçlarım kıvırcık kuru kabark çok gür ve iğrenç. ve de hiç uzamıyor ne önerirsin uzatmak için?
şimdi sana nasıl uygulaman gerektiğini anlatıcagım...saçının dibi bu rengi tutucaktır fakat uçları için aynı şeyi söyleyemem. öncelikle oreal oksidan 20 volumle saçının uçlarına sulu kıvamda uygulayıp uçlardaki koyu kızılları biraz akıtmalısın. saçın sararana kadar deil, hafif açıldıktan sonra yıkıyabilirsin. sonra saçlarını dip uç 5-15 ile boyayıp üç gün üst üste yıkıcaksın. akma payı geçtikten sonra bana 3 gün geçtikten sonra buraya resmni ekliceksin ben tonu görüp sana özel noans renkleri söylücegim ve resimdekinden daha güzel tonlar elde edecegiz[/QUO
canım dediklerini aynen yapacağım ve sana resmimi yollayacağım.artık kızldan kurtulmak saçıma cok koyu olmayan bi ton tutturup ana rengin o olmasını ve sadece dip boya yapacagım günleri bekliyorum.cok teşekkür ederim yardımın için cok sağol tatlım
bu imkansız degil tatlım beraber yapacagız. bu arada aklında bulunsun uçlara uygulamanı söylediğim oreali saçının koyu bi renk elde etmesini istemiyosan bütn saçına sürüp 5 dk sonra yıkayıp bütün saçının akmasınıda sağlıyabilrsin. boya o zman daha açık tutar. koyu bir kahvede de söylediğim gibi sadece uçlarına uygula
kabarık ve kıvırcıklıgna saçı tamamen besliyen brezilya fönü öreririm cnm.8 ay boyunca dümdüz saçlar ve keratin sayesinde beslenen saçlar... uzaması içinde şampuanına sarımsak badem yagı ve hint yagı eklemeni tavsiye ediyorum.
stres kaynaklı saç dökülmesi normalden daha kötü bir durum. sarımsak özlü şampuanlar, yada sarımsagı ezip kendi şampuanınıza dökmeniz yardımcı olabilir. bakım önermiyorum çnkü uyguladgnz bakım ve yagların etki etmediğini söylemişsinz...
Eki Görüntüle 303205 sevgili seda benim sorunum dip boya yaptırdığım zaman ya kızıllık yada turunculuk oluyor ben ise saç diplerimide saçlarımın uçları gibi sarı yapmak istiyorum sence hangi renk ile uç renklerimi diplerdede yakalarımYada kızıllık ve turunculuk yapmayacak bir renk önerebilirmisin en azından dip boyamı kendim yapıp balyajımı salonda yaptırırm şimdiden teşekküler..
yaglı saçın pek çaresi olduğu söylenemez cnm çünkü o saçın yapısı ile alakalı bir durum. kesinlikle krem kullanma ve boya saçı kuruttugu için saç boyası tavsiye ediyorum cnm.
saçımızın ana maddesidir cnm. saça yeniden kendini kazandırıyor kendine getiriyor. çok yoğun bir bakım şeklidir. brezilya ilacıyla yüklenen bu keratin aynı zamanda kvırcık saçları dümdüz yapar çok daha sağlıklı gösterir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?