Vallahi çok sevindim bu habere demekki dip boyası saça yarayabiliyor bende saçlarım çok dökülüyor diye boyatmamıştım içim rahat boyatıcağım
lütfen yanlış anlamayın ama saçımı yakan kuaförde olmuştu bu sebeple pek güvenemiyordum
çok olmazsa birşey daha sormak istiyorum saçlarım dökülüyor bebek şampuanı işe yararmı sizce
tabiki boyatabilirsiniz dipboyada bir problem yok.bebek şampuanı diger şampuanlara göre az kimyasal içerdiği için doğru tatlım zararıda yok. kuaför vakası her bayanın başına gelebiliyor. benim öyle bir sorunum inanın olmadı bunuda markadan hiç ödün vermememe bağlıyorum. her zaman kalite marka önemli... o yanan saçları düzeltmek bizim işimiz. her meslegin iyisi kötüsü oluyor
ay bu konuyu bulduğum iyi oldu canım benim saçımda kızıl vardı ben kapatsın diye üstüne kahve boyadım 20 gün oldu baya aktı kızıllar yine cıktı bana nerebileceğin bir renk varmı ne renge boyamalıyım ki altta kızıl kalmasın.çok ta siyah olmasın kahve tonu olsun istiyorum.birde bişey duydum boyanın içine acıcı koyup saçı boyayıp saç rengini bi nabze değiştirmek ve acmak mumkunmus doğrumu.
sizin yerinizi öğrenebilirmiyim kendime güvenilir işini iyi yapan bir kuaför arıyorumda
bu başlığı açarken yerimizin verilmemesi için uyarılmıştık sitenin kurallarına aykırı fakat şehir olarak mersinde oldugumu söylebilirim sadece maalesef
kızıl , sarı gibi zor bir renktir... kamufle edebilmek için koyu renk yapmak mecburiyetindesiniz. kumral tonları kızılı örtebilir fakat bir boyada bu mümkün olmaz en az 3 kere boyamanızda kızıllar giderilir. daha sağlıklı bir şey önermemi istiyorsan. o kızılın kırmızlıgını açıcıyla biraz akıtıp sonradan boya vurman(boyanın kalıcılıgı açısından) boyaya açıcıyı ilave etmek saçı boyadıgınz renkten açar bu dogru, fakat bu kuaförlerin ayarlıyabilcegi birsey. eger ayarını kaçırırsanız hayal kırıklıgı olabilir. iyi aksamlar...
merhabalar..annemle ilgili bişey sormak istiyorum..yaşadığı sorunlardan dolayı bilek kadar kalın saçları fazlasıyla dökülüyor ve çok azaldı.sürekli bitkisel şampuanlar kullanıyor ve yağlarla bakım yapıyor ama değişmiyor sonuç..ne önerebilirsiniz? :)
çok teşekkür ederim şimdiden.
söylediğin bayanın saç rengi yogun bir noans yüklü farklı parlıyor fakat karamel ve çok açık kumral parlamalar oldugu kesin. biz bu tonları 3-4 sulu boya karışımı ile yakalıyabiliyoruz ki sürdüğümüz boyalar birbirine girince böyle sıradısı bir renk olsun
arada bal tonları ve açılmış röflelerinin de etkisi büyük. resimleri inceledkçe farkettim.
aynen öyle canım kumral tonları olarak ne boyamalıyım peki canım yani bana su marka su numara diye bir örnek verebilir misin saçımı açmak istemiyorum cunku acıp ta kızıl yaptım saçım yıprandı anca toparladım.kumral olupta 3 4 kere boyamaya razıyım.boyamalar arasında ne kadar fark olmalı
bayada acık bir renkmiş 7.1 tatlım bu benim saçımı sarı gibi yapmasın.kahve rengi de var ya saçımda 20 gün önce boyadığım tutarmı ki.
saçın tam rengi ne tatlım? dip-uç
saçın tam rengi ne tatlım? dip-uç
Eki Görüntüle 303180 bayada acık bir renkmiş 7.1 tatlım bu benim saçımı sarı gibi yapmasın.kahve rengi de var ya saçımda 20 gün önce boyadığım tutarmı ki.amacım resmini koyduğum renk gibi bişey olması.cok soru sordum biliyorum kusura bakma tatlım
resim yeni gördüm bu çok daha kışkırtıcı bir kahve kumrallıkla alakası olmayan ..
böyle bir renk için neyle boyamam gerekir.2 3 boyamada tutacak bile olsa olur.yeter ki sonunda bu tarz bir renk olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?