Saç Kesim Şekilleri Kuaförüm. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel
merhabalar..annemle ilgili bişey sormak istiyorum..yaşadığı sorunlardan dolayı bilek kadar kalın saçları fazlasıyla dökülüyor ve çok azaldı.sürekli bitkisel şampuanlar kullanıyor ve yağlarla bakım yapıyor ama değişmiyor sonuç..ne önerebilirsiniz? :)
çok teşekkür ederim şimdiden.

tabiki boyatabilirsiniz dipboyada bir problem yok.bebek şampuanı diger şampuanlara göre az kimyasal içerdiği için doğru tatlım zararıda yok. kuaför vakası her bayanın başına gelebiliyor. benim öyle bir sorunum inanın olmadı bunuda markadan hiç ödün vermememe bağlıyorum. her zaman kalite marka önemli... o yanan saçları düzeltmek bizim işimiz. her meslegin iyisi kötüsü oluyor

sizin yerinizi öğrenebilirmiyim kendime güvenilir işini iyi yapan bir kuaför arıyorumda

kızıl , sarı gibi zor bir renktir... kamufle edebilmek için koyu renk yapmak mecburiyetindesiniz. kumral tonları kızılı örtebilir fakat bir boyada bu mümkün olmaz en az 3 kere boyamanızda kızıllar giderilir. daha sağlıklı bir şey önermemi istiyorsan. o kızılın kırmızlıgını açıcıyla biraz akıtıp sonradan boya vurman(boyanın kalıcılıgı açısından) boyaya açıcıyı ilave etmek saçı boyadıgınz renkten açar bu dogru, fakat bu kuaförlerin ayarlıyabilcegi birsey. eger ayarını kaçırırsanız hayal kırıklıgı olabilir. iyi aksamlar...

aynen öyle canım kumral tonları olarak ne boyamalıyım peki canım yani bana su marka su numara diye bir örnek verebilir misin saçımı açmak istemiyorum cunku acıp ta kızıl yaptım saçım yıprandı anca toparladım.kumral olupta 3 4 kere boyamaya razıyım.boyamalar arasında ne kadar fark olmalı

stres kaynaklı saç dökülmesi normalden daha kötü bir durum. sarımsak özlü şampuanlar, yada sarımsagı ezip kendi şampuanınıza dökmeniz yardımcı olabilir. bakım önermiyorum çnkü uyguladgnz bakım ve yagların etki etmediğini söylemişsinz...

Merhaba seda hanım yüzüm yuvarlak etli, saçlarım dalgalı ,kuru ,çok gür, açamıyorum,nasıl bir model kestirmeliyim saçımı.rahatlık açmak ve havalı olmasını istiyorum lütfen tavsiyelerde bulunur musunuz?bob model nasıl olur

arada bal tonları ve açılmış röflelerinin de etkisi büyük. resimleri inceledkçe farkettim.

tesekur ederım aklıma koydum kuafore gıdınce bakıcam gecen tulın sahınde aynı rengı yapmıs. özellikle bugunku fox haberdekı yenı sacı cok guzeldı

loreal 7.1 ve loreal preference 6.3 ultra açıcı dore parlaması açısından cnm. ikisinden yarım tür sıkarak uygulamalısın. saçına bir tüp yetmiyorsa ikisinide tam uygula cnm

bayada acık bir renkmiş 7.1 tatlım bu benim saçımı sarı gibi yapmasın.kahve rengi de var ya saçımda 20 gün önce boyadığım tutarmı ki.amacım resmini koyduğum renk gibi bişey olması.cok soru sordum biliyorum kusura bakma tatlım

Son düzenleme:

resim yeni gördüm bu çok daha kışkırtıcı bir kahve kumrallıkla alakası olmayan ..

Ya bu konun açılması harika olmuş... Ben saçlarımı çok kez boyadım saçlarım şu an epey uzun belimde sayılır, en kısa halinden beri hep boyadım, iki sene önce röfle yaptırdım şuan uçlarında kaldı, o röflenin dibi geldikçe saçımı palettenin altın sarı rengine boyadım herkes çok beğendi bakır sarı gibi çok şahaneydi saçlarım, Bir kaç gün önce nişanlım istediği için saçımı yine palettenin sıcak çikolata rengine boyadım ama çok koyu oldu simsiyah .. Şimdi tekrar açmak istiyorum o renge dönmek için ama yanmasından korkuyorum ne yapabilirim???????????????? lütfen yardım edin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…