Saç Kesim Şekilleri Kuaförüm. Sorularınız varsa yardımcı olabilirim.

Saç Kesim Şekilleri (kesim, örgü, topuz), Kuaför Önerileri, Düz Saçlara Özel, Dalgalı Saçlara Özel, Kıvırcık Saçlara Özel

tatlım kesimin ne kadar kötüyse saçına şekil vermek o kadar zor olur. yinede kestirmicem diyorsan köpük jole gbi şekillendiricelr kullanmanı öneriyorum. fön, pres, maşadan uzak durmalısın ki ısı saçını kurutup o dalgarı daha çok öldürmesin.

mrb bende açık küllü kumral istiyorum saçım siyah turunculuk olmadan küllü kumralı evde hangi boyayla elde edebilirim bana marka önerirmisiniz birde keratina essential gliss bu serum hakkında ne düşünüyrsunuz

Son düzenleme:

tamam tatlım kuaför yolu görünmek üzere:)
çok tşk ederim ilgin için

benım saclarım kıvırcık taramıyorum bazen guzel duruyor ama ılla kabarma oluyor ve kıvırcıklarım daha belırgın olsun ıstıyorum sureklı yıkıyorum saclarımıda napmalıyım

keratina essential gliss güzel bir saç bakım serumu bizde kullanıyoruz öneririm. siyah boya ana saçınızsa küllü kumrala dönmeniz için yardımcı olurum, fakat boyaysa bu açma işlemi olmadan mümkün degil. yani kuaförün yapabilcegi bir işlem

saçımın bir an önce uzamasını istiyorum hızlı uzamayo sağlayan bir formül biliyormusunuz.

benım saclarım kıvırcık taramıyorum bazen guzel duruyor ama ılla kabarma oluyor ve kıvırcıklarım daha belırgın olsun ıstıyorum sureklı yıkıyorum saclarımıda napmalıyım

yıkadıktan sonra hafif köpük uygulayarak bırakmalısınız. fönle asla kurutmayın ve taramayın. kıvırcık saça yapılıcak baska hiç birsey yok malesef. düz seviyorsanız brezilya fönü öneriyorm

teşekkür ederim cevabınız için o kürü uygulamaya başladım da başka varsa onu da uygulayayım dedim

yapar cnm cila numaran kaç ne uyguluyorsun ve markası ne?

canm kuaför yaptı hiç bilmiyorumki röflmi herzamnki gibi bal sarısı cilasında üstüne 1,5 ton cila uyguladı begendim rengi ama yıkanınca akmamasıi için ne yapabilirim normalde beyaz tenliyim kavrengi gözüm oval yüz bu tür bayanlar nasıl şaç kulanmalı senceee

o serumun fiyatı nedir sizde canım .benim kendi saçım siyah boya degil küllü kumral istiyorum açık ama boyaınca nedense turuncluk oluo mesala çagla şikelin küllü kumralı çok hoş nasıl elde ederim bilemiyorum

cnm ağustosun sonunda röfle yaptırdım.eşiminde isteği ile daha önce uzun yıllar röfle kullanmıştım sanırım eşimde koyu renge alışamadı.röflemi beğenmedim turuncu sanki yeşil bi renk vardı kafamda yıkandıkça değişti.daha önce platinde kullandm okadar açık istemiyorum rengi.sarı canlı parlak bi renk olsun istiyorum.hangi marka ne ile boyasam istediğim gibi olur? bu arada röflem ince sık.hatta düz boya gibi görünüyor nerdeyse kafama göre boyayıp turuncu olmasında korkuyorum özellikle dipleri please yardım?

bu arada saçım güneşte sarı ,flaşlı fotoda sarı gibi ama ne renk tam anlatamıyorum.foto yüklemek isterdim ama yeni üyeyim

Merhaba! Ben saçımı kuaförde 2 kez boyattım, ikisindede hayal kırıklığına uğradım. Bir kızıl ama kırmızıya dönük oldu, saçımı çok yıprattı ve bana yakışmadı. İkincisi saçımda boya yokken gölge attırdım, kahverengi ama çok kötü bir renkti ve hemen renk attı saçım sararmaya solmaya başladı ve yakışmadı. Kendim kahverenge boyadım 2kez fakat çok koyu oldu. Esmerim siyaha dönük saçlarım var ve saçımı boyatmak istiyorum. Kızıl ve kestane tonları yakışmıyor ve yıllardır siyah saçlıyım saçımı ne renge boyatacağımı bilmiyorum. Bana yakışacak, kafamda belli olacak bir renk istiyorum. Çok açık tonlar boyatamam zaten yakışmaz, ten rengimi göremiyorsunuz ama sizce bana ne renkler yakışır. Koyu kumral yakışır mı acaba? Öyle insanlar var, bir saç boyatıyorlar bambaşka, çok güzel oluyorlar bende çok heves ediyorum saç rengimi değiştirmeyede cesaret edemiyorum kötü olur diye. Bana yardımcı olabilirseniz çok sevinirim.

Benim saç kesimiyle ilgili bir sorunum var hatta konu açmıştım.
Kuoförüme saç uçlarını sivri yapmasını istiyorum ama o usturayla kesiyor ve pırçık pırçık oluyor benim istediğim bu değil istediğim şu fotoğraflarda ki gibi

Bunu kuoförüme nasıl anlatırım.Bikere usturayla kesilmediği kesin o böyle yapmıyor:95:.Makasla kesiliyor büyük ihtimal ama onunda bir kesiş şekli var sanırım.Yardımcı olurmusunuz lütfen:81:

Merhaba canım benimde bi sorum olucaktı ben bugday tenli ela gözlüyüm kahve sactan cok sıkıldım ne renk önerirsin? ben su sıralar bakır yada koyacagım renkteki gibi saç düşünüyorum ne dersin olur mu resmimi görmedin ama tecrübeyle bilirsin heralde :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…