merhaba:) saçlarım dalgalıydı bir zamanlar ancak şimdi püsküle dönüştü bu dalgalar. şu an göğüs hizamda önlerde azcık kat var ve açık kullanamıyorum çok şekilsiz, kestirmek de istmeiyorum. ne yapmalıyım, nasıl bir model yapmalıyım?
bu renk siyahtan kendi başına dönebileceğin bir renk değil. zamanlamasını ton ayarlamasını vs tutturman için bu işi çok iyi bilmen lazım cnm . malesef bunu kuaförüne danışmalısın. bizim bu sene çok kullandığımız bir renk bu. zewkin için tebrik ederim.
acaba daha fazla kat verdirsem dalgalarım belirginleşir mi?
mrb bende açık küllü kumral istiyorum saçım siyah turunculuk olmadan küllü kumralı evde hangi boyayla elde edebilirim bana marka önerirmisiniz birde keratina essential gliss bu serum hakkında ne düşünüyrsunuz
saçımın bir an önce uzamasını istiyorum hızlı uzamayo sağlayan bir formül biliyormusunuz.
benım saclarım kıvırcık taramıyorum bazen guzel duruyor ama ılla kabarma oluyor ve kıvırcıklarım daha belırgın olsun ıstıyorum sureklı yıkıyorum saclarımıda napmalıyım
merhaba seda hoşgeldin öcelikle benim sorumda röfle olan şaç ciladan sonra akma yaaprmı
yapar cnm cila numaran kaç ne uyguluyorsun ve markası ne?
mrb bende açık küllü kumral istiyorum saçım siyah turunculuk olmadan küllü kumralı evde hangi boyayla elde edebilirim bana marka önerirmisiniz birde keratina essential gliss bu serum hakkında ne düşünüyrsunuz
keratina essential gliss güzel bir saç bakım serumu bizde kullanıyoruz öneririm. siyah boya ana saçınızsa küllü kumrala dönmeniz için yardımcı olurum, fakat boyaysa bu açma işlemi olmadan mümkün degil. yani kuaförün yapabilcegi bir işlem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?