Amiin.. Gece yatınca bu duayı 3 kere okuduğumda 2de 3de de yatsam sabah namazına çok rahat uyanabiliyorum elhamdülillahHayirli cumalar kizlar.
Benimde sıkca zikrettigim dua.
Eki Görüntüle 2197245
Rabbim istediklerimizi zorlastirmasin insallah Hayirla sonuclandirsin.
Harika anlatmışsınız daha ne söylenebilirki teşekürlerne kadar doğru yazmışsınız... hayattaki her sıkıntı aslında çocuklukta açılan o yaraladan sızıyor insanın hayatına. sevgi bir çocuk için en elzem şey. sevilen çocuk anlar, görür, duyar, sevilen çocuk yapar, sevilen çocuk başarır. sevgiyle olur her ne olursa... ben bir anne baba çocuğuna ne yapsın diye sorsalar, "sevsin" yeter derim. gerisi zaten gelir...
Hanımlar,
topiklerinizi başka üyeleri linç etmek için kullanmayınız, başka üyeleri kışkırtacak yazılar yazarak kavgaya zemin hazırlamayınız.
Herhangi bir üyeyi de siteden göndermek için toplu şikayet etmeniz bir fayda sağlamaz, üye kurallara uyuyorsa dilerse tüm site şikayet etsin birşey olmaz, yöneticiler kiblemelerin çokluğuna değil üyenin kurallara uyup uymadığına bakar.
Kötü içerik yaptığınız kişi 2. üyelik değildir.
Ne guzel bir dua..Amiin.. Gece yatınca bu duayı 3 kere okuduğumda 2de 3de de yatsam sabah namazına çok rahat uyanabiliyorum elhamdülillah
Merhabalartr_lelli paylaştığın dua ne kadar güzel.ben de not ettim hemen. sleepy marka ped kullanan var mı?memnun kaldınız mı acaba?bu sıralar indirim denk gelirse yağ, salça ,ped ,duş jeli alacağım toplu.özellikle salça ve yağ fiyatları almış başını gitmiş.gün bitse diye iç geçiriyorum.başım kazan gibi.
Nice yıllarınız olsunnnnbizimde bugün 10. yılımız bitti :)
görümcem , eşimin kuzeni aradılar
halen eşimden ses yok :):)
cumaya gitmiştir şimdi
geçen yıla kadar eşim hep çiçek gönderirdi
artık gönderme dedim
çünkü çok pahalı çiçekler yaptırıyor
en ucuzu 500- TL, çok gösterişli
burda herkesin diline düştüm, resmen çiçekçiyi arayıp fiyatını soranlar olmuş
dedim ona yemek yeriz :)
Nice yıllarınız olsunnnn
Ay ciceğe ben de acıyorm artık.3 gün sonra soluyor yazık günah.Tembihliyorm hep uygun bisy olsunnn diye:)Yaslanıyorm galiba
Ben bisi sorucam !Şu notu şuraya iliştireyim
Bundan sonra surekli nick degisip insanlari kandiricam bende.Kazen canın mı sıkıldı hayırdır:)
Bacım niye ban yedin yine ya
@amaryliss yine banlanmıs.Herkesi cat cat banlıyorlar,o kadın yerinde.Topik topik gezip egosunu tatmin edior!Bundan sonra surekli nick degisip insanlari kandiricam bende.
Site kurallarina gore doğru olan bu demek.
O kadinin hala nicki kapatilmadiysa o dogru yolda yanlis olan biziz.
Kim o bayan acaba sürekli nick değiştiren bugün çoğu kişi ban yemiş nedenki@amaryliss yine banlanmıs.Herkesi cat cat banlıyorlar,o kadın yerinde.Topik topik gezip egosunu tatmin edior!
Hayır bide durup dururken o uyarıyı bırakıp niye kışkırtıyorlar insanı
nice mutlu senelere afiyetlebizimde bugün 10. yılımız bitti :)
görümcem , eşimin kuzeni aradılar
halen eşimden ses yok :):)
cumaya gitmiştir şimdi
geçen yıla kadar eşim hep çiçek gönderirdi
artık gönderme dedim
çünkü çok pahalı çiçekler yaptırıyor
en ucuzu 500- TL, çok gösterişli
burda herkesin diline düştüm, resmen çiçekçiyi arayıp fiyatını soranlar olmuş
dedim ona yemek yeriz :)
valla cok nick degisti hangisini soylimKim o bayan acaba sürekli nick değiştiren bugün çoğu kişi ban yemiş nedenki
Kolay gelsin canım umarım istedigin gibi olur hersey.Selam arkadaşlar bayadır giremiyorum buraya.Ders çalışıyorum pazar günü yükselme sınavım var.İnşallah geçersem terfi edeceğim maaşım da artacak.Çok borç var kazanmam lazımhayırlısı ile bir atlatayım inşallah.Daha evimin tadını çıkartamadım balayından geldik ders çalışmaya başladım zaten bu yıl düğünle sınav üst üste geldi çok çalışamadım açığı son zamanlar kapatmaya çalışıyorum rabbim yardımcım olsun inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?