Küçük Düşün Büyük Olsun!

Harika anlatmışsınız daha ne söylenebilirki teşekürler

Şu notu şuraya iliştireyim

Merhabalar tr_lelli paylaştığın dua ne kadar güzel.ben de not ettim hemen. sleepy marka ped kullanan var mı?memnun kaldınız mı acaba?bu sıralar indirim denk gelirse yağ, salça ,ped ,duş jeli alacağım toplu.özellikle salça ve yağ fiyatları almış başını gitmiş.gün bitse diye iç geçiriyorum.başım kazan gibi.

A 101 de eski aktuellerden kalma dus jeli var palmolive 5 tl idi.
Yag haftaya gelicek

Nice yıllarınız olsunnnn
Ay ciceğe ben de acıyorm artık.3 gün sonra soluyor yazık günah.Tembihliyorm hep uygun bisy olsunnn diye:)Yaslanıyorm galiba

Şu notu şuraya iliştireyim
Ben bisi sorucam !
Neden bu mevzuda biz sucluyuz.
Bayan defalarca nick alıp bu forumda kendini surekli "farkli bir insanmişcasına" tanitip insanlari defalarca kandiriyor !
Sizler buna izin veriyorsunuz. !
Biz görmemezliğe gelmedigimizde suclu mu oluyoruz?

sinirsiz bir ipban olmali ozaman.

En azindan surekli nick degismesi yasaklanmalı.
Surekli ayni insan tarafindan kandirilmamiz mi dogru olan?
Neden buna bir cozum getirilmiyor?
Biraz empati.

Son düzenleme:
Bundan sonra surekli nick degisip insanlari kandiricam bende.
Site kurallarina gore doğru olan bu demek.
O kadinin hala nicki kapatilmadiysa o dogru yolda yanlis olan biziz.
@amaryliss yine banlanmıs.Herkesi cat cat banlıyorlar,o kadın yerinde.Topik topik gezip egosunu tatmin edior!
Hayır bide durup dururken o uyarıyı bırakıp niye kışkırtıyorlar insanı

nice mutlu senelere afiyetle

Selam arkadaşlar bayadır giremiyorum buraya.Ders çalışıyorum pazar günü yükselme sınavım var.İnşallah geçersem terfi edeceğim maaşım da artacak.Çok borç var kazanmam lazım hayırlısı ile bir atlatayım inşallah.Daha evimin tadını çıkartamadım balayından geldik ders çalışmaya başladım zaten bu yıl düğünle sınav üst üste geldi çok çalışamadım açığı son zamanlar kapatmaya çalışıyorum rabbim yardımcım olsun inşallah

Kolay gelsin canım umarım istedigin gibi olur hersey.
Borclarda biter

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…