nerde çalışıyorsun bizim kurumda hiç görevde yükselme sınavı açılmıyorSelam arkadaşlar bayadır giremiyorum buraya.Ders çalışıyorum pazar günü yükselme sınavım var.İnşallah geçersem terfi edeceğim maaşım da artacak.Çok borç var kazanmam lazımhayırlısı ile bir atlatayım inşallah.Daha evimin tadını çıkartamadım balayından geldik ders çalışmaya başladım zaten bu yıl düğünle sınav üst üste geldi çok çalışamadım açığı son zamanlar kapatmaya çalışıyorum rabbim yardımcım olsun inşallah
nice mutlu senelere afiyetle
maşallah tebrik ederim ne kadar pozitifsin ben öyle olamıyorum dolu tarafını değilde hep boş tarafı görünüyor gözüme kendimi çok yıpratıyorum iki maaşla niye zor geçiniyoruz üstüne bide tutumluyumdur öyle gereksiz alışveriş yapmam annem bakıyor çocuklarıma sadece elektrik ve su faturasını bide telefonuna 25 tl kontör yüklüyorum elketiriği suyuda çok gelmez gündüzleri bizde olduğu için karar verdim her ay 1 gram alcam bankadan biyerden başlamam lazım çocuklarımın geleceği için eşim asker bende memurum tayinimiz çıkarsa küçük biyer istiyorumOrtaligi toparladim.
Canim tatli istedi
biskuvili muhallebili frambuazli tatli yaptim kendime kupda.
Esimin patronunun esiyle bahcesinden toplamistik birlikde.
kac defa sos yapmak nasip oldu daha 1 kutu var.
Allah razi olsun şu kadarcik seyler beni oyle mutlu ediyorki.
Dusunmesi, emegi falan.
Yerken dua ediyorum ona.
Makarna hasladim.
Evi toparladim.
Baskada bisi yaptigim yok aylak aylak takiliyorum bugun.
Aksam icin firin posetinde tavuk patates yapicam. soslicam posetle vercem firina.
Makarnada var.
Yanina salata yaparim tursu var.
Tursularim oluyor dayanamadim 1 tanesini actim kutur kutur tadi olmaya baslamis.
Az az yaptim ama olsun böyle keyif veriyor bana gorunce bile.
Üretmek bisiler icin emek vermek nasil guzel bisi.
Bugun hep bunu dusundum.
Kenara koyduklarimiz, kislik hazirliklarimiz, lazim olur dediklerimiz, elimize gelsin gerekli olunca dediklerimiz.
Bugun neye sukredecegimi sasirdim ve sukur namazi kildim.
Buzlugumu actigimda o doluluk onlari yapacak güc ve emegim, Rabbimin verdigi rızk bereket..
Ben kullandikca sanki doluyor buzluk hep yer yok.
Bunun farkinda olmak guzel bisi farkindalik guzel.
Böyle yaklasinca sanki hersey daha kötuye gidiyor.maşallah tebrik ederim ne kadar pozitifsin ben öyle olamıyorum dolu tarafını değilde hep boş tarafı görünüyor gözüme kendimi çok yıpratıyorum iki maaşla niye zor geçiniyoruz üstüne bide tutumluyumdur öyle gereksiz alışveriş yapmam annem bakıyor çocuklarıma sadece elektrik ve su faturasını bide telefonuna 25 tl kontör yüklüyorum elketiriği suyuda çok gelmez gündüzleri bizde olduğu için karar verdim her ay 1 gram alcam bankadan biyerden başlamam lazım çocuklarımın geleceği için eşim asker bende memurum tayinimiz çıkarsa küçük biyer istiyorum
Afiyetle yiyin inşallah rabbimin verdigi nimetlere çok şükürOrtaligi toparladim.
Canim tatli istedi
biskuvili muhallebili frambuazli tatli yaptim kendime kupda.
Esimin patronunun esiyle bahcesinden toplamistik birlikde.
kac defa sos yapmak nasip oldu daha 1 kutu var.
Allah razi olsun şu kadarcik seyler beni oyle mutlu ediyorki.
Dusunmesi, emegi falan.
Yerken dua ediyorum ona.
Makarna hasladim.
Evi toparladim.
Baskada bisi yaptigim yok aylak aylak takiliyorum bugun.
Aksam icin firin posetinde tavuk patates yapicam. soslicam posetle vercem firina.
Makarnada var.
Yanina salata yaparim tursu var.
Tursularim oluyor dayanamadim 1 tanesini actim kutur kutur tadi olmaya baslamis.
Az az yaptim ama olsun böyle keyif veriyor bana gorunce bile.
Üretmek bisiler icin emek vermek nasil guzel bisi.
Bugun hep bunu dusundum.
Kenara koyduklarimiz, kislik hazirliklarimiz, lazim olur dediklerimiz, elimize gelsin gerekli olunca dediklerimiz.
Bugun neye sukredecegimi sasirdim ve sukur namazi kildim.
Buzlugumu actigimda o doluluk onlari yapacak güc ve emegim, Rabbimin verdigi rızk bereket..
Ben kullandikca sanki doluyor buzluk hep yer yok.
Bunun farkinda olmak guzel bisi farkindalik guzel.
bizimde var kredimiz seneye mayısta bitecek inşallah çok şükür bizde kimseye muhtaç olmuyoruz rabbim kendinden başkasına muhtaç etmesin bende senin gibi düşünmeye çalışcam :) umarım başarabilirimBöyle yaklasinca sanki hersey daha kötuye gidiyor.
Kötü enerjiyi cagiriyoruz.
Yani bilmiyorum ozellikle bu donem hersey sukur sebebi bana.
Harcadigim bile.
Cok sukur ki var da harcayabiliyorum ya hic olmayanlar diyorum.
Böyle dusundukce hersey daha yolunda gidiyor.
Belki guzeli dusunup guzeli cagirmak böyle bisi.
Ki ben calismiyorum sadece esim calisiyor.
2bin tl araba kredimiz var sabit.
oglum okuyor.
karta taksitlerimiz var.
suan Tapu icin 2.500tl biriksin diye esim hesabindaki paranin hepsinide cekmiyor(6bin tl verdik 2.500tl daha istediler)
kasımda odenecek.
Faturalar, giderler, arabanin masrafi,mazot gida vs vs..
Yani böyle bakinca evet gelen gideni sanki karsilamiyor gibi gorunuyor.
Ama cok sukur hic kimseye muhtac olmadan iceri kacmadan ayi kotariyoruz.
Hı ben birikim yapamiyorum olsun tasarrufla dikkatli harcamayla tölere ediyorum.
Bugunlerde gecerki.
Denemelisiniz.bizimde var kredimiz seneye mayısta bitecek inşallah çok şükür bizde kimseye muhtaç olmuyoruz rabbim kendinden başkasına muhtaç etmesin bende senin gibi düşünmeye çalışcam :) umarım başarabilirim
Amin umarim bu yıl tasarruflu biter gider.Afiyetle yiyin inşallah rabbimin verdigi nimetlere çok şükür
ne güzel söyledin öldümü hepsi boş inşallah canımDenemelisiniz.
Yani belki daha mutlu eder sizi böyle bakmak.
Bu dunyanin elimizdekilerin suan ki aldigimiz nefesin bile anlik gelip gecici oldugu gercegi..
Ayila bayila aldigimiz, belki kullanmaya bile kiyamadigimiz bir esyamizin, ya da hayallerimin evi diye yere goge sigdiramadigimiz evimiz, ya da yillardir bu arabaya kavusmayi bekledim diye sevincle aldigimiz arabamiz, magzada gorunce ya tam benlik kesin almaliyim diye nasil bir sevincle aldigimiz o elbisemiz.
Evde giymeyeyim leke olmasin diye dolabin en diplerine sakladigimiz en guzel bluzumuz.
Hepsi fani hayatin guzellikleri.
Hic biri bizim degil aslinda.
Sadece bize yolculuk ediyorlar ömrumuzde.
Ölunce hepsi puff! yoklar.
Nefsimize hakim oldugumuzda kalp gozumuz aciliyor.
InsAllah hepsinin dunyalik seyler oldugunu dusunup kendimizi cok uzmeyelim.
Ne güzel yazmışsın bunun farkında olarak yaşayabilsek keşke...Denemelisiniz.
Yani belki daha mutlu eder sizi böyle bakmak.
Bu dunyanin elimizdekilerin suan ki aldigimiz nefesin bile anlik gelip gecici oldugu gercegi..
Ayila bayila aldigimiz, belki kullanmaya bile kiyamadigimiz bir esyamizin, ya da hayallerimin evi diye yere goge sigdiramadigimiz evimiz, ya da yillardir bu arabaya kavusmayi bekledim diye sevincle aldigimiz arabamiz, magzada gorunce ya tam benlik kesin almaliyim diye nasil bir sevincle aldigimiz o elbisemiz.
Evde giymeyeyim leke olmasin diye dolabin en diplerine sakladigimiz en guzel bluzumuz.
Hepsi fani hayatin guzellikleri.
Hic biri bizim degil aslinda.
Sadece bize yolculuk ediyorlar ömrumuzde.
Ölunce hepsi puff! yoklar.
Nefsimize hakim oldugumuzda kalp gozumuz aciliyor.
InsAllah hepsinin dunyalik seyler oldugunu dusunup kendimizi cok uzmeyelim.
Teyze zenginmiş bacımBalatta bi daireye 3 daire alınır
Allah agzinizin tadini bozmasin canim.
Bak neguzel hani dusene vurular ya ne guzel destek oluyor size.
Kolay gelsin canım umarım istedigin gibi olur hersey.
Borclarda biter
A 101 de eski aktuellerden kalma dus jeli var palmolive 5 tl idi.
Yag haftaya gelicek[/QUO
teşekkür ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?